Bli med på å utvikle Skedsmo Rideklubb!

Postet av Skedsmo Rideklubb den 9. Apr 2024

Skedsmo Rideklubb er i gang med prosessen for å bli en Veiviserklubb. I den forbindelse ønsker vi å ha medlemmene våre med i prosessen og avholder en klubbkveld for å stake ut kursen videre!

Vi ønsker å samle hele bredden av idrettslaget og oppfordrer særlig de unge til å møte opp. Vi oppfordrer også medlemmer tilknyttet andre anlegg enn Sørum Fritidsgård til å møte opp. Majoriteten av våre medlemmer har tilhold på staller og anlegg utenfor vår hovedarena. Dere er en viktig stemme som vi ønsker å ha med inn i vårt arbeid med å utvikle klubben og aktivitetstilbudet. 

Vi ønsker å inkludere alle og byr på pizza, brus og kaffe! 

Sett av 29. april kl. 18.30 og bli med på en uhøytidelig og hyggelig klubbkveld.

Veiviserklubb er det tredje nivået i NRYFs klubbsatingsprogram og klubber som godkjennes på dette nivået får ett flott hinder som vi kan bruke under stevner! 

Link til påmelding: https://www.minidrett.no/kurs/11642566 





Kjepphest Cup i samarbeid med TopHorse

Postet av Skedsmo Rideklubb den 4. Apr 2024

Kjepphest er aktivitet som virkelig har tatt av de siste årene. Det er en flott aktivitet for barn og unge, og det har allerede bredt seg som en konkurranseform i Norge. 

Skedsmo Rideklubb har allerede arrangert fleree kjepphestkonkurranser og i 2024 har vi valgt å samle de i en Cup. Arrangementet utføres i samarbeid med TopHorse - besøk gjerne nettshoppen! 


image0.jpeg

Første runde ble gjennomført 9 mars i år. Runde 2 arrangeres 20. mai klokken 14 på Sørum Fritidsgård. 

Påmelding til runde 2 er nå åpen - meld deg på via google skjema:  Påmelding kjeppheststevne 2 runde (google.com)frist for påmelding er 15.05.2024. Der finner du også litt mer praktisk informasjon.

Link til arrangementene på facebook: 

Kjepphest cup runde 2 i samarbeid med Tophorse | Facebook

Kjepphest cup finale i samarbeid med Tophorse | Facebook

Vi oppfordrer alle med en kjepphest til å melde seg på. Mangler du "hest" kan du kanskje låne av noen du kjenner? Det er selvfølgelig også mulig å bare være tilskuer! 

Runde 3. arrangeres 25. juni så hold av datoen. Da vil vi også ha en klasse for de over 18, så det er bare å legge seg i hardtrening. 

Du kan lese mer om kjepphest aktiviteter på Norges Rytterforbunds sider: NRYF Kjepphest (rytter.no)