På besøk på Bråthen Gård

Postet av Skedsmo Rideklubb den 8. Des 2019

 A person flying through the air while riding a horse

Description automatically generatedVi er innom for å trene litt for Merethe Blikstad på Bråthen Gård i Aurskog – en snau halvtimes kjøretur fra Lillestrøm. Bråthen Gård huser flere Skedsmo-medlemmer og familien Blikstad har vært med i klubbens styre og stell opp igjennom årene og er velkjente fjes for mange. Bråten Gård har plass til 12 hester og har en fin utebane og et ridehus som er i hyppig bruk i vinterhalvåret. Det satses ikke overraskende på dressur her men det finnes oppstallører som driver med andre ting også. Det er mange som kommer hit for å trene, og det tas imot hester til tilridning også. Om sommeren er det rideleir her – en populær aktivitet som gjør at det raskt fylles opp noen sommeruker.

 

A picture containing grass, tree, outdoor, nature

Description automatically generated

Oversiktsbilde av Bråthen Gård – tatt om sommeren (lånt fra nett)

 

Vi passer på å huke tak i ett av stallens yngre medlemmer Stener Pedersen på ponnien Fen-He MW som skal trimme litt i ridehuset. Mor Line Mette er også med. Stener er en ung gutt som rir den tidligere stjerneponnien til Thea Christine Vormeland, og de ser ut som en bra match. Han rir så klart litt dressur men satser også på noe så uvanlig som Riddersport. Riddesport er en slags historisk sport forteller mor, hvor man rir øvelser med «våpen» på en moderne måte. Stener trener med pil og bue, og med lanse. Veldig eksotisk synes vi! Sjekk riddersport.no om dette er noe du vil vite mer om.

A person riding a horse

Description automatically generatedA person riding a horse

Description automatically generated


 

 

 

 

 

 

 

 
Stener i aksjon med trening på bueskyting på ponnien Fen-He

Vi må videre, men spør Stener hva han synes er det beste med å stå her på Bråthen Gård, og han svarer umiddelbart at det er de gode trenerne her! Vi skjønner veldig godt at han er fornøyd med treningstilbudet og lover og snart komme tilbake.

Hilsen Hilde og Monica
Ny ansatt i Klubbstallen fra 1. januar 2020

Postet av Skedsmo Rideklubb den 3. Des 2019

I påvente av fornyelse av gjeldende avtale med kommunen om drift av klubbstallen har Lisa Linquist vært ansatt i et vikariat ut 2019. Lisa har valgt å takke ja til et annet jobbtilbud og avslutter derfor sitt vikariat etter dette. Vi ønsker å takke Lisa for den jobben hun har utført i disse månedene og ønsker henne lykke til med nye utfordringer utenfor hestemiljøet. 

Når det gjelder prosessen med ny avtale for Klubbstallen så har dette stått litt stille etter sommeren i påvente av kommunen. Vi har nå hatt to effektive møter og har en positiv prosess. Nytt møte med kommunen er satt til rett over nyttår og det vil ikke foreligge noen ny avtale før nærmere sommeren. Vi har forøvrig fått bekreftet at dagens avtale videreføres inntil en ny avtale er på plass. 

På bakgrunn av denne forsikringen fra kommunen vil ny stallmedarbeider i Klubbstallen fra 01.01.2020 være fast ansatt og det vil igjen være en 100 % stilling. Vi hadde flere gode kandidater som var interessert tidligere i høst og vi er veldig glade for at Lene Horvath fortsatt var interessert og nå har takket ja til vårt tilbud om fast ansettelse i Klubbstallen fra 01.01.2020. 

Lene er godt kjent på Sørum Fritidsgård og har vært oppstallør i Klubbstallen fra 2004 og fram til 2018. Hun har vært aktiv rytter for Skedsmo Rideklubb, særlig innen feltritt og har nok et mål om å komme igang igjen med sin nye hest. Etter et lite opphold på en annen stall er hun tilbake i Klubbstallen fra 1. desember med unghesten sin og starter da også opp som vår nye stallmedarbeider fra 1. januar 2020.   
Tilbud til foreninger som deltok på Lokalbidraget

Postet av Skedsmo Rideklubb den 29. Nov 2019

Tilbud til foreninger som deltok på Lokalbidraget

Alle voksne medlemmer i foreninger som deltok på Lokalbidraget 2019 får spesielt gode vilkår i LillestrømBanken.

- Boliglån fra 2,85 %
 - Gratis etableringsgebyr ut året.

Eksempel på lån av 2 millioner innenfor 60 % av boligens verdi.
 Effektiv rente 2,96 %, 2 mill over 25 år, Totalt: 2.819.678,-.

Tilbudet gjelder ut 2019 og forutsetter medlemskap i forening som deltok på Lokalbidraget 2019. Kredittvurdering legges til grunn og tilbudet beregnes individuelt.

Kontakt oss på telefon 63 80 42 00 for å komme i kontakt med en rådgiver, eller send en epost til post@lillestrombanken.no
Stall Uller Gård

Postet av Skedsmo Rideklubb den 25. Nov 2019

I dag har vi tatt turen til Stall Uller Gård i Rælingen. Gården ligger idyllisk til med en nydelig utsikt over Øyeren, bare 15 minutter fra Lillestrøm. Det er Kari Sidsel Smedstad og mannen hennes Pål som eier gården. 


 

Vi huker tak i Skedsmo-medlem Gunn Skovholt når hun er ferdig med dagens trening. Gunn har drevet stallen på Uller Gård i mange år. Hun er litt usikker, men mener det er rundt 8-10 år siden hun tok over driften, den gang sammen med Rebecca Helene Jønsberg.


Stall Uller har totalt plass til 20 hester, men i dag er det kun 7 hester på stallen. Vi ønsker oss flere nye to- og firbente venner, sier Gunn. Her er det veldig fint for hestene, de trives med at det er stille og rolig og de elsker de store gresspaddockene de går på om sommeren. Også har vi et veldig godt stallmiljø!

Det er i dag 3 Skedsmo-medlemmer på Stall Uller, og stallen har stort sett satsende dressurryttere på ulike nivå. Gunn har ukentlige treninger med både oppstallører og folk som kommer utenifra. Gunn er utdannet trener 2 og dressurdommer 4, og har hjulpet mange ryttere til å nå sine mål. Det holdes også helgekurs med ulike trenere, her har både Ellen Birgitte Farbrot og Lasse Kasparek Hestengen vært jevnlig.


Vi spør Gunn hva det beste med å stå oppstallet på Stall Uller er, og hun svarer fort at det er utrolig deilig med så god tilgang til ridehus da det ikke er noen rideskole på gården. Og akkurat i disse dager er det spesielt deilig da det regner uavbrutt. 

 

 

Videre er det flotte turmuligheter, man kan ri helt opp til Myrdammen om man vil. Vi har et flott ridehus på 20 * 70, med noe hindermateriell og en stor utebane som benyttes mest om sommeren. Alle hestene har grusede paddocker med opplegg til varmebøtte om vinteren, og igjen kan de stå på gress om sommeren, alene eller sammen – alt ettersom hva man ønsker. 

 

 

Monica & Hilde

 

 
Gavesjekk på 32.000 i Lokalbidraget

Postet av Skedsmo Rideklubb den 13. Nov 2019

For 5. året på rad skal LillestrømBankens kunder fordele 3 millioner kroner til ulike prosjekter i det som kalles Lokalbidraget. Lokalbidraget handler først og fremst om at LillestrømBanken ønsker å gi en del av overskuddet sitt, tilbake til samfunnet.  

Det er stemmer fra bankens kunder som avgjør størrelsen på midlene som blir delt ut til de forskjellige prosjektene. Den 12. november var det duket for utdeling av årets Lokalbidrag på gavegalla i Lillestrøm. 

Skedsmo Rideklubb mottok en sjekk på 32.000 basert på alle dere som har stemt på oss. Det er helt fantastisk og vi takker for alle stemmer vi har mottatt. Til sammenlikning fikk vi i 2018 tildelt i overkant av 10.000,- så her er det ingen tvil om at vi har engasjerte medlemmer! 
45 års jubileum på Fratelli

Postet av Skedsmo Rideklubb den 13. Nov 2019

7. november 1974 ble Skedsmo Rideklubb stiftet og har siden vært i drift med hovedarena på Sørum Fritidsgård. I 2019 ble klubben 45 år og dette ble 9. november feiret med jubileumsmiddag på Fratelli og etterfest på Lillestrøm Bar. 

Totalt 68 av klubbens nåværende og tidligere medlemmer var påmeldt for å feire klubben. 

Tone - kveldens toastmaster, loset oss gjennom kvelden med mimring, gamle historier og ikke minst "hestens skål". For oss som kanskje ikke har vært med i klubben så lenge, var det gøy med tilbakeblikk fra klubbens eget blad "På bittet" og Tore Fjærgård sin beretning om klubben før og nå.  

Vi takker alle for en hyggelig kveld og håper å bringe tilbake noen gamle tradisjoner i 2020. 


Hjertestarter fra Lions

Postet av Skedsmo Rideklubb den 7. Nov 2019

Takk til Lions for støtte til innkjøp av Hjertestarter til Skedsmo Rideklubb. 3 Lionsklubber har gått sammen og støttet rideklubben med tilsammen 12500,- øremerket hjertestarter. 
Les om Skedsmo Rideklubb på Dressur så klart!

Postet av Skedsmo Rideklubb den 5. Nov 2019

På hjemmesiden til Dressur Så Klart! kan du lese om Skedsmo Rideklubb og årets siste rekruttarrangement: Halloween dressur

http://www.dressursaklart.no/?p=38841
Skedsmo Rideklubb - mer enn vår hovedarena på Sørum Fritidsgård

Postet av Skedsmo Rideklubb den 4. Nov 2019

Skedsmo Rideklubb har sin hovedarena på Sørum Fritidsgård. Her har vi vår egen klubbstall, men klubben er så mye mer enn bare Sørum Fritidsgård og det som skjer på vår hovedarena.

Av våre over 300 medlemmer er det kun en liten andel som hver dag er oppstallet og aktive på Sørum Fritidsgård. En stor andel er oppstallet på staller andre steder i distriktet. Vi ønsker derfor å bli bedre kjent med både staller og aktiviteter som huser våre medlemmer rundt om på Romerike. 

Bråthen Gård - AurskogWærhaug Gård - SkedsmokorsetVi har oversikt over mange staller i området som huser medlemmer fra Skedsmo Rideklubb oppstallet, men vi ønsker deres innspill på hvem vi kan besøke for å bli bedre kjent med både medlemmer, aktivitetstilbud og staller i området.  

Send en mail til mari@sked.no eller legg igjen en melding på facebooksidene våre så svinger vi innom for en hyggelig prat

Stall Hekner - FjerdingbyStall Uller - Rælingen
Stem på Skedsmo Rideklubb i "klubben i mitt hjerte" konkurransen

Postet av Skedsmo Rideklubb den 4. Nov 2019

Stem på Skedsmo Rideklubb i "Klubben i mitt hjerte" konkurransen!

Alle penger som samles inn vil gå til nye dommerboder på utebanen på Sørum Fritidsgård!

Vil du hjelpe oss å støtte en god sak? Rideklubben vår er med på Klubben i mitt hjerte-konkurransen (28. oktober – 8. november) der klubben som samler inn flest stemmer kan vinne 1. premien på 100 000 kroner!

I tillegg til hovedkonkurransen kan vi delta i to daglige trekninger med 10 000 kr i premie, hver dag konkurransen pågår: 

 • Stemmetrekning: Hver dag trekkes én vinner fra lagene som har mottatt minst 50 stemmer samme dag.
 • Innsamlingstrekning: Hver dag trekkes én vinner fra lagene som har samlet inn over 2000 kr totalt på spleisen sin.

https://www.spleis.no/project/89000

Klubben i mitt hjerte støtter idrettslag over hele Norge og heier på arbeidet med å skape god aktivitet, positive miljøer, idrettsglede og fellesskap i lokalmiljøene. Ditt bidrag vil utgjøre en forskjell, uansett hvor mye eller lite du gir.

Hvordan kan du hjelpe oss?

Stem på og støtt spleisen vår for å hjelpe klubben vår i konkurransen! Husk at du kan stemme hver dag :)
Årets skumleste ritt

Postet av Skedsmo Rideklubb den 26. Okt 2019

I dag er vi klare for årets siste rekruttarrangement - Halloween dressur - på Sørum. Igjen er det rekordmange startende på listen. 

Velkommen innom for årets skumleste stevne😃
Lag NM dressur

Postet av Skedsmo Rideklubb den 17. Sep 2019

LAG-NM Dressur

Det har i helgen også vært arrangert lag-NM i dressur hos Borge Rideklubb. 

Skedsmo Rideklubb stilte 1 lag til start i ponniklassen. Tomine Grov red fantastisk, til over 67% i LA søndag. Det ble en flott 3. plass individuelt i klassen. Thea Synnøve Christensen Larsen red et fint FEI-program til over 65% lørdag, og ble første uplasserte, Søndag red hun også tett opp mot 65%. 

Det ble en sammenlagt 5.plass i Lag-NM for det lille laget, som har ridd til gode prosenter begge dager. Vi gratulerer 😊  

4 Norgesmestere i feltritt ble kåret på Sørum i helgen!

Postet av Skedsmo Rideklubb den 17. Sep 2019

Fire nye norgesmestere i feltritt ble søndag kåret etter den avgjørende sprangrunden under dag 2 av Lillestrøm Horse Show på Sørum Fritidsgård. Søndagens utfordringer på sprangbanen endret i mindre grad rekkefølgen etter lørdagens dressur og terreng.Mathilde Sanders/Carfina over det nye Skedsmo Rideklubb hinderet - Foto Helene Gjerde Aamdal

I seniorklassen (presentert av Lille Strøm Bar) som gikk i CCN3*-S, var Caroline Walan Brekke/Odt Ghareeb fra Øvre Romerike Rideklubb en klar gullvinner etter å ha toppet resultatlisten etter hver delprøve. Her hadde lørdagens terrengprøve redusert startfeltet med 50 %, og kun tre møtte til start på sprangbanen. Sølvet gikk til Heidi Bratlie Larsen/Sir Cisco e. Sansisco/Arpeggio fra Fossum Hestesportklubb. For vår egen Mathilde Sanders/Carfina e. Chirivell/General Assembly xx (Skedsmo Rideklubb) endte sprangprøven i en kjedelig eliminasjon.Blankpussede og fine Kongepokaler - Foto Helene Gjerde Aamdal

Emilie tok UR-gullet
Emilie Lindgren Laumann understreket i UR-klassen CCN2*-S (presentert av Champion) i helgen hos Skedsmo Rideklubb ytterligere en gang hvilket kvalitet hun og hennes DV-vallak Heinsgårdens Chillo e. Candillo/Solos Landtinus står for. Etter en innledende dressur der hun lå på andreplass fulgte hun opp med feilfri runde i terrenget og feilfri runde på sprangbanen.

Emilies klubbvenninne fra Ullensaker Rideklubb Andrea Årbogen Sandbakken/Tarzan e. Haydn/Cortus ga henne imidlertid hard konkurranse. I likhet med Emilie holdt Andrea nullen på sprangbanen også, men måtte ta til takke med en sterk sølvmedalje. Bronsen gikk til Ingrid Elvevoll Haga/Uzelia også fra Ullensaker Rideklubb.

Juniorgull til Kristine
Topp tre i juniorklassen (KS Hestesport’s H100) forble uendret etter sprangprøven. Kristine Tynes Heen/Ealgary B e. Silverstone/Goodtimes innledet sitt mesterskap med en andreplass etter dressuren, fulgte opp med en helt feilfri runde i terrenget med like feilfri runde på sprangbanen. Dermed satt gullet sikkert hos ekvipasjen fra Brekka Rideklubb.

Det var små marginer etter lørdagen mellom Hedda og tredjeplasserte Madelen Hansen Sørlie/Chasing Hilo e. Naravant/Pokal fra Skedsmo Rideklubb. Kun 0,2 skilte i straff. På sprangbanen ble det imidlertid 24 feilpoeng – og bronsen var et faktum for Madelen, mens sølvet gikk til Hedda.Madelen Hansen Sørlie og ponnien Chasing Hilo tok bronse - Arkivfoto fra tidligere stevne. 

Gull til Mariell
Mariell Sivertsen/Shadow fra Øvre Romerike Rideklubb beholdt ledelsen gjennom hele mesterskapet i ponniklassen (Heimer’s NM ponni). Med god nok ledelse etter dressur og terreng, tålte hun 8 feilpoeng på sprangbanen og tok gullet med 36,6 feilpoeng foran Hanne Celine Madsen Boye/Elmelund’s Perry e. Glanvyrnwy Squire/Bubbly Noggin fra Arendal og Grimstad Rideklubb som ble stående med 37,9 i straff.

Emilie Lid Lindahl/Move on Lady Primrose e. Frederiksminde Hazy Move On/Coosheen Thyme fra Ullensaker Rideklubb red seg opp fra en innledende syvendeplass i dressuren til en femteplass etter en feilfri runde i terrenget. Med fire feilpoeng på sprangbanen ble resultatet en god bronseplass.

De 4 Norgesmesterne fulgt av TD Anton Granhus, NRYF President Tore Sannum, Hovedsponsor Jakhelln Gruppen v/Marit Jakhelln og Skiedsmo Dragon Compagnie - Foto Helene Gjerde AamdalKlare til premieseremoni - Foto Helene Gjerde AamdalSe flere resultater her

Vi benytter anledningen til å takke alle våre fantastiske sponsorer som gjør det økonomisk mulig å arrangere stevner på Sørum Fritidsgård. En stor takk også til alle frivillige som står på dag og natt for å gjennomføre med stil.

Tommel opp fra Stevneleder Nina Hjelle - Foto Helene Gjerde AamdalTakk også til fotograf Helene Gjerde Aamdal som tar så fine bilder. Bilder for salg finner dere på hennes facebook side - søk henne opp: Amatørfotograf Helene Gjerde Aamdal.


Velkommen til startmøte i Skedsmo Rideklubb

Postet av Skedsmo Rideklubb den 9. Sep 2019

I forbindelse med at Skedsmo Rideklubb er tatt opp i klubbsatsingsprogrammet til NRYF, inviterer vi til et startmøte for at dere som medlemmer av klubben skal få komme med deres inspill og gode ideer.

Meld deg på via MinIdrett: https://idrettskurs.nif.no/courseevents/participants/3274535

Du kan lese mer her: 

Hva er en klubbutviklingsprosess.doc

Hvorfor arrangere en Klubbutviklings kveld.doc


Målet vårt er at Skedsmo Rideklubb skal bli en godkjent Satsingsklubb, som er det førte nivået i NRYFs klubbsatingsprogram. Målet er å stimulere til god utvikling og få på plass grunnelementene i klubben. Bærekraftige rideklubber er med på å gi økt aktivitetstilbud.

En klubb som har gått gjennom dette nivået vil være en klubb som:

 • er organisert med et styre og medlemmer som ønsker å få til et løft
 • gir et godt tilbud til alle sine medlemmer, også til de som ikke har egen hest
 • utvikler seg både sportslig og organisatorisk
 • skaper gode sosiale møteplasser og bidrar positivt til ryttersportens omdømme i sitt nærmiljø
 • er et godt forbilde for andre klubber

 

Skedsmo Rideklubb 45 år - Jubileumskveld 9. november

Postet av Skedsmo Rideklubb den 9. Sep 2019

Den fantastisk flotte klubben vår fyller 45 år, og dette må feires. Styret inviterer derfor klubbens medlemmer, både gamle travere og de helt nye, til middag på Fratelli i Lillestrøm.
Vi byr på underholdning, tilbakeblikk og deling av gode minner.

Pris: 260,- per person for middag (ikke inkludert drikke).
Fratelli byr på hyggelige priser i baren.

For påmelding og betaling:
https://www.deltager.no/skedsmo_rideklubb_45ar_09112019

Husk å meld fra om eventuelle allergier i påmeldingen

Vi håper å se så mange som mulig av dere til en feststemt kveld!

P.S. Om du har bilder, historier, sportslige prestasjoner eller andre morsomheter fra dine år i klubben på lur som du ønsker dele med oss alle, send gjerne disse til jane_c_k@hotmail.com
Kretsmesterskap Sprang og dressur

Postet av Skedsmo Rideklubb den 3. Sep 2019

Det nærmer seg kretsmesterskap i Oslo og Akershus rytterkrets. Skedsmo Rideklubb sender lag og individuelle ryttere i både sprang og dressur. Her er oversikten.

KM SPRANG

7-8 september avholdes kretsmesterskap i sprang hos Bærum Rideklubb. Følgende 2 ponnilag er meldt til start fra klubben:

Lag 1: Linnea Sjørbotten Jordet/Aasgaard´s Beauty og Julie Ingeborg Jakhelln/Plassen´s Muffins  
Lag 2 : Dina Fladeby/Sejerø´s Jackie og Kamilla Sæther Hovstø/Millifox Butterfly

Julie Ingeborg Jakhelln, Dina Fladeby og Kamilla Sæther starter også KM individuelt for ponni. I tillegg stiller Karina Ekern med hesten Caramel i KM individuelt for senior. 


KM DRESSUR

14. -15. september avholdes kretsmesterskap i dressur hos Søndre Nordstrand rideklubb. Også her er 2 ponnilag meldt til start fra klubben:

Lag 1: Thia Elise Nielsen og Oda K Ruud
Lag 2 : Astrid S  Harper og Andrea Løseth

I tillegg til 2 lag er også Mia Snilsberg Enget meldt til start i individuelt KM for JR 

Vi ønsker alle lykke til i KM - Heia Skedsmo rideklubb!
Vel blåst sprang helg på Sørum

Postet av Skedsmo Rideklubb den 1. Sep 2019

Vel blåst siste utendørs sprangstevne på Sørum i dag. Vi gratulerer klubbmester i 100 cm Madelen & Hilo og klubbmester i 130 cm Marte & Cabaris👏🥇🐴, og alle andre flinke ryttere og hester i dag. 

Tusen takk til sponsorer, funksjonærer, teknisk personell, hestepassere, gården og publikum! 

Et fint stevne syns vi det ble og snart feirer klubben 45 år! På bildet ser vi Tore Fjærgaard deler ut prisen til vinneren av jubileumsklassen i 110 cm som ble vunnet av Emilie Lid Lindahl med Move on Lady Primrose.
Klubbmester sprang ponni 2019

Postet av Skedsmo Rideklubb den 31. Aug 2019

Foto:Thomas HenieVi gratulerer årets klubbmester i sprang for ponni! Mathea Halsam med Davino som i tillegg til å være Skedsmo-medlem også rir for Sørum Hestesportsklubb.  Julie Jakhelln med Plassens Muffins tok sølvmedaljen og Thia Nielsen med Mohito kapret bronsje
Lisa Lindquist ansatt i Klubbstallen fra 01.10.2019

Postet av Skedsmo Rideklubb den 27. Aug 2019

image1.jpeg

Etter sommeren valgte Elisabeth Leknes Lund å si opp sin stilling i Klubbstallen for å søke nye utfordringer utenfor hestemiljøet. Elisabeth har vært vår stallmedarbeider i Klubbstallen på Sørum i nesten 10 år og vi takker henne for jobben hun har gjort og ønsker henne lykke til med nye utfordringer. Elisabeth jobber ut September. 

I påvente av fornyelse av gjeldende avtale med kommunen om drift av klubbstallen, har vi foreløpig lyst ut et vikariat ut året med mulighet for forlengelse i våre interne kanaler/FB. (til orientering: Det er enighet med kommunen om videre drift av klubbstallen, men det er rammene rundt en ny avtale som skal på plass.)  

Vi mottok 4 søknader på stillingen og samtlige fikk muligheten til å stille til intervju. Vi er glade for å kunne ønske Lisa Lindquist velkommen som ny stallmedarbeider fra 1. oktober. Lisa vil i utgangspunktet ha arbeidstid fra 08.00 - 14.00. 

Lisa er godt kjent på Sørum Fritidsgård og har drevet med ridning her siden hun var 5 år gammel. Har selv eid 2 hester sammen med sin søster som hun har hatt oppstallet i Klubbstallen . Lisa har også jobbet på Sørum Fritidsgård en kort periode som ekstrahjelp, og har hatt utplassering i Klubbstallen når hun gikk på Hvam VGS.  
#Heierpå-stipendet til unge talent

Postet av Skedsmo Rideklubb den 19. Aug 2019

#Heierpå-stipendet til unge talent

LillestrømBanken gir inntil 150.000 kroner i stipend til 6 lokale talenter i alderen 13 – 23 år. Kjenner du et lokalt talent innen kultur eller idrett - og som kan vise til gode individuelle prestasjoner, så bør du tipse om bankens #heierpå-stipend 2019.

Søknadsfrist 25. oktober 2019.

Registrer din søknad med en presentasjon av deg selv her: https://lillestrombanken.typeform.com/to/q6HRAx 


En jury velger ut vinnerne. Vinnerne av #heierpå-stipendet med familie vil bli invitert til Lillestrømbankens gavegalla 12. november, hvor også Lokalbidraget 2019 deles ut.Stem på oss i lokalbidraget!

Postet av Skedsmo Rideklubb den 19. Aug 2019

Stem på Skedsmo Rideklubb på Lokalbidraget! LillestrømBankens kunder skal fordele 3 millioner kroner til ulike prosjekter, og Skedsmo Rideklubb er med. Er du en av bankens gode kunder, så har du stemmerett. Åpne mobilbank for å stemme på Skedsmo Rideklubb. 
Grønt Kort kurs

Postet av Skedsmo Rideklubb den 12. Aug 2019

grønt kortSkedsmo Rideklubb inviterer klubbens medlemmer

 til Grønt Kort kurs 
 

 
Grønt Kort (GK) er krav for start på utvidede klubbstevner og oppover, og inngangsbilletten til lisenssystemet i rytterforbundet.

 

Grønt Kort kurset består av følgende deler:

 • Reglementskurs
 • Sikkerhetskurs m/ hestekunnskap og praksis i stallen
 • Praktisk del med ridning og mønstring

   

Reglementskurs mandag 26. august 17:00-21:00

KR I; idrettens grunnverdier, RASK, hestevelferd

Kursleder: Elin Heistad

 

Sikkerhetskurs m/ praksis mandag 2. september 17:00-21:00

Sikkerhet og hestekunnskap; instinkter, adferd, kommunikasjon, lasting, ulykker, trafikk, anatomi og mønstring

Kursleder: Elin Heistad

 

Praksis/ridedel søndag 8. september

Ridedel; oppvarming i puljer (3-4 deltakere), ryttertest RLC:1, sprang ca. 50cm

Mønstring etter rideprøven er avlagt

         Kursdeltakere får låne hest av rideskolen

         Kursholder: Elin Heistad

 

Pris 800kr, boka «Veien til grønt kort» er inkludert i prisen

All betaling skjer via VIPPS til Skedsmo rideklubb #41476

 

Barn må ha med foreldre til de er fylt 16 år på Grønt Kort kurs.

 

Bindende påmelding til Maiken Lindstad, maiken@sked.no innen 19. august.

 
Champion sponsor NM feltritt

Postet av Skedsmo Rideklubb den 1. Aug 2019

Vi har formalisert en avtale med Champion som sponsor til NM i feltritt. De vil være klassesponsor for Unge ryttere som går i klassen CCN2*-S (tilsvarer CNC1*)


Ungdomssamling 2019 - Sammen om hesten

Postet av Skedsmo Rideklubb den 1. Aug 2019

Norges Rytterforbund inviterer til ungdomssamling på Starum, Norsk Hestesenter 3.-6. oktober 2019 for medlemmer av Norges Rytterforbund, Det Norske travselskapet og Norsk Jockeyklubb.
 
Vi fortsetter suksessen fra 2018 og inviterer for 2. gang til ungdomssamlingen «Sammen om hesten». Er du mellom 16 og 26 år (2003 – 1993), og brenner for hest? Vi inviterer hesteungdom mellom 16 og 26 år fra hele Norge til samling på Starum, Norsk Hestesenter for å lære mer om hest. Dette blir en helg som skal fylles med faglig og sosialt innhold hvor vi skal ha fokus på det vi alle har til felles, nemlig hesten.

Dersom du ønsker å delta, send oss i styret en mail før eventuell påmelding: leder@sked.no 

Vi håper vi har noen engasjerte ungdommer i klubben som ønsker å delta på denne samlingen!  

Mer informasjon og påmelding til NRYF finner man her


Uttak til Lag NM i dressur

Postet av Skedsmo Rideklubb den 1. Aug 2019

Det nærmer seg lag NM i dressur og vi ønsker å få en oversikt over hvem som ønsker å ri. Lag NM i dressur avholdes på Borge Ridesenter i Fredrikstad 13.-15. september.

Interesse meldes til Helene@sked.no med følgende informasjon

 • resultater fra de siste 12 kalendermåneder (uansett klasse) 
 • hvilken hest(er) du ønsker å starte med
 • ønske om klasse/ nivå 

Frist for å melde sin interesse er 12/8

Et eventyr er over for Julia og Ricca Donna

Postet av Skedsmo Rideklubb den 30. Jul 2019

Hei 

Lørdag ettermiddag ble det klart - det ble ingen finaleplass på Ricca Donna og meg. Små marginer. Sånn er det i Dressur. 

EM 2019 er over, men følelsen, stoltheten og minnene tar jeg med meg! Ricca Donna og jeg danser videre mot nye mål!


Takk for følget!

Hilsen Julia


Vi i Skedsmo Rideklubb er utrolig stolte av ekvipasjen. Det er stort bare å få lov å ri EM og vi gratulerer så mye med fantastisk innsats. Vi setter også stor pris på at vi fikk være med på reisen hele veien og at dere delte dette med oss.. Gratulerer igjen!
Reisebrev fra EM i Italia - del 2

Postet av Skedsmo Rideklubb den 26. Jul 2019

Hei! 

Grytidlig i dag var vi igang med forberedelsene til ny konkurranse. Alt har gått etter planen hele veien og det ble enda en god runde i dag! Dessverre pådro vi oss 2 dyre feil😅 Synd, men vi strakk oss begge langt og satset i varmen☀️


68,8 % holdt til en 10 plass i dag, og med det gikk jeg foran 29 gode ekvipasjer😁


Ytterligere 39 ekvipasjer skal gjøre sitt beste i morgen før vi vet om vi får enda en mulighet til å ri her på flotte Horses Riviera Resort, Italy


Kryss fingrene sammen med oss!
Julia og Ricca DonnaReisebrev fra EM i italia

Postet av Skedsmo Rideklubb den 25. Jul 2019

Hei!

Reisen gikk fint og Ricca Donna tåler både lange reiser og varmen godt! 

Hun har fått hvile så mye som mulig etter vi kom frem og hun var superfin på gårsdagens treningsøkt! 

Anlegget her, Horses Riviera Resort er utrolig stort og flott. Hestene står i faste staller har det fint selv om det er uvanlig varmt! 

Etter gårsdagens høytidelige åpningsseremoni, var vi klar.  Dagens konkurranse ble en «heit» opplevelse med stekende sol og godt over 30 grader. MEN vi klarte oss godt begge to og det smakte godt å bli belønnet med 70 % 

- en god start😅

Det var utrolig deilig å ta en dusj etterpå😂 Flinke hesten taklet det også❤️

På gjenhør!
Hilsen Julia og Team Hammer

Julia Hammer tatt ut til EM!

Postet av Skedsmo Rideklubb den 21. Jul 2019

Julia Hammer er tatt ut til å representere Norge i  FEI Dressage European Championships (U25, Young Riders, Juniors, Children) 

Mesterskapet arrangeres i SAN GIOVANNI IN MARIGNANO (ITA) 23-28 Juli 2019.

Ekvipasjen er godt på vei nedover Europa. Noen stopp har det blitt underveis og vi har fått løpende oppdateringer. Siste melding lyder: 

Hei!

Vi suser videre nedover Europa og sommerens høydepunkt! Årets ambisiøse mål er nådd og vi gleder oss til FEI Dressage European Championships for Juniors! 

Neste stop er SAN  GIOVANNI IN MARIGNANO. 

På gjenhør!

Hilsen 

Julia og Ricca Donna 

Vi ønsker Julia og teamet hennes lykke til og oppdaterer løpende! 
Skedsmo Rideklubb tatt opp i Klubbsatsingsprogrammet til NRYF

Postet av Skedsmo Rideklubb den 2. Jul 2019

Skedsmo Rideklubb ønsker å utvikle seg videre som klubb og gjøre et løft gjennom deltakelse i NRYF's klubbsatsingsprogram.  Vi har nå fått bekreftet at vi er tatt opp i Klubbsatsingsprogrammet.

Vi ønsker å fortsette å ha fokus både på bredden og på de som satser i sporten. Vi ønsker å kunne arrangere enda bedre stevner og tilby enda bedre treningsmuligheter for medlemmene. 

Visjonen til Norges Rytterforbund er «Rytterglede for alle». For å få til dette ønsker NRYF å styrke klubbene gjennom systematisk klubbutvikling med dyktige klubbveiledere. Klubbsatsingsprogrammet legger opp til en systematisk utvikling av rideklubben basert på idrettens organisasjonshjul, hvor klubbene vil bli tilbudt støtte og bistand innenfor følgende områder: anlegg, organisasjon, trenere, ledere, arrangement og aktivitetstilbud. 

Programmet består av to nivåer – Satsingsklubb og Veiviserklubb – og de utvalgte klubbene, sammen med NRYF, jobber for å nå gitte mål innenfor hvert område. Klubben får ved opptak i programmet en klubbveileder som skal følge klubben gjennom prosessen. Les mer om klubbsatsingsprogrammet og hvilke kriterier som legges til grunn for godkjenning her: Dette er NRYFs Klubbsatsingsprogram.pdf


Skedsmo Rideklubb ønsker i tråd med Norges Rytterforbunds visjon å tilby: 

Rytterglede for alle – på alle nivåer uavhengig av alder og kjønn!

Å gi rytterglede for alle medfører et stort samfunnsansvar. Dette ønsker vi i Skedsmo Rideklubb å ta på alvor og utvikle. Ridning er en unik inkluderingsarena, hvor alle er velkomne, uavhengig av alder og kjønn. I tillegg bidrar ridning til fysisk aktivitet, sosial deltakelse, trivsel, god psykisk og fysisk helse. 

Har du lyst til å bidra til å gjøre Skedsmo Rideklubb enda bedre? 

Det arrangeres Kick Off på et utvalgt hotell i Oslo helgen 30. aug-1. sept. Vi ønsker engasjerte medlemmer som kunne tenke seg å være med å bidra i denne prosessen velkommen til å melde sin interesse og eventuelt også delta på kick off. 

Send mail til leder@sked.no  

Bronse lag j/yr til Mathilde

Postet av Skedsmo Rideklubb den 1. Jul 2019

Det ble edelt metall til Mathilde Sanders og Carfina fra Skedsmo rideklubb og det norske junior/young rider laget under Nordisk-baltisk mesterskap 2019. Etter at de to klassene var avgjort individuelt og poengene telt opp ble det bronse til det norske laget, hårfint foran Danmark. Gullet gikk til Finland og sølv til Sverige. Gratulerer igjen!
 

Julia Hammer plassert individuelt!

Postet av Skedsmo Rideklubb den 30. Jun 2019

Julia Hammer med hesten Vimogaardens Ricca Donna presterte også sterkt under Nordisk Baltisk mesterskap i dressur. De ble plassert i fredagens individuelle konkurranse for juniorer. En flott 7. plass av totalt 25 startende. De oppnådde 66,961%. Julia red finale søndag til en flott 13. plass og med over 68% i freestyle konkurransen. Gratulerer med strålende resultater!

Mathilde Merethe Klarsson gjennomførte også med over 60 % i sine starter, men nådde ikke helt opp til premiebordet denne gang. 

Fullstendige resultater ligger på Equipe 


Mathilde Sanders plassert under Nordisk

Postet av Skedsmo Rideklubb den 30. Jun 2019

Mathilde Sanders og Carfina 3 red seg opp til en fantastisk 9 plass i Nordisk feltritt som akkurat er avsluttet i Danmark. Totalt 35 ekvipasjer var med i kampen om tittelen som nordisk mester. Mathilde lå som nummer 34 etter dressuren, men en feilfri terrengrunde og kun 4 feil på sprangprøven løftet de oppover resultatlisten. Feltritt er ikke slutt før alle tre grener er gjennomført! De ble tilslutt beste norske ekvipasje i sin klasse! Fantastisk! Vi gratulerer!

Mathilde ble dermed også plassert som nummer 15 av totalt 57 startende i den åpne klassen! 

Vi kommer tilbake med mer info fra mesterskapet! 
Rytterstøtte til internasjonale mesterskap

Postet av Skedsmo Rideklubb den 19. Jun 2019

I forbindelse med det nylige annonserte uttaket til Nordisk - Baltisk mesterskap i Danmark ønsker Skedsmo Rideklubb  å informere om at klubben har et vedtak om å gi rytterstøtte ved deltakelse i internasjonale mesterskap. Støtten deles ut basert på mottak av søknad til klubben fra aktuell rytter. I forbindelse med dette ønsker vi å oppfordre ryttere som representerer Skedsmo Rideklubb og Norge i en slik mesterskapssammenheng om å søke rideklubben om støtte. Send din søknad til klubben på mail til leder@sked.no 
Skedsmorytter til Nordisk Baltisk mesterskap i Feltritt

Postet av Skedsmo Rideklubb den 14. Jun 2019

Skedsmorytter Mathilde Sanders er tatt ut til å representere Norge i Feltritt under Nordisk Baltisk mesterskap i feltritt 26.  – 30. juni på Vilhelmsborg i Århus, Danmark i juniorklassen.  Gratulerer med uttaket!
Skedsmoryttere til Nordisk Baltisk mesterskap i dressur

Postet av Skedsmo Rideklubb den 14. Jun 2019

Skedsmorytterne Julia Hammer/ Vimogårdens Ricca Donna & Mathilde Merethe Klaesson / Sandbæks Rio-El (reservehest Don Rosso) er tatt ut til å representere Norge i Dressur jr og yr under Nordisk Baltisk mesterskap i dressur 25.  – 30. juni på Vilhelmsborg i Århus, Danmark.  I tillegg er Heidi Christin Elvenes tatt ut som reserve i yr klassen! Gratulerer til alle med uttaket

Amatørfotograf Helene Gjerde Aamdal

Postet av Skedsmo Rideklubb den 7. Jun 2019

Takk til Amatørfotograf Helene Gjerde Aamdal som stiller opp på stevner og tar fantastiske bilder. Hun stiller også med flotte premier. Besøk gjerne hennes facebook side og se etter bilder fra våre stevner. 
Lille Strøm Bar

Postet av Skedsmo Rideklubb den 7. Jun 2019

Takk til Lille Strøm Bar som bidrar med bistand til Skedsmo Rideklubb i form av midler og funksjonærmat der det er aktuelt. 

Lille Strøm Bar sponser nytt terrenghinder til NM

Postet av Skedsmo Rideklubb den 7. Jun 2019

Vi takker Lille Strøm Bar for støtten til utarbeidelse av et nytt terrenghinder til NM feltritt i september. Vi er spent på hva banebyggerne finner på for å profilere dere... Mon tro om det blir servering underveis for de startende i terrenget?

Takk for bidraget! 
Himmelspretten feltritt

Postet av Skedsmo Rideklubb den 7. Jun 2019

Skedsmo Rideklubb inviterte til Feltritt på ridesenteret i Lillestrøm, Sørum Fritidsgård i samarbeid med KS Hestesport, 30 mai. Dressur og sprang på formiddagen ble preget av mye regn, men tross alt blide deltakere og funksjonærer. Til terrenget valgte heldigvis værgudene å stanse regnet og vi kunne gjennomføre terrengdelen uten at noen ble våte, verken av regn eller fall i dammen. Det blir dressur og sprang på formiddagen, og terrengritt på jordet på ettermiddagen.

Rundt 80 var meldt til start i klassene Knøttecup og 80 cm for hest og ponni. 

"Endelig er beina i vater og hodet begynner å komme på plass igjen etter en fantastisk Himmelsprett!" sier stevneleder Nina Hjelle. "Tusen takk til alle som bidro med stor og smått i løpet av dagen! Ingen nevnte = ingen glemte, men formiddagens helt må nevnes: en ustanselig blid og serviceinnstilt syklist i regnet som fraktet protokoller ustanselig! Med sår hals og hoste smilte hun stadig vekk, og ved spørsmål om hvordan det gikk svarte hun at det gikk så fint for nå var det i hvert fall ikke pollen i lufta Nok er supert stevne hvor alt gikk på tiden, takket være alle dere frivillige funksjonærer i alle mulige roller Heia Skedsmo! En ekstra t\stor takk igjen til KS Hestesport for flotte premier i alle klasser! og til Amatørfotograf Helene Gjerde Aamdal for fine bilder til de beste mønstre hest!"

Stem på Skedsmo Rideklubb i Lokalbidraget!

Postet av Skedsmo Rideklubb den 6. Jun 2019

Stem på Skedsmo Rideklubb på Lokalbidraget! LillestrømBankens kunder skal fordele 3 millioner kroner til ulike prosjekter, og Skedsmo Rideklubb er med. Er du en av bankens gode kunder, så har du stemmerett. Åpne mobilbank for å stemme på Skedsmo Rideklubb.Avstemmingen varer til 25. oktober, og Lokalbidraget deles ut på bankens gavegalla 12. November.


Les mer her: https://lillestrombanken.no/lokalbidraget  
Dugnad - Himmelspretten feltrittstevne nærmer seg

Postet av Skedsmo Rideklubb den 24. Mai 2019

Alle som synes feltritt er tre ganger så gøy, liker å bidra til aktivitet i rideklubben, ønsker litt trim i frisk luft eller har andre gode grunner: førstkommende lørdag kl. 13. 00 til kl. 15.00 satser vi på kjempestort fremmøte og vi ordner til Himmelspretten feltrittstevnet i løpet av to timer. Arbeidsoppgaver deles ut av banebyggere Tom Bartnes og TD, Elin har arbeidsoppgaver klare 12.45. Nb! Om noen har en kantklipper eller annet flott klippeutsyr, ta gjerne med. Regnet gjør virkelig susen. Vi gleder oss til årets første feltrittstevne som arrangeres 30. mai. 
Hööks Skedsmokorset

Postet av Skedsmo Rideklubb den 13. Mai 2019

Hööks på Skedsmokorset sponser våre rekruttarrangementer som er et samarbeid mellom Skedsmo Rideklubb & Sørum Fritidsgård. Dette er rekrutt arrangement for de yngste. 


All - in skal gi en innføring i flere disipliner og gjøre rytter og hest mer allsidig. Det er totalt 4 runder Hööks All In Cup - Sprang, dressur, Sørum Derby og Halloween dressur. 

Arrangementet er åpent for alle Skedsmo Rideklubbs medlemmer under 18 år, samt ryttere med funksjonshemminger. Rideskoleryttere og Stallgjengen ved Sørum Fritidsgård kan låne skolehest. Ryttere fra Ridefysioterapien kan overstige 18 år.


Feiring Bruk Gullsponsor 2019 og 2020

Postet av Skedsmo Rideklubb den 13. Mai 2019

Vi har formalisert en sponsoravtale med Feiring Bruk for 2019 og 2020. Feiring har i flere år bidratt inn til klubben og vi er glad for å ha fått en mer formalisert avtale på plass.


Feiring Bruk har inngått en avtale som Gull sponsor for 2019 og 2020. Den totale verdien er på 45.000 fordelt på de to årene. 

Bidraget fra Feiring ble tirsdag 7. mai levert i form av 8 lastebil med hengerlass med vasket sand fra Grefsrud til utebanen på Sørum. I tillegg leverer de grus til terrengbanen fra Bjøndalen Bruk. 


Jakhelln Gruppen Platinum Sponsor 2019

Postet av Skedsmo Rideklubb den 13. Mai 2019

Vi har formalisert en sponsoravtaler med Jakhelln Gruppen (inkludert Norsk Ferdigplen). Jakhelln Gruppen og har i flere år bidratt inn til klubben i stor grad og vi er glad for å ha fått en mer formalisert avtale på plass. 

Jakhelln Gruppen går inn som en av våre hovedsamarbeidspartnere med et Platinum sponsorbidrag i 2019. Den totale verdien er på 50.000,- og vil bli levert i form av tjenester, transport og maskinbistand.  

Øie Eiendomsutvikling AS

Postet av Skedsmo Rideklubb den 13. Mai 2019

Takk til Øie Eiendomsutvikling som har sponset 100 cm klassen i Sørum Cup sprang 2019
Circkle K E6 Berger

Postet av Skedsmo Rideklubb den 13. Mai 2019

Takk til Circle K E6 Berger som står for vaffelrøre, funksjonærmat og drikke under de 3 rundene av Sørum Cup Sprang. 


D-Stevne Dressur og Sprang 11. og 12. mai

Postet av Skedsmo Rideklubb den 13. Mai 2019

Takk for en fantastisk fin stevnehelg på Sørum! For en gjeng som har stått på hele helgen for å gjennomføre 2 fine stevnedager i både regn, vind og sol. 

Fredag kveld ble railen bygget. Ny masse var fylt på ridebanen og værgudene vannet det de kunne. Flinke folk drenerte bort vann og bygget rail til lørdagens stevne. 

Lørdag morgen var alt klart for dressur og stevnet var helt fulltegnet med 78 ekvipasjer til start! Blide, flinke ekvipasjer og ett fantastisk stevnemannskap trosset værgudene og det ble en finfin stevnedag tiltross for litt regn. Det ble gjennomført klasser fra LC til MB, inkludert en FH klasse. Dette var også 2. runde i OARK Cup. 

Resultater fra dressuren finner du her: Resultatliste Horsepro Dressur

Søndag tittet solen fram til sprangstevnet. Også her var det rekordmange startende med klasser fra 40 cm til og med 130 cm. 191 ekvipasjer stilte til start! Denne helgen ble også siste runde i Sørum cup sprang 2019 avsluttet.  

Takk til Circle K E6 Berger som har stått for vaffelrøre, funksjonærmat og drikke under de 3 rundene av Sørum Cup Sprang. 

Takk også til Øie Eiendomsutvikling som har sponset 100 cm klassen under Sørum Cup 2019.

 

Resultater fra Sørum Cup sprang finner du her: Resultater Sørum Cup Sprang 2019.jpg

Resultatater fra Sprangstevnet finner du her: Resultatliste Horsepro Sprang 

Vi gratulerer alle startende med fine runder og takker alt frivillig mannskap som skaper fantastiske stevner på Sørum. 
Terrengtreninger på Sørum Fritidsgård

Postet av Skedsmo Rideklubb den 13. Mai 2019

Terrengtreninger på Sørum Fritidsgård hver tirsdag fra 17.00-20.00. Skedsmoryttere blir prioritert. påmelding på mail til sorumf@skedsmo.kommune.no 

2 nye sponsorer på plass!

Postet av Skedsmo Rideklubb den 9. Mai 2019

I forbindelse med klargjøringen til utesesongen har vi formalisert 2 nye sponsoravtaler med henholdsvis Jakhelln Gruppen (inkludert Norsk Ferdigplen) og Feiring Bruk. Både Jakhelln Gruppen og Feiring har i flere år bidratt inn til klubben i stor grad og vi er glad for å ha fått en mer formalisert avtale på plass.
Jakhelln Gruppen går inn som en av våre hovedsamarbeidspartnere med et Platinum sponsorbidrag i 2019. Den totale verdien er på 50.000,- og vil bli levert i form av tjenester, transport og maskinbistand. 


Feiring Bruk har inngått en avtale som Gull sponsor for 2019 og 2020. Den totale verdien er på 45.000 fordelt på de to årene. 


Bidraget fra Feiring ble tirsdag levert i form av 8 lastebil med hengerlass med vasket sand til utebanen på Sørum. I tillegg leverer de grus til terrengbanen. Jakhelln Gruppen stod for transport av varene som endel av sin avtale fra Feiring sine avdelinger på Grefsrud og Bjøndalen bruk. 

Vi takker ydmykt for støtten fra fra både Jakhelln Gruppen og Feiring Bruk. Det er helt fantastisk å få sånne leveranser levert helt inn på gården! Nå gleder vi oss til første utestevne som er allerede førstkommende helg. 


Våren har kommet og mange Skedsmo ryttere er i aktivitet

Postet av Skedsmo Rideklubb den 10. Apr 2019

Våren har tydeligvis kommet og det er mange flnke Skedsmoryttere som er ute og starter. 

Skedsmo Rideklubb har bl.a 2 lag som deltar i Norgesserien. 1. runde gikk i helgen i Kongsvinger. 

Det gikk ikke helt til topps i Kongsvinger for Skedsmo Rideklubb sitt lag i 4. Divisjon. Men 4 flinke jenter gjennomførte etter beste evne og mer forlanger vi ikke. Et par av hestene synes at det var veldig skremmende å være i ridehuset, så Andrea og Kine hadde ingen lett jobb å overbevise Copy og Charleasy om at dette ikke var farlig. Rookie var uberørt og gikk en fin og feilfri runde med Elise. Mohito tok en liten "omvei" forbi 6 og fikk 4 feil for det, men fint gjennomført av Thia. Lagleder Trine Nielsen er fornøyd med innsatsen og alle gleder seg til neste runde. 

Skedsmo rideklubb har også et lag med i 2. divisjon. Her ble det også noen feil på Ine og Marte, mens Isabella og Kine var feilfrie. Lene Horvath er lagleder for dette laget. 


Av øvrige resultater i Kongsvinger kan vi nevne: 

Ine Merethe Lønhaug Horvath med Forinthe som tok hjem seieren i 95 cm og Ingeborg Berven Sundt med Jovita som ble nummer 6 i samme klasse. 

Fullstendige resultater fra Kongsvinger. 

https://online.equipe.com/en/clubs/947589 

Resultatlister forøvrig finner du her: https://online.equipe.com/ 


86 rekrutter til start i første runde av All In Cup!

Postet av Skedsmo Rideklubb den 10. Apr 2019

Da var årets første rekruttarrangement, rekrutt-sprang, gjennomført søndag 28. mars! Hele 87 barn og ungdommer var påmeldte og det ble en fantastisk fin dag for alle på Sørum Fritidsgård.  

Takk til alle deltakere og funksjonærer som har gjort dagen vellykket, nå er det bare å glede seg og øve masse til rekrutt-dressuren i slutten av april. Invitasjonen ligger allerede ute. 

Sjekk ut denne filmen laget av Andrine Bartnes fra dagen på Sørum: Rekrutt Sprang Sørum 2019

Hööks All In dressur 28. april

Postet av Skedsmo Rideklubb den 10. Apr 2019

Skedsmo Rideklubb i samarbeid med Rideskolen Sørum Fritisdsgård ønsker velkommen til Hööks All-In dressur 28.04.2019

Startlister og mer info finner du under Rekruttarrangement:     Hööks All-In Cup 2019
Siste runde i Sørum Cup Dressur

Postet av Skedsmo Rideklubb den 25. Mar 2019

Da var nok en fantastisk stevnedag over på Sørum Fritidsgård 😃 Tredje og siste runde av Sørum Cup dressur 2019 ble gjennomført Søndag. 

Gratulerer til alle deltakere for vel gjennomførte runder. Gratulerer til alle premierte i alle klasser og ikke minst gratulerer til vinnerne i Sørum Cup 2019 dressurAnne Marie Hågensen med Lamici Dalegaard i LA, Marianne Eik Wood med Chicane S i LB og Thia Elise Nielsen med Mohito i LC

Vi vil gjerne takke våre flotte medlemmer, som alle møter positive og smilende, enten de skal starte, om de skal jobbe eller om de skal begge deler. Uten så flinke medlemmer hadde vi ikke klart å arrangere så vellykkede stevner. Så tusen takk alle sammen. Gi dere selv en klapp på skulderen! 

Fullstendige resultater i cupen finner du her: Resultater Sørum Cup dressur 2019

Fullstendige resultater fra stevnet finner du her: Resultatlister HorsePro
Hööks All in Cup 2019 - Rekrutt Sprang 31.03.2019

Postet av Skedsmo Rideklubb den 18. Mar 2019

Skedsmo Rideklubb & Sørum Fritidsgård i samarbeid med Hööks på Skedsmokorset, inviterer til All-in Cup i 2019. Dette er rekrutt arrangement for de yngste. 

All - in skal gi en innføring i flere disipliner og gjøre rytter og hest mer allsidig. Det er totalt 4 runder i 2019 - Sprang, dressur, Sørum Derby og Halloween dressur. Første runde i sprang går søndag 31. mars 2019. . 

Arrangementet er åpent for alle Skedsmo Rideklubbs medlemmer under 18 år, samt ryttere med funksjonshemminger. Rideskoleryttere og Stallgjengen ved Sørum Fritidsgård kan låne skolehest. Ryttere fra Ridefysioterapien kan overstige 18 år.

Påmeldingsfrist fredag 22. mars

Fullstendig invitasjon finner du her: Rekrutt Sprang 31.03.2019.pdf

En spesiell takk til vår samarbeidspartner Hööks på Skedsmokorset som bidrar til All-in Cup 2019
Årsmøtet 2019

Postet av Skedsmo Rideklubb den 18. Mar 2019

Takk til de som møtte opp på årsmøtet i forrige uke og ikke minst takk for alle innspill og gode diskusjoner. en spesiell takk til Marianne Saga som sto for den fantastiske serveringen! 

Vedlagt finner dere årsmeldingene i sin helhet om dere ønsker å lese de i ro og fred. Vedlagt finner dere også oversikt over valgt styre, valgkomite og revisorer. Vi ønsker Åse Kjustad Eriksson velkommen inn i styret og ser fram til et 2019 med masse aktivitet og positivitet. 


Årsberetning 2019.pdf

Organisasjonsplan 2019.pdf

Siste runde i Sørum Cup Sprang avlyst!

Postet av Skedsmo Rideklubb den 7. Mar 2019

Vedrørende D-stevne i sprang m/finale i Sørum Cup søndag 17. mars - så vil klubben følge NRYFs anbefalinger om karantenetid fram til om med 17. mars. Ettersom ridehuset er fullbooket kan det se ut til at finalen i cupen må legges til D-stevnet 12/5 - men vi undersøker andre løsninger. Oppdatert info kommer.
Årsmøte, organisasjonsplan og valgkomiteens instilling

Postet av Skedsmo Rideklubb den 6. Mar 2019

Vi minner om Årsmøte i Skedsmo Rideklubb Onsdag 13.03.2019 klokken: 19.30 

NB: Årsmøtet avholdes i i Kantinen i Skedsmohallen, Leiraveien 2, 2000 Lillestrøm.

Fullstendig innkalling og agenda finner du her:

INNKALLING ÅRSMØTE I SKEDSMO RIDEKLUBB 2019.docx

Oversikt over organisasjonen og valgkomiteens innstilling finner du her: organisasjonsplan årsmøte 2019.pdf

Velkommen! 
Sponsoravtale med KS Hestesport

Postet av Skedsmo Rideklubb den 27. Feb 2019

KS Hestesport går inn som "PLATINUM" sponsor til Skedsmo rideklubben i 2019. Skedsmo Rideklubb har formalisert en avtale med butikken som har vært en betydelig samarbeidspartner gjennom mange år. Vi er glad for å ha de med på laget med en god avtale for begge parter.
Litt om avtalen: 

KS Hestesport vil være tilstede med stand på et utvalg av våre stevner gjennom sesongen. De vil også være profilert på stevneplassen, våre nettsider og på facebook. KS Hestesport vil arrangere lukkede "medlemskvelder" i butikken på Skedsmokorset med gode tilbud - kun for medlemmer. Invitasjon vil bli lagt ut på hjemmesider og på medlemsiden til klubben på FB.

Alle Skedsmo Rideklubb sine medlemmer får 10 % på kjøp i butikken. Gyldig medlemskort må kunne forevises for å få rabatt. (Dette finner du i MinIdrett)

Klubben har forøvrig utarbeidet pakker og profileringsmuligheter i forskjellige størrelser som nå kan brukes for å gjøre sponsoravtaler. Disse finner du under KLUBBEN - SPONSORER. Her kan du lese mer om de forskjellige mulighetene som finnes. 

Vi takker for støtten fra KS Hestesport og håper våre medlemmer benytter både netthandel og butikken som ligger sentralt på Skedsmokorset. 

KS Hestesport Platinum sponsor 2019

Postet av Skedsmo Rideklubb den 27. Feb 2019

KS Hestesport går inn som "PLATINUM" sponsor til Skedsmo rideklubben for 2019 gjennom en formalisert avtale med klubben. KS Hestesport har vært en betydelig samarbeidspartner gjennom mange år og vi er glad for å ha de med på laget med en god avtale for begge parter.
Litt om avtalen: 

KS Hestesport vil være tilstede med stand på et utvalg av våre stevner gjennom sesongen. De vil også være profilert på stevneplassen, våre nettsider og på facebook. KS Hestesport vil arrangere lukkede "medlemskvelder" i butikken på Skedsmokorset for medlemmer og inviterte samarbeidspartnere. Invitasjon legges ut på hjemmesider og på medlemsiden på FB.

Skedsmo Rideklubb sine medlemmer får 10 % på kjøp i butikken. Gyldig medlemskort må kunne forevises for å få rabatt. (Dette finner du i MinIdrett) 

Norwegian Horse Festival 2019

Postet av Skedsmo Rideklubb den 26. Feb 2019

Norwegian Horse Festival på Norges Varemesse er nå historie. Det var et flott arrangement totalt sett og ikke minst for de 4 rytterne som ble valgt ut til å representere Skedsmo Rideklubb gjennom Promotion Cup. En stor heiagjeng fra Skedsmo Rideklubb samlet seg også på tribunene når de 4 jentene var i aksjon i sine klasser.


Yngst var Thia Nielsen (12 år) med ponnien Mohito som deltok i Stall Lie Hvalen ponni cup. Ekvipasjen gjennomførte to feilfrie innledende runder med over 70 i stilpoeng. I finaleomgangen ble det 4 feil, men totalt sett en strålende oppvisning av den unge ekvipasjen. 


Camilla Sønsteby Holen og Valiero deltok i Skoies dressur Cup. De red til en flott 2. plass første dag hvor konkurransen gikk i LA. I finalen ble det første uplasserte på ekvipasjen og en flott 3. plass. Finalen gikk i MB.


Isabella Olsen med Lavintos og Marte Bartnes med Cabaris deltok begge i Skoies Cup sprang. Første omgang ble det clear round på Marte, mens Isabella dessverre fikk 4 feilpoeng i 1.10 klassen. 

Dag 2 gikk klassen i 1.15 cm. Her ble det 4 feil på Marte - noe som holdt til en 8. plass og plassering i klassen. Isabella ble nr. 18 med 8 feilpoeng.  Marte red finalen i 1.20 på lørdag og med 4 feil holdt det til en fin 10. plass i klassen.. kun noen sekunder fra plassering.  

Vi gratulerer alle med en flott innsats under Norwegian Horse Show 2019. 

Fullstendige resultater finner du her: Resultater NHF 2019
Sørum Cup 2. runde sprang

Postet av Skedsmo Rideklubb den 26. Feb 2019

17. februar gikk 2. runde av Sørum Cup i Sprang. Rekordmange startende denne gangen også - hele 115 starter fordelt på klasser fra 40 cm til 110 cm. Til premieutdeling i 90 cm kom også presidenten i NRYF Tore Sannum og selveste Tore Fjærgaard for å dele ut rosetter og klemmer. Vi retter en stor takk til alle som bidro til et vellykket stevne. Vel blåst!

Det er stor spenning før siste runde skal avvikles i mars. Hvem går av med seieren i de forskjellige Cup klassene? 

Her finner du foreløpige restulater i cupen: Foreløpig resultat Sørum Cup sprang

Resultater fra stevnet finner du her: Resultatliste Horsepro
Innkalling til Årsmøte i Skedsmo Rideklubb

Postet av Skedsmo Rideklubb den 6. Feb 2019

Onsdag 13.03.2019 klokken: 19.30 kalles det inn til Årsmøte i Skedsmo Rideklubb. 

Årsmøtet avholdes i i Kantinen i Skedsmohallen, Leiraveien 2, 2000 Lillestrøm.

Fullstendig innkalling og agenda finner du her:

INNKALLING ÅRSMØTE I SKEDSMO RIDEKLUBB 2019.docx


Velkommen! 

Sørum Cup Dressur - 2. omgang

Postet av Skedsmo Rideklubb den 4. Feb 2019

Søndag gikk allerede 2. runde av Sørum Cup i Dressur på Sørum Fritidsgård. Med strålende vintervær, gode temperaturer og sol ble det et veldig hyggelig stevne. Mange startende og mye bra ridning, blide ryttere og ikke minst hyggelige hjelpere som stiller opp for Skedsmo Rideklubb. Takk til alle for en hyggelig dag.

Resultater fra stevnet finner du her: Resultater fra stevnet

Foreløpige resultater i Sørum Cup finner du her: Foreløpige resultater i Sørum Cup 
Sørum Cup 2019 - 1. omgang sprang

Postet av Skedsmo Rideklubb den 27. Jan 2019

Nok en ny stevnehelg i Skedsmo Rideklubb. Første runde av Sørum Cup 2019 i sprang ble vel gjennomført på Sørum Fritidsgård i dag. Med over 50 ekvipasjer meldt til start i klasser fra 40 cm og opp til 110 cm ble det en lang og vellykket dag. Gratulerer til alle startende og ikke minst takk til alle som bidro til en vellykket dag på stevneplassen. 

Resultater fra dagens konkurranser finner du her: Resultat Søndag 27/1-2019

Foreløpige resultater i Sørum Cup 2019 sprang finner du her: Foreløpige resultater Sørum Cup 2019 Sprang


Neste helg er vi allerede i gang med 2. runde i Sørum Cup 2019 for dressur. 
Sørum Cup 2019 - dressur 1. runde

Postet av Skedsmo Rideklubb den 25. Jan 2019

20/1 ble årets aller første stevne i regi av Skedsmo Rideklubb gjennomført. Dette var første runde av Sørum Cup dressur. Bare flinke og positive ryttere til start og en vellykket stevnedag på alle måter 😃 Gratulerer til alle vinnerne. 

Her er foreløpige resultater i cupen: Sørum Cup poengberegning