Bli med Mathilde til Danmark med hest - Insta Take Over

Postet av Skedsmo Rideklubb den 15. Des 2021

Mathilde M. Klaesson deltok nylig i EM dressur med Sandbæks Rio-El og har startet en rekke større, internasjonale klasser og mesterskap i dressur og gjort det veldig bra gjennom 2021. De skulle også ri under Kingsland Oslo Horse Show hvor vi skulle følge henne bak i kulissene, men en skade på rytteren satte dessverre en liten stopper for denne deltakelsen.

Istedenfor KOHS blir vi nå heller med Mathilde på reise til Danmark for å trene. Her blir det mulig å høste av Mathilde sin erfaring rundt det å reise med hest til utlandet. 

Vi følger Mathilde på vår Instagram konto - Følg med :-) 

https://www.instagram.com/skedsmorideklubb/ Vi trenger din stemme for å vinne 250.000 fra Romerike Sparebank

Postet av Skedsmo Rideklubb den 30. Nov 2021

Romerike Sparebank gir seg ikke! Tidligere i år har Skedsmo Rideklubb fått tildelt tusenvis av kroner fra Romerike Sparebank (tidligere Lillestrømbanken)  i forbindelse med Lokalbidraget. Nå er Skedsmo Rideklubb sammen med Venneforeningen med i en egen Julespesial hvor vinneren får 250.000 til sitt formål. 

Vi er 1 av 5 heldige utvalgte prosjekter som er med i kampen om disse midlene og det er din stemme som vil avgjøre. 

Det prosjektet med flest stemmer vinner 250.000! 

Skedsmo Rideklubb jobber sammen med Venneforeningen for å få utvidet ridehuset på Sørum FG. Prosjektet er på prioritert liste i kommunen og vi er så smått igang med prosjektet. Det er ett skrikende behov for utvidelse av dagens ridehus slik at vi kan arrangere flere og bedre aktiviteter og gi et bredere tilbud til våre medlemmer. 

Vi oppfordrer og ber om hjelp fra alle våre medlemmer - Gå inn og stem! Del med familie, venner, venners venner og mannen og dama i gata og be alle om å STEMME på vår sak! Vi har ventet siden 90-tallet på å få lov til å utvide ridehuset!

Konkurransen åpner 1. desember og løper til 22. desember. Vinneren vil få 250.000 i julegave! 


Slik stemmer du på 1 - 2 - 3 !

 1. Åpne mobilbank
  (OBS: Ikke mulig i ny betaversjon av mobilbank)
 2. Trykk på Lokalbidraget, rett over der kontoene dine står.
 3. Velg ditt formål

Les mer om saken her: 

https://lillestrombanken.no/aktuelt/julespesialØnsker du å være med å bestemme?

Postet av Skedsmo Rideklubb den 29. Nov 2021

Skedsmo Rideklubb er en aktiv klubb med mye aktivitet, men vi trenger alltid flere som kan bidra med kunnskap, ideer og brennende iver. 

Skedsmo Rideklubb har sportskomiteer for grenene dressur, feltritt og sprang. I tillegg har vi en anleggskomite, ansvarlige for kiosken vår og ikke minst for rekruttarrangement. 

2021 går mot slutten og vi ønsker gjerne velkommen til flere folk i våre komiteer. Det finnes både små og store oppgaver og ikke minst ett veldig hyggelig samhold og miljø. 

Vi oppfordrer alle som er nysgjerrige til å melde seg og spesielt ønsker vi ungdommen velkommen - dette kan være en fin erfaring og tar seg også fint ut på en eventuelt CV. 

Kjenner du noen som du tenker kunne være aktuelle for en av komiteene - tips oss gjerne. Dere kan sende mail til mari@sked.no eller direkte til sportskomiteene under. 

Feltritt: jane@sked.no

sprang: monica@sked.no

dressur: helene@sked.no

Vi gleder oss til å høre fra nettopp deg!! 
Foran og bak kulissene ved Kingsland Oslo Horse Show 2021

Postet av Skedsmo Rideklubb den 27. Okt 2021

Foran og bak kulissene ved Kingsland Oslo Horse Show 2021

Maiken og ponniene Ammera´s Justice (Turid) og Ballynoe Fear Bui (Bally) var så heldige at de gjennom årets ponnisprangcup-sesong klarte å kvalifisere seg i henholdsvis The Body Shop Cup (kat 2) og Backe Cup (kat 1) med sine ponnier. Den store drømmen om å ri på selveste Telenor Arena under Kingsland Oslo Horse Show skulle bli virkelighet. 

Det har vært mye nerver og stress i forkant (man vil jo helst ikke dumme seg helt ut – for eksempel å bli eliminert eller falle av eller glemme banen eller andre kjipe ting), og med en «oppvarmingshelg» i arenaen i forkant, så var vi klare. «Vi» vil sin ponniene, Maiken og jeg (mamma – og kanskje aller mest stresset og nervøs). 

Det er også verdt å nevne at jeg har hatt mitt 30. år her på Oslo Horse Show i år (helt sant). Jeg var med som frivillig allerede i 1991 (da var jeg 21) i Oslo Spectrum og har altså vært med nesten hvert eneste år siden. Så jeg hadde altså et slags 30-års jubileum i år. Jobben min er å være ringmasterassistent (ansvarlig for tidsskjema på hele stevnet) og jeg står ofte på avriding eller i porten, når vi ikke planlegger og justerer tidsskjemaet. Jeg tenkte jo at det må jeg jo klare selvom om Maiken skal ri. Litt svett ble jeg men det gikk nå på et vis med litt ekstra hjelp – tusen takk!

A picture containing ground, mammal, horse
Description automatically generated

Turid og Bally venter på å varme opp

 Vi var oppstallet i teltstall 8 på det store området, og startet med at Bally ruslet ut av boksen på egen hånd (jeg hadde ikke lukket ordentlig) og turnerte deretter hele teltstallområdet i full galopp, med øket trav, høye kneløft og store nesebor, hoppet over både høyballer, trillebårer og kjøleskap(!). Veldig flaut og dårlig start på helgen. Heldigvis ble det ikke betegnede for det som skulle komme, og resten av dagene holdt alle seg i egen boks når dette var planen. 

 

A picture containing ground, outdoor, tent, outdoor object
Description automatically generated            A picture containing mammal
Description automatically generated

Rundt teltstallene her herjet Bally..                     Bally er helt uberørt og skammer seg ikke

Det er litt slitsomt å stå i teltstall men med alle de store internasjonale rytternavnene og hestene ble det ganske stas. Vi kan jo nevne at Carl Hedin stod ved siden av oss i teltstallen og han lånte krakken vår hver dag (sant!).  

Dagene går med til å fore, vanne, leie, møkke, pusse, vaske, leie, møkke, ri, fore, vanne, pusse, møkke, leie, flette, ri, vaske, pusse, møkke, vanne, fore. Og snakke med kjente. Det er veldig sosialt og koselig på stevner. 

 

 

A picture containing text, person, mammal, horse
Description automatically generated

Bally gjorde det heldigvis godt igjen på arenaen (fra helg 1)

 

Det var litt uvirkelig å se hvordan stevnet liksom vokste fra onsdagen uten publikum og til lørdag når det var fullsatt. Det var dog ikke så mange der tidlig lørdag morgen kl 0800 når ponnifinalene gikk av stabelen. Det var kanskje like greit når det gjaldt å holde nervene i sjakk. 

A person riding a horse
Description automatically generated with medium confidence                        A person riding a horse
Description automatically generated with medium confidence

Bally i aksjon                                                             Justice var også flink ponni

 

Det var tre klasser i hver cup som gikk fra torsdag til lørdag, og Maiken fikk en plassering med Justice og to med Bally. Hun havnet på 5.plass sammenlagt med Justice og 3. sammenlagt med Bally – og det var mer enn vi hadde håpet på på forhånd – og vi er dødsfornøyde med innsatsen! Her deltok det mange dyktige ekvipasjer som har vært lenge med i gamet. 

 Vi må jo nevne alle de hyggelige klubbsupporterne, og verdifull hjelp fra sprangtrener Tom Vidar og dressurtrener Marit (som hjelp litt fra sidelinjen) og hestepasserne som hjalp til sent og tidlig.

 

A person riding a horse
Description automatically generated with medium confidence      A child riding a horse
Description automatically generated with low confidence

Lang vei til og fra teltstaller og arena.              Flinke J

 Vel hjemme  - litt slitne og både erfaringer og en fartsbot rikere (jada – jeg klarte å pådra meg bot i Vålerengatunnellen), ponniene litt småforkjølet og med lommeboka tom – ja så har vi kjempelyst til å være med neste år også.

A picture containing mammal, cart, horse
Description automatically generated   

Begge ponniene har det helt greit her i teltstallene. Mye som skjer hele tiden. Justice humrer til alle hele tiden i håp om en snack og Bally prøver å frakte alt løsøre inn i boksen sin for å ramponere det.

 

A person riding a horse
Description automatically generated with medium confidence                A picture containing mammal
Description automatically generated

Fletteeksperten trår til to ganger pr dag..             Må jo ha fletter på stevne 
Bli med Mathilde bak scenen på Kingsland Oslo Horse show

Postet av Skedsmo Rideklubb den 12. Okt 2021

Mathilde M. Klaesson deltok nylig i EM dressur med Sandbæks Rio-El og har startet en rekke større, internasjonale klasser og mesterskap i dressur og gjort det veldig bra gjennom 2021. 


Nå er de klare for å ri under Kingsland Oslo Horse show i helgen. Vi blir med Mathilde bak i kulissene på KOHS for å se hvordan hun forbereder Rio og seg selv til start og hvilke rutiner de har. Du vil også få en titt inn "backstage" på KOHS. Hvordan er det å være på store, internasjonale stevner og ri med de store stjernene? 

Fredag følger vi Mathilde på vår Instagram konto - Følg med :-) 

https://www.instagram.com/skedsmorideklubb/ 
Lag NM Dressur 2021 er nå historie... Takk for innsatsen!

Postet av Skedsmo Rideklubb den 5. Okt 2021

Etter et særdeles vellykket og hyggelig Lag NM i dressur, så vil vi med dette få lov å takke alle som var med bidro med sin innsats. Takk til alle frivillige og til alle funksjonærer, og ikke minst takk til alle dyktige og positive deltakere.

En helt spesiell takk må og rettes til alle våre rause sponsorer – som sørget for at Skedsmo Rideklubb kunne lage en fin og profesjonell ramme rundt dette mesterskapet. Uten disse verdifulle bidragene hadde det ikke blitt det samme.

   

Dette legges merke til, både i sporten og i lokalmiljøet, blant alle de mange som bruker Sørum Fritidsgård som rekreasjonssted. Så igjen, tusen takk!

   
Andrea oppsummerer Nordisk Baltisk mesterskap i feltritt...

Postet av Skedsmo Rideklubb den 29. Sep 2021


 Reisebrev fra Nordisk Baltisk Mesterskap 2021

Tiden fra uttak til mesterskap har vært hektisk og lærerik, og det var en spent familie som satte kursen til Falkenberg, og Hermanstorp rideklubb torsdag 23.09. Turen nedover gikk fint, og når vi ankom stevneplassen var det vetsjekk, med mønstring og temperaturmåling. Spennende nok etter 8,5 timer på hengeren. Vel igjennom veterinærsjekk, hadde vi bare akkurat tid til å hive på sal og komme seg ut på første trening for landslagstrener Piia, noe Andrea hadde sett veldig frem til. 


Akkurat i det jentene satte seg i salen, åpenbarte det seg et uvær som vi vil huske for resten av vårt liv. Det kom nedbør i litervis, og en vind med nærmest orkan styrke, og hestene nektet rett og slett å bevege seg, da de var redde for å miste fotfestet. Det blåste så kraftig at teltstallene rett og slett blåste bort. Det var svært dramatisk, og kunne gått riktig ille. Heldigvis kom ingen hester eller mennesker til skade, og i løpet av 2 timer hadde 150 hester blitt omplassert på staller rett i nærområdet.

 

 

 Vi var så heldig å få plass sammen med blant annet Kamilla og Millie på Tuvagård bed & breakfast, en nydelig liten gård med alpakkaer, ca 25 islandshester, nydelige små ponnier, hunder og katter. Der fikk vi overnatte med campingvognen slik at vi kunne være nær Springy. Kun 4 bokser i stallen, og veldig rolig og fint for restitusjon mellom delprøvene. Et bilde som inneholder gress, utendørs, pattedyr, forskjellig
Automatisk generert beskrivelseSpringy likte også å se og hilse på alle de rare dyra på sine skritte og gresseturer, og alpakkaene lagde mye underholdning, da de sjelden holdt seg innenfor gjerdet. Et bilde som inneholder bakke, hest, ridning
Automatisk generert beskrivelseSelv med denne dramatiske oppladningen leverte Andrea og Springy personlig rekord i CCI2*-programmet, med 71,364 % av den tyske dommeren. Totalt ble det 69,2% og 30,8 i straff etter dressur-prøven. På kvelden var det flott åpningsseremoni i nok et voldsomt regnvær, men likevel en stor opplevelse å være med på for første gang.

 


Lørdag var det duket for sprang. Fantastisk å se fint vær, yrende liv på stadion, musikk og masse publikum. Nesten litt overveldende etter 2 år med folketomme arenaer.  Vanskelig bane, men mange små svinger, mye fyll, med Andrea og Springy leverte en flott runde godt innenfor tiden, men med et filleriv på første hinder.

 

Og så terrengdag. Strålende vær, og strålende forhold. Det ble en triller helt til siste ekvipasje. Alle jentene på laget leverte dobbel 0 i terrenget, og YR/Junior- laget tok en solid sølvmedalje 14,5 poeng foran Danmark, og fattige 2,9 poeng bak gullvinner Sverige.                                      

Andrea og Springy endte på 34,8, godt innenfor målsettingen på 40, noe som holdt til plassering i klassen. 9.plass av 55 startene. I det individuelle mesterskapet ble det en flott 7.plass av 37 startende.

 

 

 

 

 

 

Et bilde som inneholder tre, utendørs, himmel, bakke
Automatisk generert beskrivelse

 

Turen hjem gikk fint, og som alltid blir det sent på slike dager. Vi kunne konstatere at klokken var 03.00, da vi endelig kunne legge hodet på puta etter tidenes helg.

 

 Det er en stolt, ydmyk og svært utladet familie som har fått nok et minne for livet.

 Hilsen Løseth-Moheim`s

Lag NM Dressur 2021 - pressemelding

Postet av Skedsmo Rideklubb den 9. Sep 2021

Som vinner av fjorårets LAG NM, så er det Skedsmo Rideklubb som står som vertskap for LAG NM 2021. Stevnet vil bli avviklet på idylliske Sørum Fritidsgård, i Lillestrøm, som er et eldorado for alle hesteinteresserte.

Det er 12 påmeldte lag i hesteklassen og 12 påmeldte lag i ponniklassen. Dette vil si at totalt 75 ekvipasjer skal i ilden i løpet av to stevnedager. Disse skal konkurrere i klassenivå fra MC – VB, som er det høyeste nivået vi har hatt på klassene i et LAG NM noen gang.

Åpningsseremoni vil bli avholdt 17. sept. Kl. 18.00 og det ventes celebert besøk av ordfører og representanter for sporten.

Vi forventer mye god ridning, stort fokus på hestevelferd, og ikke minst god underholdning!

Det vil bli åpen kiosk med servering av mat og drikke hele helgen, og vi ønsker velkommen til et hyggelig arrangement.

Følg oss også gjerne på facebooksiden Lag NM i Dressur 2021. https://www.facebook.com/events/132215595667531

Skedsmo rideklubb ble stiftet i 1974. Skedsmo rideklubb har sin hovedarena på Sørum Fritidsgård i Lillestrøm. Her arrangerer vi treninger, konkurranser og ekrutteringsarrangement. Vi er en stor klubb og lever under mottoet "best fra bredde til topp".

Takk til våre sponsorer:

Jakhelln Gruppen – Norsk Ferdigplen – Champion – Høøks - SISU Hest & Husdyr – Akershus Traktor - Hallgruppen – KS Hestesport – Feiring Bruk – Høymyr Hesteutstyr – Lillestrøm Bar – Fotograf Helene Gjerde Aamdal - Bertel O Steen Lørenskog – Circle K Berger - Apotek 1 Flateby – Meny Åråsen – Flateby FrisørEM dressur for ponni er over - Adele, Dumle og familien oppsummerer

Postet av Skedsmo Rideklubb den 23. Aug 2021

Torsdag var det tid for Adele/Dumles start i lagprogrammet. Det var et jevnt og fint program, og fra vår tilskuerplass var det kun en åpenbar feil å se, der Dumle stoppet opp i en av galoppbyttene via skritt. Ektra dyr feil, siden øvelsen teller dobbelt. Senere viste det seg at dommerne også hadde trukket for en rytmefeil i den ene bakdelsvendingen, og totalen ble 65,971%. Det holdt til et tellende resultat for laget, som endte på en fin 8.plass.


Litt syjobb kvelden før start: Ettersom flagget og NRYF-emblemet deles ut til de som representerer Norge på internasjonale stevner, er dette viktig symbolikk for rytterne.Fra torsdagens lagprogram.

Hele uka var det stekende sol, og veldig varmt i teltstallene. Vi fikk ikke lov til å bruke vifter som vi hadde tatt med, så da ble det å ty til diverse andre metoder for å gi litt lindring i varmen: 

image.png

 

Lørdag var tid for start i det individuelle programmet, og det begynte veldig bra. Ekvipasjen lå på drøyt 70% gjennom de første øvelsene, men så skjedde det som ikke var synlig for seerne på live-sendingen: Ponnien som var ferdig med sitt program, ble skremt og skapte liv og røre da den var på vei ut fra arenaen. Dumle ble skremt av dette, og ekvipasjen fikk ødelagt 3 øvelser, og nok en gang ble dette ekstra dyrt fordi 2 av disse (traversene) teller dobbelt. Prosenten raste umiddelbart ned til 59, men Adele fortsatte, og hentet gradvis inn flere prosenter gjennom et jevnt galoppprogram. Totalten ble til slutt 63,433%, og med dette var mesterskapet over for både Adele og de andre dressurjentene.

 Men har man først kommet seg avsted til EM, haster det ikke med å komme seg hjem! Vi ble værende for å se mer god ridning, og ekstra gledelig var det at det norske spranglaget fikk bronse:-)

 

Søndag tok vi fatt på turen hjemover, men vest for Hamburg ble det bråstopp. En alvorlig kjedekollisjon noen hundre meter foran oss førte til ca. 4 timer  venting, og dette ble den eneste utsikten før mørket kom.


Med så lang stopp, ble det viktig å sørge for at Dumle fikk så god pause ut av det som mulig. Han fikk strekke på halsen og spise høy fra gulvet i bilen, og forsynte seg godt av kraftfor oppbløtt i masse vann. Da vi omsider kom frem til oppstallingen rett sør for danskegrensa, var det blitt natt, og Dumle hadde stått på bilen i 13 timer.

På grunn av denne hendelsen, valgte vi å tilrettelegge neste transportetappe for ham litt annerledes enn planlagt. Han ble først longert på morgenen, og fikk en mye kortere transport til Danmark. Her fikk han i tillegg en overnatting, og mens vi fortsatte hjemturen via Sverige, overtok trener Merethe ansvaret for ham og tok ham med hjem som "selskapsponni" for unghesten deres.

 

Vi ser tilbake på EM som en utrolig fin erfaring, der vi også har hatt glede av mye hyggelig sosial omgang med de andre på laget. Hektiske og slitsomme dager; absolutt - men nå vasker vi straks de hvite stevnesjabrakene og gjør oss klare for ny langtur om 1 uke: NM på Vestlandet!Vi følger Adele og Dumle på vei tl EM ponni Dressur i Polen

Postet av Skedsmo Rideklubb den 12. Aug 2021

Ferden gikk videre fra Danmark om natten, til en stall utenfor Berlin. Vi kjørte i kolonne med familiene til to av de andre på dressurlaget, noe som føltes veldig trygt og avlastende for oss som er debutanter med internasjonale stevner.

I Tyskland hvilte ponniene hele søndagen; de hadde bokser og tilgang på luftegårder. Nyvaskede Dumle brukte muligheten til å pynte seg litt ekstra til EM:


Så gikk ferden videre til Polen natt til mandag, og nokså slitne ankom vi Strzegom på morgenen. Deilig å være fremme, og vi gikk igang med å pakke ut, og pynte stallen med flagg.


 

Tirsdag var det vetsjekk, og alle gikk gjennom uten problemer. 

Fra venstre: Mira/Herikos Bredager, landslagstrener Siril Helljesen, Adele/Dumle, Ingvild/Wotan, Emma/Vercingetorix

 På kvelden var det åpningsseremoni, med herlig stemning og mye liv og røre. Det er mange deltagere, ettersom det er EM for både dressur, sprang og feltritt. I tillegg til dressur, stiller Norge med et lag i sprang, og det ble felles fotografering av alle etter selve seremonien.


 

Mye av tiden på slike lange stevneopphold, brukes til å holde ponniene tilfredse og i form, med fóring, møkking, bære vann, stelle, leie, gresse, trene, spyle, ny runde med leie, gresse, vaske utstyr, fóre, møkke osv osv. Dumle ser ut til å ha taklet den lange reisen fint, og er rolig og avslappet på boksen. Området har store grøntarealer, noe livsnyteren Dumle selvsagt bruker til fulle.


 Særlig sprang- og feltrittarenaene er herlige her; i parklignende område med enorme eiketrær som gir god skygge i varmen.

 


 Det er 64 startene i dressur, og startene fordeles over 2 dager. 

Nå er mesterskapet igang for dressuren, og Mira/Herikos Bredager og Ingvild/Wotan har allerede vært i ilden i dag. Det er skyhøyt nivå her, og den minste feil koster dyrt. Begge disse jentene var kjempeflinke og red stabile og gode program. Adele rir 11:20 i morgen (torsdag).

Kryss fingrene, og følg med live!

EM er ikke på equipe, men kan følges her: https://zawodykonne.com/zawody/50/1142/6725

Travle dager, men vi oppdaterer etterhvert😃

Anett, Adele og Dumle

 Adele og Dumle er på vei til EM ponni dressur i Polen

Postet av Skedsmo Rideklubb den 7. Aug 2021

Turen til EM er i gang😊

Dette er ferien for oss alle i år, både Adele, storesøster Thea Synnøve, og mor og far. Først koronatest i hjemkommunen for oss alle fredag formiddag, før avreise fra Bråthen Gård/Aurskog på ettermiddagen. Vi overnattet i Larvik, der Dumle fikk en boks på idylliske Damgården, før ferge til Hirtshals kl 08 i dag.
Vi har leid litt luksus for anledningen, så Dumle står komfortabelt underveis i bilen til Stall Helljesen.

Nå har vi en pause utenfor Horsens, hos den gjestfrie familien Hillern/HMK Horses.
I skrivende stund er vi med familien til Mira Hjelle (Herikos Bredager), for nok en koronatest - denne gangen på et testsenter utenfor Horsens. Dette skyldes at man krever test nyere enn 48 timer i Polen.
Ferden går videre til Berlin i natt, der vi har en ny stopp.
 Vi høres😊


 Avreise fr Aurskog


 Ombord på ferga. Reiser som Cargo, og hadde god plass på dekk under denne turen.


 Dumle synes ferga var litt skummel, men holdt seg rolig. Han er en følsom, men veldig fornuftig ponni.


 Med norgesflagget i frontruta, og Dumle med bagasjen sin😊

Nederst er fra Damgården.


Mvh

Anett (mamma)

 Reisebrev fra EM YR i dressur i Spania i Juli

Postet av Skedsmo Rideklubb den 6. Aug 2021

I juli deltok Heidi Elvenes i EM for Young Rider sammen med Sahra Edseth Solbakken og Julia Hammer. Her kan du lese hva Heidi skriver om reisen og opplevelsen i Spania. Julia har også sendt noen ord og du kan se masse bilder fra reisen.EM YR Dressur 2021 - Av Heidi Elvenes: 


Reisen ned:

Det hele startet med at jeg og moren min dro fra stall Helljesen i 21 tiden på tirsdag 29.06., Hele det norske laget hadde nemlig bestemt seg for å dra ned en dag tidligere slik at vi skulle få en ekstra dag nede i Spania til komme oss etter den lange reisen.

Rio og Delaila klare for avreise fra stall Helljesen i Råde!  

Herifra dro vi i lag med Sara Nordli Videre til Broholm slott i Danmark. Vi valgte å dra om natten alle dagene for å unngå kø og varme og for å ikke gjøre reisen lenger enn nødvendig.

Et bilde som inneholder utendørs, person, brun, ridning
Automatisk generert beskrivelse

Nede i Danmark red vi løsgjørende på det flotte anlegget som er ved Broholm slott!

 
 Her nede stod vi hele dagen før vi skulle reise videre til Münster i Tyskland. På veien slo vi oss sammen med Siri Tønnesen og Julia Hammer og Sahra Solbakken som kjørte lastebil!

I Münster ble det bare en liten longeringsrunde på Rio for å ikke overbelaste han under reisen, men slik at Rio likevel fikk beveget på kroppen.

Et bilde som inneholder innendørs
Automatisk generert beskrivelse

Rio fornøyd med en mash-pause på vei til Frankrike!

Neste stopp var Dijon i Frankrike! Her var det ridning som stod på dagens plan når vi kom frem. Rio var fin og løsgjort og jobbet bra til tross for været som stadig ble varmere jo lenger sør vi kom. Vi måtte også ta nye koronatester for å kunne komme oss inn i Spania.  Her møtte vi også på det svenske young rider landslaget som vi reiste videre nedover med!

Et bilde som inneholder gress, høy, ku, pattedyr
Automatisk generert beskrivelseEt bilde som inneholder hest, bakke, tre, utendørs
Automatisk generert beskrivelse

Siri Tønnesen og jeg tester ut banen i Dijon.   En sliten Rio 5 minutter før avreisen til Riversaltes.

Det aller siste stoppet på veien ned til Spania var Riversaltes som ligger sør i Frankrike. Her ble det en rolig dag for Rio som hadde blitt ganske sliten etter den lange reisen. Det ble likevel hygge, pizza og Uno-spilling med både nordmenn og svensker før vi tok fatt på den siste etappen ned til Oliva Nova i Spania!

Et bilde som inneholder himmel, utendørs, tre, plante
Automatisk generert beskrivelseEt bilde som inneholder utendørs, person, personer
Automatisk generert beskrivelse

Uno og testing av den flotte nye banen i Riversaltes.

På stevneplassen

Vi kom ned på søndag morgen og brukte dagen på å pakke ut, sjekke inn på hotell og bli kjent med stevneområdet. Siden vi hadde kommet en dag tidligere hadde ikke alle kommet og stedet virket ganske tomt. Både søndagen og mandagen der nede ble brukt til å løsgjøre Rio som hadde blitt litt stiv og støl etter den lange reisen.

 

 

Bildedryss fra mandagen og søndagen: Å ri i 38 grader er ingen spøk, derfor var det viktig å få i både hest og rytter nok vann og kjøle ned på de måtene vi kunne med vann og skygge. Supertrener Siril Helljesen var til god hjelp under treningen og fikk løsnet opp i stramheter/stivheter hos Rio som hadde kommet av den lange reisen. 


 

Tirsdag: Familiarisation vet-sjekk og åpningsseremoni!

Dagen var kommet for at stevnet offisielt var i gang! Planen i dag var å ha morgentrening før vet-sjekken som for young riderne var 12.51. Jeg kjente fortsatt på at Rio var litt stram og stiv i kroppen etter reisen, men det ble bedre for hver dag som gikk!
 Etter dette skulle Rio få litt hvile før det norske laget fikk ha en familiarisation på banen vi skulle konkurrere på. Dette gjorde at hestene ble kjent med hvordan det var å ri inne på banen og rytterne fikk føle på hva som eventuelt kunne bli en utfordring etc. Etter dette var det rett av hesten, hjem på hotellet og dusje før det var duket for årets åpningsseremoni i EM dressur!
Onsdag: første konkurransedag for de norske rytterne!

I dag var det første dag av lagkonkurransen. Det var Sahra og Julia som skulle ri i dag og jeg og Siri som skulle ri i morgen. Vi tok en morgentrim på morgenen sammen med Felicia fra det svenske laget. Rio kjentes veldig fin og myk ut og det var utrolig deilig å kjenne at ting hadde sluppet og funket! Etter dette gikk vi for å heie på de norske rytterne og se på de andre ekvipasjene som skulle ut i ringen. Nå var vi klare for morgendagens start!Et bilde som inneholder himmel, utendørs, personer, pattedyr
Automatisk generert beskrivelse
Et bilde som inneholder innendørs, tak, stående
Automatisk generert beskrivelse

Torsdag: Konkurransedag! 

Dagen var kommet for ridning og jeg hadde fått starttiden min rundt klokken 16.00. Vi startet med en lett jogg på banen på morgenen og Rio kjentes veldig fin ut! Videre fikk han hvile før vi gjorde oss klare for start. På oppvarmingen var han veldig fin og alt kjentes veldig kontrollert ut. Dessverre fikk noen dyre feil inne på banen i piruettene og serien. Litt kjipt da vi hadde jobbet med piruettene og følt at vi hadde fått dem på plass og serien er som regel en av våres sterkeste sider! Men er nå slik at hvis rytter ikke gjør jobben sin godt nok så blir det vanskelig for hesten også. Dessverre så har man ikke råd til det i et EM, men Rio gjorde absolutt jobben sin og kunne ikke vært stoltere av den lille hesten min som endte opp med 65.235%. <3


Et bilde som inneholder bakke, hest, utendørs, ridning
Automatisk generert beskrivelseover: Foto:Lukasz Kowalski under: velfortjent vask og kos etter dagens ritt

 

Et bilde som inneholder hest, himmel, utendørs, bakke
Automatisk generert beskrivelseEt bilde som inneholder utendørs, pattedyr, hest
Automatisk generert beskrivelse

Fredag: individuell konkurranse

En ny dag var kommet og vi hadde blitt trukket til å ri på fredagen i den individuelle konkurransen. I dag hadde vi en utrolig god følelse i trav og skritt, kunne sikkert hatt litt mer power, men Rio jobbet veldig godt og det var ordentlig gøy å ri! Når vi begynte på galoppdelen av programmet så jeg at tøylen på høyre side hadde vridd seg om på bittringen. Det gjorde at jeg fikk ørliten forskjellig i tøylene. Rio gjorde likevel en god jobb selv om det ble en misforståelse i traversen der hesten tenkte piruett og rytteren tenkte travers. Er nok litt lett å bli satt ut av sånt, så tok nok noe med meg inn i piruetten som også i dag ikke gikk helt veien før jeg klarte å hente konsentrasjonen min igjen i resten av programmet. Vi endte på en fin prosent med 66.235% som jeg sier meg veldig fornøyd med i mitt første europamesterskap med et sterkt startfelt! Rio har jobbet som en helt de siste dagene selv om rytteren oppå har surret litt.

 

Kjell Myhre og mamma på vei til hest og rytter etter rittet. Foto:Lukasz Kowalski


Flinke hestepassere!

Stella og mamma passer på at Rio
 får den oppmerksomheten han 

fortjener!

 Lørdag og søndag ble rett og slett brukt på å nyte det fine være, tilbringe tid med det norske laget og se på mye flott ridning! Dette har absolutt vært en opplevelse for livet med mange flotte mennesker som jeg ikke ville vært foruten! Tusen takk til alle sammen som ha vært med og støttet og heiet, treneren min Siril som virkelig har geleidet oss gjennom uendelig mange treningstimer både på og før stevnet, mamma som ble med hele veien og sist, men ikke minst familien Tønnesen for hyggelig lunsjer/middager opp og ned og for lånet av Sahra Solbakken for krisehjelp når vi trengte en ekstra sjåfør. Uten dere hadde vi ikke vært her nå!


 

 

Øverst til venstre: Noen av de svenske vennene vi fikk på turen!                                   


Øverst til høyre: Ut på tur med Cathrine Oppegaard ved nydelige Broholm slott på veien hjem!

Nederst til venstre: Middag med det  norske teamet.

Nederst til høyre: Home sweet home. Årets EM er over - av Julia Hammer

Det var tøft men svært  motiverende og delta på mesterskap igjen etter et altfor langt opphold! EM i Olivia var en eksotisk opplevelse. Varmt, sydende, lærerikt og inspirerende. Jeg er stolt over å konkurrere med så glitrende gode ekvipasjer. Perfeksjon, harmoni og totalt samspill beskriver de beste ekvipasjene.  Mange «key take-away» å ta med hjem til nye treningsøkter. Mesterskapet ga mersmak og en boost til nye treninger. Kort oppsummert for egen del: for lite konkurransetrening som følge av koronasituasjonen førte til unødvendige feil. Under oppholdet har vi hatt fantastiske treninger under Spanias hete sol! Det har vært en kjempefin tur fylt med utallige mange gode minner. Tusen Takk til NRYF og Skedsmo Rideklubb for tilliten og støtten! 

AvLag NM - Deltakelse Skedsmo rideklubb

Postet av Skedsmo Rideklubb den 19. Jul 2021

Til alle Skedsmo-medlemmer!


Skedsmo Rideklubb er vertskap for årets Lag NM i dressur, som avholdes på hjemmebane på Sørum Fritidsgård 17-19 september 🇳🇴 


Dressurkomiteen ønsker en oversikt over hvem som ønsker å ri på lag for klubben. Interesse meldes til hilde.snilsberg@gmail.com med følgende informasjon:

 

* resultater fra de siste 12 kalendermåneder (uansett klasse)

* hvilke hest(er) du ønsker å starte med

* ønske om klasse/nivå 


Frist 30 August 2021


(Foto: Helene Gjerde Aamdal)Ny rytter fra Skedsmo til EM dressur!

Postet av Skedsmo Rideklubb den 12. Jul 2021

Vi gratulerer Adele fra Skedsmo rideklubb med uttak til EM ponni dressur. Mesterskapet går i Strzgom i Polen 11-15. august. 


Benytt deg av Flugger i sommer

Postet av Skedsmo Rideklubb den 9. Jul 2021

Det er sol og sommer 😄 Derfor har vi i Flügger Andelen lyst til å ønske alle våre flotte medlemmer en hyggelig og minnesrik sommer!

Det blir hjemmesommer for mange i år også. Alle medlemmer, venner og kjente kan støtte Skedsmo Rideklubb når de skal ha maling, tapet og verktøy hos Flügger 😊

Husk at det eneste man trenger å si er at "Jeg vil gjerne sette
dette kjøpet på Skedsmo Rideklubb" eller bruk vår unike rabattkode
FA891710 i nettbutikken vår 🙌


STØTT SKEDSMO RIDEKLUBBTroy oppsummerer etter debut i Nordisk i Finland

Postet av Skedsmo Rideklubb den 7. Jul 2021

"Hei😊

Jeg heter Troy Belgen, og ponnien min heter Strandgaards Dance Forever, men vi kaller han bare for Dance. Denne reisen kom brått på, for vi fikk nemlig vite at vi skulle til Finland bare to uker før avreise. Reisen starta kl. 07:00 på søndagen fra Bråthen gård i Aurskog. Dance satt på med Trine og Thia Nielsen som også skulle til Finland...."

Les om resten av Troy sine opplevelser under Nordisk Baltisk mesterskap 2021 i Finland her: 

Nordisk i Finland 2021 Troy Belgen.pdf

Takk for at Skedsmo Rideklubb får følge deg! 
EM dressur i spania er igang...

Postet av Skedsmo Rideklubb den 6. Jul 2021

Dressurrytterne våre er på plass i Oliva Nova i Spania for å delta i Europamesterskapet for Unge ryttere. Tirsdag har de vært igjennom vetsjekk og i morgen onsdag braker det løs. 

Først ut er Sahra Edseth Solbakken/Kronborg's Highlight med starttid kl. 16.19. Julia Hammer/Vimogaardens Ricca Donna har start 18.57. Heidi Elvenes/Rio Da Carma starter først i 2 pulje og er ikke til start før torsdag kl. 16.43

Det er totalt 63 startende i klassen, så det blir spennende å følge med. Vi heier og gleder oss. 

vi legger ut oppdateringer på Instagram fra jentene og følger med så godt vi kan. Du kan også følge med på Equipe. 
Vel gjennomført Lillestrøm Horse Show

Postet av Skedsmo Rideklubb den 6. Jul 2021

Vi oppsummerer etter helgen og kan si oss fornøyd med gjennomføring av årets Lillestrøm Horse Show. Fantastiske rammer med sol, varme og blide folk. Vi kunne kanskje ha ønsket oss enda flere startende, men med tanke på året som har gått, er vi i utgangspunktet glade for å i det hele tatt kunne komme i gang med "normal" aktivitet og litt action på arenaen vår igjen.

Ett arrangement som dette krever mye folk og er mye job. Det har som alltid vært en hederlig innsats på dugnadsfronten i flere uker i forkant av selve stevnet. Elin, Tom og Kjetil har bygget baner og både samarbeidspartnere og medlemmer har støttet opp og hjulpet til der det har vært behov. Vi har fått på plass en fin gjeng som begynner å bli rutinerte på dette i klubben, men det er alltid plass til flere. Med gode samarbeidspartnere som Jakhelln Gruppen, Norsk Ferdigplen og Feiring med på laget sammen med eminente banebyggere, så er alltid banen på Sørum tipp topp! 

Banebygger Tom Bartnes -
Fotograf Andrine Bartnes

Stevneleder Jane

 
Stevnet gikk ganske knirkefritt. Den ferske stevnelederen; Jane tok på seg oppgaven med å stå i front under hele arrangementet og klarte dette til toppkarakter. Det ble lange dager, mye jobb, men resultatet ble et flott stevne og fornøyde deltakere. Det ble nok noen ekstra skritt på skrittelleren, men heldigvis hadde Akershus Traktor stilt opp med 2 Can-Am ATV'er som vi kunne bruke under arrangementet når beina sviktet.

Lillestrøm Bar sørget også for fantastiske baguetter som holdt liv i alt og alle - fra teknisk personell til hinderdommere og publikum. 

Selve premiebordet var fullpakket av premier fra KS-Hestesport på Skedsmokorset. De prydet også arenaen med stand og åpen butikk Skedsmo Rideklubb kunne også ta med seg noen premier hjem til egne medlemmer. 


I P90 ble det seier til Dina Flateby/Shadow og Kine Helgesen/Seanmore Mercury ble nummer 2. I 90 Hest ble det seier til Lise Pedersen/La Tresör som ledet fra start til mål. Eline Seime Molvig/Pinocchio tok 3 med Maja Katinka Sørlid/Por Favor på 4 og Just Møller/Godess nummer 6.

I P80 ble det første uplasserte og 3. plass til Josefine Borgen Hamrin/Say if you like it og i 80 hest ble Emma Reneè Medoza Dåvøy/Stall Kankerud's Isis nummer 2, men tok med seg seieren i Best Cup som også gikk i denne klassen. Stina Oug/Outstanding ble nummer 4.


Hobbyfotograf Andrine Bartnes var også tilstede under stevnet og tok masse fine bilder. Besøk facebooksiden hennes og ta kontakt direkte med henne der om du ønsker se og/eller kjøpe bilder fra stevnet: Link her:  https://www.facebook.com/profile.php?id=100063465489723

 Alltid blide funksjonærer - Foto Andrine Bartnes

Vi takker alle våre samarbeidspartnere, teknisk personell, frivillige og startende for en flott helg. 

 Reisebrev fra Mathilde og Rio - Nordisk 2021

Postet av Skedsmo Rideklubb den 2. Jul 2021

Reisen begynte tirsdag morgen kl 05.00 fra Broholm i Sverige. 

Vi er så heldige å få reise sammen med Cathrine Oppegaard, som også trener og jobber på Broholm Slott. 

 Vi kjørte til Flyinge, hvor vi møtte Cathrines mor med stor lastebil. Deretter gikk turen videre til Norrtälje, hvor hestene fikk stå en natt. Etter 15 minutters kjøretid på onsdag morgen kom vi fram til Kapellskär, og tok fergen herfra til Naantali. 9 timer senere kom vi i land, og kjørte ca 1,5 time til Ypäja. 

Hestene har tatt reisen utrolig fint. De har spist masse mash, og fått noen lange gåturer før og etter transport. Vi fikk heldigvis stå ute på dekk på fergen, så de hadde god luft. Vi fikk stå i fast stall med store, kjølige bokser. 


På torsdagen fikk Rio en rolig dag med tre leieturer og en lett jogg i ridehuset. 

Han kjennes fin ut i kroppen etter den lange reisen. Nå gleder vi oss til start på lørdag og søndag!

Thia, Mathilde og Troy samlet i Finland under Nordisk Baltisk mesterskap i dressur 2021

 En sommergave fra LillestrømBanken

Postet av Skedsmo Rideklubb den 23. Jun 2021

Forrige uke fikk Per Arne Helgesen i styret en gledelig telefon fra LillestrømBanken... De ønsket å overrekke oss en gavesjekk fra banken i forbindelse med Lokalbidraget. Idag ble sjekken overrakt utenfor stallen vår på Sørum. Vi fikk jammen tildelt hele kr 63.071,-!! 

Det er søkt om støtte til restaurering/nytt dommertårn og oppbevaring ved utebanen. Dette er kommer godt med og er ett godt stykke på vei for å realisere planene.

Takk til alle som har stemt på oss... det nytter virkelig og vi erNorsk Ferdigplen

Postet av Skedsmo Rideklubb den 21. Jun 2021

Norsk Ferdigplen er en del av Jakhelln Gruppen. Vi er veldig glade for at sponsoravtalen med Jakhelln Gruppen (inkludert Norsk Ferdigplen) er videreført. Gjennom flere år har de bidratt inn til klubben i stor grad og er en av våre aller viktigste samarbeidspartnere. Vi er veldig glad for å at vi har de med på laget!


Jakhelln Gruppen inkludert Norsk Ferdigplen er en av våre hovedsamarbeidspartner med et Platinum sponsorbidrag. Den totale verdien er på 50.000,- og vil bli levert i form av tjenester, transport og maskinbistand. Ny samarbeidspartner med på laget!

Postet av Skedsmo Rideklubb den 21. Jun 2021

Vi er stolte og glade for å ha Akershus Traktor med på laget! De bistår oss under landsstevnet i feltritt i Juli med 2 stk 4-hjulinger slik at vi kan komme oss rundt på arenaen og løse små og store oppgaver. Er du på jakt etter nytt utstyr - ta en titt på hjemmesiden til Akershus Traktor. www.akershustraktor.no 

 Oppussing av Klubbstallen starter 5 Juli

Postet av Skedsmo Rideklubb den 21. Jun 2021

Total rehabilitering av Klubbstallen er nært forestående. Det har vært mange skjær i sjøen underveis og vi er enda ikke helt i havn. Det har sett mørkt ut, men ved hjelp av SISU Hest og Husdyr ser det nå ut som prosjektet kan gå sin gang og at "Vi kan realisere våre drømmer!"

Prosjektet starter 5. juli - da kommer SISU Hest og Husdyr for å starte med innvendige arbeider sammen med GP Elektro som står for det elektriske arbeidet.  

Det er en lenge etterlengtet oppussing som skal finnes sted. Den er også høyst nødvendig. Prosjektet med ny innredning var opprinnelig planlagt sommeren 2020, men pga en langvarig prosess med fornyelse av avtaler med Lillestrøm Kommune ble det utsatt til sommer 2021. 

Prosessen er enda ikke helt i mål med Lillestrøm Kommune. Vi har jobbet mot dette snart i 2 1/2 år. Saken om kommunal garanti skulle vært oppe før sommeren, men er nå først på agendaen til høsten. I og med at vi leier og ikke eier er vi avhengig av kommunal garanti for å få lån på 1,5 MNOK som er det som er vår forpliktelse gjennom leieavtalen. Prosjektet har i tillegg fått en vesentlig høyere prislapp enn hva vi har som øvre tak i vår avtale om leie av bygningen. Dette inkluderer bl.a ett nytt utvendig tak med en prislapp på nær 1 MNOK. Den totale prislappen for rehabilitering av bygget er på over 3 MNOK. Dette er selvfølgelig ikke noe Skedsmo Rideklubb skal bekoste og derfor er prosessen igjen forsinket fra kommunens side. Hele saken skal nå opp i kommunestyret etter sommeren. 

Vi har likevel valgt å starte opp med de planlagte innvendige arbeidene som er i henhold til avtalen vi har og de midlene vi skal ta opp i lån. Taket, som også skal skiftes, vil måtte vente på nødvendige vedtak i kommunen til høsten hvor også finansieringen av dette skal legges fram. Det skal søkes spillemidler, men vi er avhengig av at kommunen kan forskuttere dette. 

Skedsmo Rideklubb er heldigvis et godt driftet idrettslag og vi har noe oppsparte midler som vi kan benytte i påvente av at kommunen får behandlet saken. Likevel har vi ikke midler til å ta hele regningen på innvendige arbeider som er på totalt 1,8 MNOK. Heldigvis har vi gode samarbeidspartnere som stiller opp for oss og vi vil rette en stor takk til SISU Hest og Husdyr som faktisk gjør det mulig at vi kan sette igang som planlagt istedenfor å utsette nok en gang. Sammen har vi fått satt opp en finansieringsløsning inntil kommunen har gjort sine vedtak. 

Det er også startet en Spleis til inntekt for rehabiliteringen i Klubbstallen. Spleisen i seg selv har ikke hentet inn så mange kroner - men i dag fikk vi en hyggelig mail fra Sparebank1 Østlandet. De har gitt oss en gave på spleisen vår - 40.000,- Denne vil være synlig på spleisen om en dag eller tre og blir utbetalt når Spleisen avsluttes. Dette er takket være at dere - våre medlemmer har likt og delt denne spleisen når vi har bedt om det. Det nytter!! 


Spleisen har fortsatt noen dager igjen - vi håper at enda flere tar seg brydderiet med å dele denne med sine venner på Facebook. På Spleisen har du også mulighet til å støtte klubben gjennom å kjøpe en virtuell kaffe og vaffel. Kanskje har du kjente som pleier å handle i kiosken vår som nå er stengt? 

Link til Spleisen: https://spleis.no/177598 


For oppstallører i Klubbstallen vil det måtte påregnes ekstra dugnadstimer i forbindelse med oppussingen. Vi håper alle med tilknytning til Klubbstallen er motivert for å ta i ett tak. Det er mange som har jobbet ekstra hardt for at dette skal komme i mål - vi nærmer oss - og vi håper dere setter pris på det. 

Foreløpige planer og tidsskjema for arbeidene i klubbstallen: 

Fredag 2. - Søndag 4 juli – utflytting og tømming av bokser – DUGNAD

5. juli – demontering stallinnredning - SISU Hest og Husdyr

5. juli kveld eller 6. juli – tømming/klargjøring av stall etter demontering– DUGNAD

(6 eller) 7 juli Støping av betonggulv SISU Hest og Husdyr

10-11 demontering av ventilasjon og maling av stalltak DUGNAD

Montering av innredning, dører og vinduer - start 12 eller 13. juli SISU Hest og Husdyr

GP Elektro står for det elektriske og vil skifte ut alle lamper, varmeovner, samt sørge for nødvendig jording til innredning. 


Ved spørsmål - kontakt mari@sked.no 

Vi rydder opp på facebook...

Postet av Skedsmo Rideklubb den 21. Jun 2021

Sosiale medier blir viktigere og viktigere for å nå ut til både kjente og ukjente. Også som idrettslag er det viktig å framstå på en profesjonell måte og evne å nå ut til et stort publikum. 

Vi har i den forbindelse laget en profesjonell side som nå lanseres på Facebook. Denne siden vil erstatte vår gruppe: Skedsmo Rideklubb. Vi vil invitere alle i gruppen til å like og følge vår side istedenfor. Gruppen vil bli stengt ned etter Juli. 

Når det gjelder Skedsmo Rideklubb medlemsgruppen så vil denne bli innlemmet i siden og vil fortsatt bli benyttet til forespørsler og informasjon til medlemmer når relevant. Det vil være aktuelt da i forbindelse med stevner etc. 

Når det gjelder Klubbstallen Sørum Fritidsgård så vil denne også bli tilknyttet siden, men er lukket for de som har hest i klubbstallen.

Vi håper dette vil føre til et mer samlet uttrykk for Skedsmo Rideklubb og at vi kan få flere følgere med oss. 

Link til vår facebook side finner du her: https://www.facebook.com/skedsmorideklubb.no 


3 ryttere fra Skedsmo Rideklubb tatt ut til å ri EM i Spania

Postet av Skedsmo Rideklubb den 17. Jun 2021

I går gledet vi oss over 3 ekvipasjer som reiser til Finland for å ri Nordisk Mesterskap i Dressur. I dag er ytterligere 3 Skedsmo ryttere tatt ut til å representere Norge. Denne gangen til EM for U25 som arrangeres i Spania. 

3 av 4 ryttere som er tatt ut til å ri EM er fra Skedsmo Rideklubb. Det er mer enn fantastisk! 

Vi har tidligere fulgt Julia Hammer i EM i 2019, Heidi har nylig hatt en take over på vår Instagram under kvalifiseringsstevne i Hagen, Tyskland. Under EM får også med oss Sahra Edseth Solbakken og vi gleder oss til å følge dem alle 3!  

Vi håper dere får en fantastisk reise og ønsker dere masse lykke til! Gratulerer!

Unge ryttere til EM:

Heidi Elvenes /Rio da Carma /Skedsmo Rideklubb

Julia Hammer /Vimogårdens Ricca Donna /Skedsmo Rideklubb

Sahra Edseth Solbakken/Kronborgs's Highlight /Skedsmo Rideklubb

Siri Thelle Tønnesen /Bonifatius 8 /Tanum rideklubb

 https://www.rytter.no/artikler/em-dressur-2021


Arkivfoto, Julia Hammer- EM i Italia 2019

 
#STOPP

Postet av Skedsmo Rideklubb den 17. Jun 2021

Norsk idrett står sammen når vi sier #STOPP til alle former for diskriminering. Bli med på det viktige #STOPP-laget nå! 

Styret og ansatte i Skedsmo Rideklubb er med på laget! Vi vil være å se i marineblå #STOPP t-skjorter og hettegensere framover. Blir du med?

Vi har opprettet en nettbutikk med #STOPP-produkter  og annet profileringstøy for Skedsmo Rideklubb. 

– Vi håper vi får se mange med #STOPP-t-skjorter, -gensere og -armbånd på treninger og stevner i tiden fremover.

Nettbutikkene – med #STOPP-produkter inneholder også andre supporter effekter. Her bør det være noe for enhver smak. Løp og kjøp. 

Nettsiden gir idrettslagene en unik mulighet til å skape økte inntekter, samtidig som man skaper bevissthet lokalt rundt kampen mot diskriminering i norsk idrett. 

Takk til alle som er med og sier #STOPP!

Les mer om #STOPP-kampanjen.3 Skedsmo ryttere tatt ut til Nordisk mesterskap i dressur i Finland

Postet av Skedsmo Rideklubb den 16. Jun 2021

Vi har en forrykende gjeng med dressurryttere i klubben vår! I helgen var en gjeng norske dressurryttere i Hagen i Tyskland og deltok under Future Champions. Her var også flere Skedsmo Ryttere tatt ut til å ri og høstet både gode resultater og mye erfaring. Resultater og informasjon om dette arrangementet finnes her https://future-champions.de/en/sport-2/starter-ergebnisse/

14. juni offentliggjorde Norges Rytterforbund hvilke ryttere som er tatt ut til å ri Nordisk Mesterskap i dressur i 2021 - Ypäjä i Finland. 

Følgende ekvipasjer er tatt ut til å representere det norske flagget fra Skedsmo Rideklubb under mesterskapet 30. juni - 4. juli: 

Ponni kat 2:

Thia Elise Nielsen/Gjerdals Firefly /Skedsmo rideklubb

Ponni kat 1:

Troy Grønvold Belgen/Strandagergårds Dance Forever /Skedsmo Rideklubb
Reserve 1: Thia Elise Nielsen/Gjerdals Firefly /Skedsmo rideklubb

Senior:

Mathilde Merethe Klaesson/ Sandbæks Rio-El /Skedsmo rideklubb

Vi gratulerer og gleder oss til å følge dere! 

Thia Elise Nielsen/Gjerdals Firefly /Skedsmo rideklubb


 Vi er endelig i gang! Følg med...

Postet av Skedsmo Rideklubb den 10. Jun 2021

Stevnesessongen startet med et pang og Skedsmo rideklubb har vært veldig godt representert på stevner i helgen som har vært. Våre flotte medlemmer stilte til start i flere grener og på alle nivåer! 


Vi blåser nytt liv i vår Instagram konto og det legges ut og repostes innlegg fra aktiviteter i alle grener fortløpende. Følg oss på Skedsmorideklubb og tagg oss gjerne @Skedsmorrideklubb når dere er ute! 


Internasjonal start: 

Flere av våre dressurryttere har nå ankommet Hagen i Tyskland - ett av verdens største stevner for de aldersbestemte rytterne. Dette er et kvalifiseringsstevne for EM som senere går i Spania. 

Følgende dressurekvipasjer representerer Norge under stevnet i Hagen fra Skedsmo Rideklubb

CDICP ponni:
Thia Elise Nielsen / Gjerdals Firefly

CDIOY Unge rytter: 

Heidi Christin Elvenes /  Rio Da Carma

Julia Lysgård Hammer /Vimogårdens Ricca Donna

Rytterne er igjennom Vetsjekk og Torsdag ettermiddag starter konkurransene for våre ryttere. 

Vi følger med og vil legge ut info fortløpende. 


Heidi Christin Elvenes vil ha "take over" på Skedsmo Rideklubb sin Instagram fredag. 

Vi vil kjøre flere "take over" på kontoen vår fra utvalgte ryttere og medlemmer utover. Følg med og tagg @SKEDSMORIDEKLUBB.

Lykke til!

Alle Henda - Vi er med!

Postet av Skedsmo Rideklubb den 4. Jun 2021

Det siste året har idretten og kulturlivet vært hardt rammet. Tomme fotballbaner, lite vaffelsteking og kiosksalg. Nå er det på tide å få alle frivillige hender og ildsjeler i sving igjen. Det ønsker Sparebank1 Østlandet å bidra til. 

Vi har søkt om Alle Henda midler og har derfor startet en spleis hvor vi har beskrevet hva pengene skal brukes til. Det er rehabiliteringen av Klubbstallen på Sørum som det er søkt midler til. Dette fordi stallen og aktiviteten her er selve hjertet i arbeidet som klubben driver. Uten klubbstall, færre frivillige på vår hovedarena. Våre medlemmer som til daglig står oppstallet på Sørum er en vesentlig bidragsyter til all aktivitet som vi kan tilby som klubb. 

Vi håper derfor dere kan være med å bidra med stemmer og dele denne spleisen som nå ligger ute. 

https://spleis.no/177598 

Vi må samle minst 50 stemmer hver uke, samt 1000 kroner for å være med å kjempe om ukespremier i juni. (10.000)

Du kan stemme en gang pr. dag, men har du flere enheter så bruk alle! 

Banken skal i tillegg fordele inntil 10 millioner kroner blant alle søknader som kommer inn på Spleis. Vi har søkt om 150.000,- https://spleis.no/177598
Fortsatt mulig å bestille stallbag om du misset første frist...

Postet av Skedsmo Rideklubb den 3. Jun 2021

I tillegg til å kunne tilby klubbens medlemmer jakker og vester med klubblogo, kan vi nå også tilby disse superpraktiske stallbagene i samarbeid med KS Hestesport. 


Denne er et "must have" på overnattingsstevner, men kan også være superpraktisk på boksdøra til hverdags og selvfølgelig på dagstevner. De kommer med Skedsmo Rideklubb sin logo trykket på - og du kan bestille navnet til rytter eller hest trykket i tillegg om du ønsker. 

Pris med logo: kr. 720,- 

Pris med logo + navn: kr. 800,- 

Mail med bestilling sendes til mari@sked.no 

Husk å skrive på om du ønsker navn trykket i tillegg til logo. 

 

Godt tilbud via Flugger andelen

Postet av Skedsmo Rideklubb den 1. Jun 2021

Kjære Skedsmo Rideklubb
Endelig sol og sommer, og definitivt høysesong for å ferdigstille maleprosjektene. Derfor har vi gleden av å presentere Flügger Andelens største kampanje i 2021!

Fra mandag 31.05 til søndag 06.06 tilbyr vi hele 40% rabatt til medlemmet og ytterligere 5% til din forening 
😄

 Nå er det superviktig å minne medlemmer, venner og kjente på å støtte Skedsmo Rideklubb når de skal ha maling og verktøy 
😊 Bruk gjerne deres unike rabattkode FA891710 i nettbutikken vår, eller sett kjøpet på Skedsmo Rideklubb i din lokale Flügger butikk.

 

 

Klubbtilbud fra Høymyr hestebutikk

Postet av Skedsmo Rideklubb den 12. Mai 2021

Høymyr Hestebutikk på Øvrevoll tilbyr medlemmer i Skedsmo Rideklubb 20 % på kjøp i butikk i Mai. 

Fremvis gyldig medlemskapGodt medlemstilbud til stevnestart!

Postet av Skedsmo Rideklubb den 5. Mai 2021

I tillegg til å kunne tilby klubbens medlemmer jakker og vester med klubblogo, kan vi nå også tilby disse superpraktiske stallbagene i samarbeid med KS Hestesport. 


Denne er et "must have" på overnattingsstevner, men kan også være superpraktisk på boksdøra til hverdags og selvfølgelig på dagstevner. De kommer med Skedsmo Rideklubb sin logo trykket på - og du kan bestille navnet til rytter eller hest trykket i tillegg om du ønsker. 

Pris med logo: kr. 720,- 

Pris med logo + navn: kr. 800,- 

Første bestilling sendes avgårde allerede 10. mai, men vi kjører en oppfølgingsordre etter det også. 

Mail med bestilling sendes til leder@sked.no - husk å skrive på om du ønsker navn trykket i tillegg til logo. 

 
Rehabilitering av Klubbstallen

Postet av Skedsmo Rideklubb den 4. Mai 2021

Skedsmo rideklubb har siden 1987 driftet klubbstall på Sørum fritidsgård med plass til 22 hester. Stallbygningen leies av Lillestrøm Kommune, men rideklubben står for vedlikehold. Etter en lang prosess er vi nå endelig klare for en større rehabilitering av bygget. Det er absolutt på tide.

Ny boksinnredning skal på plass, gulvet skal få en overhaling og ny støp, nye vinduer og dører skal inn. I tillegg blir det gjort utbedringer på loft og utvendig tak. El og rør anlegg skal også gjennomgås og utbedres. Forhåpentligvis blir det også nytt ventilasjonsanlegg og når arbeidet er ferdig skal stallen få ett nytt strøk med utvendig maling!De store innvendige arbeidene starter 5. juli i samarbeid med SISU hest og husdyr, men en del arbeid er allerede i gang på dugnad. Loftet er tømt for utstyr og nå er det klart for vask og utbedring.

Vi har slitt med fukt på loftet, men dette skal nå fikses. Alt privat utstyr er ryddet ut og noen gamle klenodier som en bl.a en gammel høyheis er løftet ned og gitt bort på Finn.no.

Image.jpeg


Fantastisk flott dugnadsinnsats av oppstallørene som har gjort dette på rekordtid. Nå gjennstår litt vask og rens av loftet, så kan vi sjekke av første punkt på listen.

Vi gleder oss til klubbstallen skal få en velfortjent utbedring. 


Stem på Skedsmo Rideklubb i Lokalbidraget!

Postet av Skedsmo Rideklubb den 20. Apr 2021

Stem på Skedsmo Rideklubb i Lokalbidraget til LillestrømBanken. 

I perioden 15. april til 31. mai kan du stemme på Skedsmo Rideklubb i mobilbank

Slik stemmer du på 1 - 2 - 3 !

 1. Åpne mobilbank
 2. Trykk på Lokalbidraget, rett over der kontoene dine står.
 3. Velg ditt formål

Ferdig!

 Høymyr Hesteutstyr - Øvrevoll

Postet av Skedsmo Rideklubb den 12. Apr 2021


Høymyr Hesteutstyr har inngått et samarbeid med Skedsmo Rideklubb. I Oktober 2020 flyttet butikken til Øvrevoll Galoppbane. Her har de pusset opp og laget en ny flott utstyrsbutikk som også utvides kraftig. 

Våre medlemmer får 10% rabatt i butikken (gjelder ikke fõr, butet og CWD)


KS Hestesport

Postet av Skedsmo Rideklubb den 12. Apr 2021

Vi har gjennom en årrekke samarbeidet med KS Hestesport og de er en av våre viktigste samarbeidspartnere i nærområdet. KS Hestesport bidrar til premiering under stevner og stiller opp med stand og er tilstede på stevner på Sørum FG. Alle våre medlemmer har fast rabatt i butikken. Vi oppfordrer alle til å benytte seg av dette tilbudet og "vår" lokale butikk på Skedsmokorset. 

Benytt dere av Flügger andelen - støtt klubben samtidig!

Postet av Skedsmo Rideklubb den 19. Mar 2021

Kjære Skedsmo Rideklubb
 Våren er i anmars og det betyr at Flügger Andelen kjører årets første medlemskampanje! Fra mandag 22.03 til søndag 28.03 tilbyr vi hele 30% rabatt til medlemmet og ytterligere 5% til din forening 
😄

Enkelte av våre butikker har dessverre måttet stenge etter de siste retningslinjene vedrørende Covid-19. Men vi tilbyr Ring og Hent i våre butikker og du kan bruke rabattkoden FA891710 på flugger.no.

 Derfor er det viktig å minne medlemmer, venner og kjente på å støtte Skedsmo Rideklubb når de skal ha maling og verktøy 
😊


 

Saksliste og dokumenter til årsmøte

Postet av Skedsmo Rideklubb den 17. Mar 2021

Vedlagt finner dere sakslisten til årsmøtet 25. mars 2021 og tilhørende dokumenter og linker i henhold til sakslisten.

Saksliste årsmøte Skedsmo Rideklubb 2021.pdf

Digitalt årsmøte: 

Årsmøtet vil avholdes digitalt på Teams. Vi vil derfor be alle som ønsker å delta om å melde seg på via 

eget arrangement for årsmøte på våre hjemmesider slik at vi har oversikt over stemmeberettigede: https://www.skedsmorideklubb.no/events/p/1000052735/arsmote---pamelding

Microsoft Teams-møte 

Bli med på PC-en eller mobilappen 

Klikk her for å bli med i møtet


Gjennomføring av digitalt årsmøte: 

Vi vil følge NIF sine anbefalinger vedrørende gjennomføring av digitale årsmøter ved bruk av Teams og benytter oss av den veileder som finnes på deres hjemmesider. 

https://www.idrettsforbundet.no/tema/koronavirus/digitale-arsmoter/

Vi ber dere gå igjennom dokumenter og saker til behandling før møtet. I tråd med idrettsforbundets veileder over og av hensyn til gjennomføringen av årsmøtet henstiller vi til at medlemmer som har spørsmål, kommentarer, endringsforslag eller forslag til saker ut over de som fremgår av saksdokumenter om å oversende disse til styret på epost før årsmøtet. Man kan ikke avskjære spørsmål eller alternative forslag under årsmøtet, men kjennskap til dette på forhånd vil lette gjennomføringen for dirigenten og vil bidra til en bedre behandling av sakene på årsmøtet. 

post@sked.no (Går til alle i sittende styre) eventuelt leder@sked.no 

Alt vil bli behandlet på årsmøtet som normalt. 

Saker til behandling:

Sak 6.1 Rehabilitering klubbstall - ny 10 års avtale med Lillestrøm Kommune - Fullmakt til nytt låneopptak

Rehabilitering av klubbstallen 2021.pdf

Prosjekt rehabilitering av klubbstall budsjett.pdf

Sak 6.2 Utvidelse av ridehus - fullmakt til prosjektering og videre arbeid

Prosjekt utvidelse av ridehus 2021.pdf


Årsberetninger fra styret, komiteer, ungdomsutvalg og stall 

Styrets og stallens årsberetning.pdf 

Årsberetning dressur 2020.pdf

Årsberetning feltritt 2020.pdf

Årsberetning for sprang 2020.pdf

Årsberetning for kjøring 2020.pdf

ÅRSBERETNING UNGDOMSUTVALGET 2020.pdf


Organisasjonsplan og valgkomiteens innstilling 

Organisasjonsplan Årsmøte 2021 valgkomiteens instilling.pdf


Regnskap og budsjett 

Resultatregnskap - 2020 avdeling Rideklubb(1) sammenlignet med budsjett 2020 og 2021.pdf

Resultatregnskap - 2020 avdeling Klubbstall(2) sammenlignet med budsjett 2020 og 2021.pdf

Balanse - per torsdag 31. desember 2020 sammenlignet med forrige år KOMPLETT.pdf

Resultatregnskap - 2020 sammenlignet med budsjett TOTAL IDRETTSLAG.pdf


Vel møtt! 

StyretJakhelln Gruppen Platinum Sponsor

Postet av Skedsmo Rideklubb den 15. Mar 2021


 

Vi er veldig glade for at sponsoravtalen med Jakhelln Gruppen (inkludert Norsk Ferdigplen) er videreført. Jakhelln Gruppen har i flere år bidratt inn til klubben i stor grad og er en av våre aller viktigste samarbeidspartnere. Vi er veldig glad for å at vi har de med på laget!


Jakhelln Gruppen er en av våre hovedsamarbeidspartner med et Platinum sponsorbidrag. Den totale verdien er på 50.000,- og vil bli levert i form av tjenester, transport og maskinbistand. 

 
Feiring Bruk

Postet av Skedsmo Rideklubb den 15. Mar 2021

Vi har gjennom mange år hatt en formalisert sponsoravtale med Feiring Bruk hvor de nå er rangert som Sølvsponsor til Skedsmo Rideklubb. Fra 2021 har de etablert Feiringfondet hvor de gir tilbake til lokalsamfunnet som er knyttet sterkt opp til bedriftens verdi om å være en god nabo.

Vi er glad for de er vår gode nabo og at de velger å støtte Skedsmo Rideklubb. De vil være profilert på vår arena som Sølvsponsor og i tillegg som klassesponsor under aktuelle stevner. Verdi på sponsoratet er 15.000 som fritt kan tas ut i form av sand og grus fra deres anlegg til våre prosjekter, da spesielt til terrengbane og utendørs anlegg. 
Champion - mesterskapssponsor

Postet av Skedsmo Rideklubb den 15. Mar 2021

Vi har formalisert en avtale med Felleskjøpet / Champion som klassesponsor til mesterskap hvor Skedsmo Rideklubb er arrangør. dette gjelder NM individuelt og NM lag aktuelle grener. I tillegg vil de være profilert på vår hovedarena.Innkalling til årsmøte 2021

Postet av Skedsmo Rideklubb den 11. Feb 2021

A close up of a logo
Description automatically generatedA close up of a logo
Description automatically generated

Til medlemmene i Skedsmo Rideklubb

09.02.2021 Lillestrøm

 

 

Innkalling til årsmøte i Skedsmo Rideklubb 2021

Styret innkaller herved til årsmøte i Skedsmo Rideklubb.

Årsmøtet avholdes torsdag 11.03 kl 19.30 i Kantinen i Skedsmohallen, Leiraveien 2, 2000 Lillestrøm.

Årsmøte gjennomføres ihht til enhver tid gjeldende smittevernsregler.

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest 26.02.2020 til leder@sked.no eller i post til Skedsmo Rideklubb, Leiraveien 2, 2000 Lillestrøm. Det ønskes at vedlagte mal brukes.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på www.skedsmorideklubb.no og på våre facebooksider.

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Skedsmo Rideklubb i minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Skedsmo Rideklubb. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

For mer informasjon om årsmøte samt regler om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se Skedsmo Rideklubbs vedtekter. Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan leder i styret i Skedsmo Rideklubb kontaktes på 975 55 798 eller leder@sked.no


Velkommen til årsmøte!

Med vennlig hilsen

styret  

Skedsmo Rideklubb

 

NB: På grunn av usikkerheten rundt COVID19 og gjeldende smittevernstiltak som vil være gjeldende i mars, kan det være mulig at møtet må avholdes på Teams. Det vil også være mulig at vi må gjennomføre elektronisk påmelding. Vi vil komme tilbake til dette så snart som mulig. 

 Forslagsskjema finner du her: 

 forslag-forslagsskjema-til-arsmote-i-skedsmo rideklubb-2020.docxMale eller pusse opp hjemme? støtt klubben samtidig

Postet av Skedsmo Rideklubb den 28. Jan 2021

Kjære Skedsmo Rideklubb

Som følge av de nye restriksjonene vedtatt 23.01 har vi måttet lukke våre butikker i Oslo området inntil videre. Se hvilke butikker det gjelder her.

Nettbutikken vår er selvfølgelig åpen 24/7 og man kan fortsatt støtte foreningen i sitt hjerte ved å handle på nett.

Ikke glem å bruke koden under som gir 20% rabatt,
 mens 5% går direkte til Skedsmo Rideklubb 
💚

 
FA891710

 

 

Ring og Hent 

Det er enkelt og trygt å handle hos Flügger:

 • Ring til din lokale Flügger og bestill varer til henting
 • En Flügger medarbeider guider og veileder deg slik at du får med deg nøyaktig det du trenger til prosjektet ditt
 • Informer om at du vil sette kjøpet på Skedsmo Rideklubb for å få 20% rabatt
 • Betaling skjer kontaktløst og sikkert via Vipps
 • Varerne klargjøres i butikken
 • Hent varene til avtalt tidspunkt, og vis frem Vipps kvittering ved henting

Når du henter varene, ber vi deg om å:

 • Kun la 1 person hente bestillingen i butikken (hvis mulig)
 • Holde minst 2 meter avstand til andre kunder og medarbeidere når du henter varene
 • Følge kommunikasjonen og vente på instrukser fra medarbeiderne i butikken
 • Vise ekstra hensyn og tålmodighet både til medarbeiderne og andre kunder

Her finner du listen over Flügger butikker som du kan ringe for å bestille varer, betale med Vipps og hente de i butikken.

 

 

Har du spørsmål?
Har du spørsmål, trenger hjelp eller rådgivning når du skal handle på nett? Ikke nøl med å kontakte oss. Vi tilbyr rask hjelp på e-post: fluggerandelen@flugger.com.

De beste hilsener fra Flügger Andelen 
💚
Nitteberg Bil

Postet av Skedsmo Rideklubb den 21. Jan 2021

Nitteberg Bil er med som klassesponsor under NM Feltritt og som samarbeidspartner til Skedsmo Rideklubb.Sisu Hest & Husdyr Sølvsponsor

Postet av Skedsmo Rideklubb den 21. Jan 2021

Sisu Hest & Husdyr på Kløfta går inn som sølvsponsor og samarbeidspartner til Skedsmo Rideklubb. Gjennom sitt sponsorat er de eier av arrangementet "Sørum Cup" som går i januar, februar og mars hvert år i grenenen sprang og dressur.

Sisu Hest & Husdyr er også en god samarbeidspartner som vi benytter for å innhente kompetanse og hjelp til både stall og ridehus og øvrig anlegg på Sørum. Brenner du for Feltritt?

Postet av Skedsmo Rideklubb den 20. Jan 2021

Feltritt er en stor gren i Skedsmo Rideklubb og vi er kjent i hele Norge for vår fantastiske terrengbane og evne til å arrangere flotte stevner på Sørum. Det har vært spekulasjoner på FB sidene våre om at Skedsmo Rideklubb ikke skal satse på Feltritt. Dette medfører ikke riktighet - feltritt er en viktig del av vårt tilbud i Skedsmo Rideklubb på lik linje med de øvrige grenene. Terrengbanen på Sørum er en av de beste i landet og dette skal vi bygge videre på - både når det gjelder bredde og topp. 

Når det er sagt, så er det viktig å påpeke at feltritt er en krevende gren. Det er krevende å arrangere feltrittstevner og denne sporten krever flere hender og mer kapasitet enn de øvrige grenene. Det er med andre ord alltid behov for hjelpende hender. 2020 har vært et spesielt år hvor mange har måttet avlyse stevner og arrangementer har vært vanskelige å gjennomføre. Nå håper vi at 2021 skal åpne opp for å gjennomføre litt mer av de planlagte aktivitetene våre, også innen feltritt. Da trenger vi engasjerte medlemmer! 

Skedsmo Rideklubb har sportskomiteer for alle grener; dressur, sprang og feltritt. Vi har også en anleggskomite og ansvarlig for kiosk. Her er det engasjerte medlemmer som står i front for de aktiviteter som klubben tilbyr - både stevner, treninger, rekruttering og temakvelder. De utfører ikke selv alle oppgaver, men er ansvarlig for både ideer, planlegging og gjennomføring. Dette gjøres i samarbeid med styret i rideklubben og koordineres med daglig leder på Sørum Fritidsgård.  For feltritt er det også nødvendig å koordinere med komiteer for sprang og dressur, da feltritt berører hele vårt anlegg og involverer alle 3 grener. Her har man virkelig muligheten til å påvirke i egen klubb og gjøre en innsats for sporten. 

Brenner du for sporten og/eller har noe å bidra med for å opprettholde ett godt nivå på tilbudet innen feltritt i Skedsmo Rideklubb? Kanskje har du nye ideer om hvordan sporten kan utvikles i klubben? Er du en mor eller far til en aktiv rytter som har anledning til å bidra? Er det noe du savner fra klubben din? Nå har du sjansen...! Vi trenger deg! 

Vi har nå rom for flere medlemmer i feltrittskomiteen. (ønsker du å bidra i de andre grenene er det alltid rom for flere der også) Vi skal gjennomføre flere stevner i 2021 og har behov for engasjerte komiteemedlemmer. Alle som ønsker å gjøre en innsats og engasjere seg er velkomne. Følelsen av at du IKKE har noe å bidra med - den er feil. Her er alle bidrag velkomne! 

Send en mail til mari@sked.no eller jane@sked.no 

Feltrittskomiteen har sitt første møte allerede i dag kl. 18.30 (gjennomføres på Teams) hvor 2021 står på agendaen. Ønsker du å delta, er møtet åpent også for de som kan tenke seg å være med i kommiteen eller som bidragsyter innen feltritt forøvrig. Ta kontakt med mari@sked.no så får du tilsendt link til møtet. 

Den beste måten å påvirke sin egen klubbhverdag på er å være et aktivt medlem. Gjennom å være et aktivt medlem i feltrittskomiteen eller andre verv får du mulighet til å påvirke det som skjer i klubben og gjøre tilbudet vårt enda bedre for  våre medlemmer. 


Når det gjelder dressurkomite kan man ta kontakt med: Helene@sked.no

Når det gjelder sprangkomite kan man ta kontakt med: monica@sked.no Sørum Cup 1- runde

Postet av Skedsmo Rideklubb den 19. Jan 2021

Det var tidlig klart etter regjeringens innskjerpinger etter nyttår at vi ikke kunne gjennomføre 1. runde av Sørum Cup sprang som var planlagt 10. januar. Nå er også den planlagte 1. runden i dressur avlyst etter at det fortsatt er restriksjoner på å gjennomføre slike arrangement og stevner. 
Endelig - Ny avtale med Lillestrøm Kommune

Postet av Skedsmo Rideklubb den 8. Jan 2021

Skedsmo Rideklubb sin avtale med Lillestrøm Kommune (tidligere Skedsmo Kommune) gikk  ut 31.12.2019, Vi startet arbeidet mot ny avtale allerede i 2018. Både på grunn av kompleksiteten i antallet avtaler vi har hatt med kommunen og at avtalene ikke helt har vært klare eller fulgt opp slik de burde verken fra vår eller kommunens side har gjort dette omfattende. Særlig avtalen om driften av klubbstallen har vært delvis uklar, særlig da i forhold til klubbens økonomiske forpliktelser og kommunens eierskap og plikter.


Vi er nå veldig fornøyd med at vi endelig har fått på plass de nye avtalene for rideklubben. Det er vår hovedavtale som omhandler retten til bruk av Sørum Fritidsgård som vår hovedarena. Avtalen er signert for 10 år. Som en underavtale til denne er også leieavtalen for Klubbstallen fornyet for 10 år. Dette er en egen avtale som bygger på de samme prinsipper som tidligere avtale. Kort oppsummert har vi forpliktet oss til vedlikehold av bygget til en verdi av 1,5 mill, men vi har forhandlet fram et absolutt øvre tak på 2 mill. Det betyr at om det er kritiske vedlikeholdsbehov utover dette, vil kommunen ha ett ansvar for at bygget kan driftes til hestehold. Det er utarbeidet en matrise over hvilke vedlikeholdsbehov som skal prioriteres i avtaleperioden av rideklubben. Vi har allerede inngått avtale med SISU hest og utstyr om utbedringer i Klubbstallen i 2021. Dette er blant annet utskiftning av boksinnredning, vinduer, dører m.m. som har vært og er særdeles etterlengtet for klubbstallens oppstallører. Investeringer og vedlikehold i Klubbstallen skal fortsatt driftes over Klubbstallens eget driftsbudsjett og påvirker ikke rideklubbens økonomi eller tilbudet til andre medlemmer.Nye tiltak i forhold til COVID19 Lillestrøm Kommune

Postet av Skedsmo Rideklubb den 8. Jan 2021

Innendørs aktiviteter for barn og unge stoppes

På bakgrunn av regjeringens siste smitteverntiltak vedtok Formannskapet i Lillestrøm kommune i dag at det ikke lenger er lov med organiserte fritidsaktiviteter, idrettsaktiviteter, kulturarrangementer og livssynssamlinger innendørs i Lillestrøm kommune. Heller ikke for barn og unge. Utendørs aktivitet kan kun gjennomføres med god avstand.

 Tiltakene videreføres i to uker, og vil bli vurdert på nytt i formannskapets møte 20. januar.