Det lønner seg å være medlem i Skedsmo Rideklubb!

Å være medlem i Skedsmo Rideklubb gir deg en rekke fordeler! 

Gjennom medlemskapet er du med på å støtte vårt arbeid for å skape gode aktiviteter med hest for barn, unge og voksne i klubben. Vi jobber kontinuerlig for å ha gode samarbeidspartnere; enten som gir direkte tilbake til medlemmene eller indirekte gjennom bistand til klubbens arbeid. 

Om du ikke allerede er medlem kan du enkelt bli det HER. Alle medlemmer i Skedsmo Rideklubb kan benytte deg av våre medlemsfordeler.

Vårt ønsker å være en klubb fra bredde til topp. Har du innspill til hva klubben kan gjøre for sine medlemmer? - send en mail til: mari@sked.no 

Medlemsfordeler Skedsmo Rideklubb: 

Vi står for kostnadene ved deltakelse i lagkonkurranser i regi av Skedsmo Rideklubb. – Dette kan være f.eks. KM og NM. Send gjerne også innspill på aktiviteter hvor vi kan delta som klubb. 

Vi gir økonomisk støtte til ryttere som er tatt ut og deltar i internasjonale mesterskap som nordisk, EM og VM. Søknad sendes styret ved uttak. 

Medlemmer kan også søke om støtte til andre arrangementer, deltakelse internasjonalt, større stevner eller andre spennende aktiviteter. En åpen søknad sendes styret.  

Vi gir økonomisk støtte til medlemmer som ønsker å utdanne seg til teknisk personell. 

Vi arrangerer og dekker kostnader til ungdomskveld/aktivitet for våre ungdommer og barn. 

Vi gir kompensasjon for komiteearbeid 

Vi subsidierer klubbkvelder med aktuelle temaer – antidoping, mental trening m.m.

Vi arrangerer ukentlige faste klubbtreninger og helgetreninger.

Vi har gode avtaler på profilert tøy og klubbklær. Dette kan kjøpes i nettbutikken vår på hjemmesiden: Nettbutikk (skedsmorideklubb.no.

Profilerte jakker og vester bestilles utenom ved å kontakte: monica@sked.no 

Les mer om våre samarbeidspartnere og medlemsfordeler: 

Sørum Fritidsgård: 

Skedsmo Rideklubb har sin hovedarena på Sørum Fritidsgård i Lillestrøm Kommune. Her samdrifter vi med den kommunale rideskolen og sammen disponerer vi ett av landets flotteste hestesenter med blant annet internasjonal feltrittsbane, ridehus, utendørs ridebaner og ridestier. 

På Sørum Fritidsgård organiserer vi ukentlig klubbtreninger i sprang, dressur og feltritt. Se mer info under spesifikk gren i hovedmenyen. Våre medlemmer betaler ingen baneleie.  

Høymyr Hesteutstyr: 

Vi samarbeider med butikken Høymyr Hesteutstyr og alle våre medlemmer nyter godt av medlemsrabatt i butikken. Medlemskort fremvises ved kjøp i butikk. 

Besøk nettbutikken: www.stallhoymyr.no