Ny bunn på plass

Postet av Skedsmo Rideklubb den 18. Des 2020

Da er endelig bunnen i ridehuset byttet ut med ny! Det blir så bra!


Nå kan sesongen 2021 starteBare en ørliten pust i bakken i jula, så håper vi at vi kan sette igang! 


Takk til alle de som har bidratt, ikke minst vår eminente sponsor Jakhelln Gruppen som stiller med maskiner og ordentlig power så vi får jobben gjort! Takk også til venneforeningen som også bidrar økonomisk. 


Image Caption

 
Årets julegave til Skedsmo rideklubb?

Postet av Skedsmo Rideklubb den 9. Des 2020

Tidligere i høst hadde vi besøk av Romerikes blad som lagde en artikkel om behovet for utvidelse av anlegget på Sørum og hvordan klubben og venneforeningen i over 20 år har jobbet for å få dette på prioritert liste i kommunen. I lys av det pågående arbeidet med ny Temaplan for idrett og friluftsliv i nye Lillestrøm kommune var dette igjen aktuelt. 

Skedsmo Rideklubb hadde nok en gang spilt inn utvidelse av ridehuset som et behov fra klubben sin side ( i tillegg til behov for enda ett ridehus og utvidelse av terrengbanen) I høringsutkastet som ble lagt fram i oktober havnet vi derimot nok en gang på uprioritert liste. 

Romerikes blad fortalte historien om Skedsmo Rideklubb, ønsket vårt om å utvide ridehuset for å kunne gi et tilbud til alle som ønsker det og ikke minst holde på medlemmene våre. At vi igjen var skuffa over å ikke bli prioritert. Håpet som forsvant... 

Mister medlemmer til andre klubber på grunn av trangt anlegg: – Vi sitter med et bygg som er utdatert

RIDEHUS: Leder for Skedsmo rideklubb, Marit Jakhelln, forteller at de trenger større plass. – Vi mister medlemmer til andre klubber, som har et bedre tilbud, sier hun.

Men slaget var ikke helt tapt.... Temaplanen var ute på høring. I høringsprosessen ble det jobbet intenst og iherdig fra de sentrale brukergruppene på Sørum Fritidsgård; Venneforeningen, Stallgjengen og Skedsmo Rideklubb. Alle har sendt sine tilsvar til utkastet. Det har vært møter med politikere, Lillestrøm idrettsråd, utarbeidet tilsvar på utkastet. Ja til og med president Tore Sannum i rytterforbundet stilte opp  i møte med Lillestrøm idrettsråd i Skedsmohallen for å støtte oss i vår jobb for å overtale dem til å prioritere oss - Nå kan det se ut som vi vinner fram! 

"Idrettsrådet mener Skedsmo Rideklubb sitt ønske om en utvidelse av dagens ridehall (trinn 1 i forslaget) bør inn på prioritert liste over mindre kostnadskrevende anlegg. Dette har over lang tid vært skissert som et ønske fra Skedsmo Rideklubb og Sørum Fritidsgård, samt at det legges opp til en stor grad av egenfinansiering i prosjektet som begrenser kostnadene for kommunen. Videre ber Idrettsrådet kommunen vurdere å avsette større andel av Sørumjordet til Skedsmo Rideklubb slik at faste terrengløyper kan etableres samtidig som forproduksjonen opprettholdes"

"Kommentar fra kommunedirektøren: Kommunedirektøren er enig med Skedsmo Rideklubb om at det er behov for utvidelse av anlegg på Sørum Fritidsgård. Anleggsprosjektene deles opp i tre deler og innarbeides i planen. Ny ridehall er i høringsutkastet satt på uprioritert liste kap 6.4. Kommunedirektøren foreslår etter ny vurdering i samråd med Lillestrøm Idrettsråd at utvidelse av eksisterende ridehall gis prioritet 9 i kap 6.2. Terrengridebane og ny ridehall settes på uprioritert liste kap 6.4. "

Dette ble senere behandlet og vedtatt i hovedutvalget for kultur i slutten av november og nå er det også vedtatt i Formanskapet. Nå gjenstår kun endelig behandling i Kommunestyret. 

Romerikes blad har igjen kontaktet oss og laget en ny artikkel - denne gangen med en hyggeligere vinkling. Årets julegave: Etter 20 års jobb kan det se ut til at vi får utvidelse av ridehuset på prioritert liste i kommunen. Det betyr at det blir mulig å realisere drømmen vi har hatt i så mange år. Planen legger føringer for hvilke anlegg som skal realiseres i kommunen fram til 2024. 

I over 20 år har de jobbet for å utvide anlegget - Nå kan det bli en realitet: - Dette var en fin julegave!

Når vi nå har kommet oss gjennom nåløyet i kommunen - forbi fotballhaller og kunstgressbaner, kampsportsenter og turnhaller... så gjenstår selvfølgelig mye. Både planlegging, finansiering og prosjektering. Vi har oppfylt mange av våre drømmer, men dette er jo en drøm vi egentlig ikke helt har trodd at kom til å bli oppfylt... Nå er vi der. 

Vi tar ikke seieren på forskudd, men håper og tror at siste instans er en formalitet og at vi nå kan glede oss over å kunne planlegge utvidelse av ridehus på Sørum Fritidsgård slik at vi kan tilby våre medlemmer bedre og bredere aktiviteter, bedre stevner (uten puljevis oppvarming) og ikke minst treninger hvor flere som ønsker det kan få plass. 

Artiklene kan du lese her om du har tilgang til RB: https://www.mittlillestrom.no/sok?query=s%C3%B8rum+fritidsg%C3%A5rd

Følg med på kommunens sider - 16.12.2020 skal planen sluttbehandles i kommunestyret. 

https://opengov.360online.com/Meetings/LILLESTROMKOM/Meetings/Details/200496?agendaItemId=202672

Takk til alle som står på for Skedsmo Rideklubb

Best fra bredde til topp! 


Flügger andelen - et tilbud og en julehilsen

Postet av Skedsmo Rideklubb den 6. Des 2020

Kjære Skedsmo Rideklubb
 Tusen hjertelig takk for alt godt samarbeid og takk for at dere har vært med å dele fordelene ved Flügger Andelen på deres hjemme- og Facebook sider 
😊

 Siden vi nå går inn i den kalde, fine tida vil vi benytte anledningen til å ønske alle våre medlemmer en riktig god jul og et fargerikt nytt år 
🎄

 


 

https://www.flugger.no/globalassets/flugger.no/flugger-andelen/grafisk-materiell/flugger_avis_tabloid_full_246x365_klubb.pdf?la=nb-no

Det er trygt å handle hos oss
Det har vært et annerledes år, men selv med Covid-19 er det trygt å handle hos oss. Alle våre butikker har iverksatt strenge forholdsregler for å begrense smitterisikoen og er alltid klare for å hjelpe deg med ditt neste maleprosjekt.

Dersom man ikke ønsker å besøke fysiske butikker, men allikevel ønsker å støtte foreningen i sitt hjerte, kan man enkelt handle på nett.
 Ikke glem å bruke rabattkoden som gir 20% rabatt, mens 5% går direkte til Skedsmo Rideklubb 
👏
  

FA891710

Les mer om Flüggerandelen fungerer her: 

https://www.flugger.no/fluggerandelen/


Gave fra julenissen

Postet av Skedsmo Rideklubb den 5. Des 2020

I år ble det ingen gavegalla hvor vi kunne samles og ha en flott aften. Men julenissen kom likevel!


Vi har tidligere i år fått støtte fra banken i forbindelse med nedstengning pga Covid-19 og nå fikk vi også 36.000 i lokalbidraget!!

Tusen takk til vår lokalbank Lillestrømbanken

Mange er nysjerrige på hva de og andre foreninger får gjennom Lokalbidraget i år, og nå kan du se en komplett oversikt på bankens hjemmesider.
Fortsett å stemme! Vi har rykket opp i GULL gruppa!

Postet av Skedsmo Rideklubb den 19. Nov 2020

Fortsett å stemme! Vi har nå rykket opp fra Sølv til Gullgruppa! 

Hvordan ligger klubben an?
Dere er i gullgruppa! Fortsett og stem! Se topplista
Gull

Husk at du kan stemme en gang hver dag og fra flere enheter om du har. Det koster ingenting å stemme. 


Stem frem ditt favorittlag!

Klubben i mitt hjerte er en årlig kampanje i regi av Norges Idrettsforbund, P4, SpareBank 1 og Spleis. 400 000 kroner skal deles ut til lag og


Klubben i mitt hjerte - stem på Skedsmo Rideklubb

Postet av Skedsmo Rideklubb den 17. Nov 2020

Hjelp Skedsmo Rideklubb med hindermatriell inne og kjepphester til barnebanen ute.

Bidraget vil gå til hindermatriell/fyll som vil gi en vanskelighetsgrad på hinderne våre inne og ute og vi vil kjøpe inn kjepphester som kan brukes på hinderbanen til de mindre barna ute.

Laget vårt er med i Klubben i mitt hjerte, hvor vi konkurrerer om flotte pengepremier. Vi håper alle støttespillere der ute som har et hjerte i klubben - venner og bekjente, familie, medlemmer og blodfans, kan hjelpe laget vårt med å vinne!

Du kan istedenfor en vaffel i kiosken, støtte vår digitale dugnad ❤

Ditt bidrag vil være med på å støtte arbeidet med å skape god aktivitet, positive miljøer, idrettsglede og fellesskap i lokalmiljøene.


Hvordan ligger klubben an?
Dere er blant teten i sølvgruppa! Gi det lille ekstra! 🌟 Se topplista


Sølv


Stem frem ditt favorittlag!

Klubben i mitt hjerte er en årlig kampanje i regi av Norges Idrettsforbund, P4, SpareBank 1 og Spleis. 400 000 kroner skal deles ut til lag og klubber i perioden 14-27 november. Hjelp favorittlaget ditt med å vinne flotte pengepremier ved å stemme på oss!

Obos Jubel = Skedsmo Rideklubb jubel

Postet av Skedsmo Rideklubb den 3. Nov 2020

OBOS Jubel ble igangsatt for å sikre fortsatt jubel i kultur- og idretts-Norge under og etter COVID19

Resultatet ble klart i juni i år; 556 kor, korps, idrettslag og foreninger fikk til sammen 40 millioner kroner fra OBOS Jubel

"Dette gjør vi for at jubelen igjen skal runge mellom husene når krisen er over. Det er med stor glede vi kan informere om at Skedsmo Rideklubb er tildelt 80.000 kroner"

"Vi håper at midlene gir dere en grunn til å juble!"

I forbindelse med dette ønsket OBOS å lage en liten film med jubelscener fra de lag og foreninger som mottok støtte. Her ble jubelscener klippet sammen og vi sendte selvfølgelig også inn vårt bidrag.  

Jubelfilmen er klar! Tusen takk til OBOS for jubelen!  

"Selv om vi ikke har fått plass til alle innsendte videoklipp, håper vi at du vil dele filmen på egne flater. Tagg den gjerne med #OBOS i tillegg til #Skedsmo Rideklubb.

https://www.facebook.com/watch/?v=372328910819922&extid=2Qc9Kf9M95a8qgdQ

https://www.instagram.com/p/CFj3BR9A-rd/

 
Følg med! Flott artikkel om Skedsmo ryttere i hestesport!

Postet av Skedsmo Rideklubb den 2. Nov 2020

Andrea Løseth Moheim ble norgesmester i feltritt for junior i september. Hestesport møter Andrea og søsteren Sofie hjemme i denne utgaven av hestesport. Bladet er nå på vei ut til alles postkasser. 

Du kan lese artikkelen på juniorsidene i bladet forteller en stolt mamma; Marianne Løseth. 

Vi gleder oss! 

Foto: Helene Gjerde Aamdal

 


Lokalbidraget - overrekkelse i november

Postet av Skedsmo Rideklubb den 2. Nov 2020


Hei Skedsmo Rideklubb!

Avstemmingen på Lokalbidraget ble avsluttet søndag 25.10, og du lurer kanskje på hvordan det har gått? Dessverre må vi holde dere litt på pinebenken fortsatt.

 

2020 har blitt et annerledes år, og for vår del så blir selve utdelingen helt ny.

 

Istedet for å invitere dere til en stor utdeling som vi har hatt de siste årene, så vil vi i år heller komme ut til dere.

 

Dere vil bli kontaktet av en fra banken for en rask og coronavennlig overrekkelse
 i løpet av november.
Les om Maiken og Armani på hestesport.no - TOPSPEC CUP

Postet av Skedsmo Rideklubb den 27. Okt 2020

Ett av sesongens desiderte høydepunkter for sportens yngste fant sted på Vallmyrene denne helgen. Gjennom kvalifiseringer i egne rytterkretser, deltok 33 ponniekvipasjer i helgens TopSpec finaler presentert av Mariero Equine AS.Cupfinalen gikk over 3 dager og det var tett i toppen. Maiken Vandbakk Dragerengen med Lids Armani viste at de taklet presset når det gjaldt som mest og klinket til med null i omhoppingen, men ble slått på tid. De endte tilslutt på en tredje plass i årets TopSpec finale for treere. Les mer på hestesport.no:  http://www.hestesport.no/web.aspx?page=105234&newsarticle=61216


Har du vært ute på stevne, trening, arrangement eller kurs som du ønsker å dele med klubben; send innspill til mari@sked.no  

Skedsmo Rytter tatt ut til Unghest VM

Postet av Skedsmo Rideklubb den 27. Okt 2020

Skedsmo rytter Helene Bibow Todal er tatt ut til Unghest-VM med hesten Schickimicki.

Det er avlsforbundene Norsk Varmblod og Dansk Varmblod Norge som har nominert ekvipasjene til deltakelse til UVM 2020 som finner sted 9-13. desember i Verden, Tyskland. 

Mer info finner dere på rytterforbundets sider: 

https://www.rytter.no/unghest-vm-i-dressur-2020/

Gratulerer til hele TEAM SCHICKIMICKI - vi gleder oss til å følge dere. 
Gull til Skedsmo Rideklubb sitt hestelag under LagNM dressur

Postet av Skedsmo Rideklubb den 21. Sep 2020

I helgen som var ble Lag NM i dressur arrangert på Fredriksborg hestesportssenter. 

Et bilde som inneholder person, skjorte, blå, har på seg

Automatisk generert beskrivelse

Det var i år rekordstor deltagelse i mesterskapet, med 23 lag fra hele landet. Ekvipasjer fra nord- øst- vest og sør deltok, og det er ekstra gøy! Skedsmo Rideklubb stilte med ett ponnilag og ett hestelag i årets mesterskap.

 

Og; Skedsmo Rideklubb sitt hestelag stakk av med Gullmedaljen!!!

 

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

 

Det er nå slik at vinnerne må arrangere neste års Lag NM i Dressur og det ble en overlegen seier til Skedsmo Rideklubb. Vi i dressurkomiteen gleder oss stort til å arrangere dette mesterskapet på flotte Sørum Fritidsgård neste år!!!! Det blir gøy!!!!!

 

For å få et innblikk i alt som foregikk på Borge i helgen spurte vi mamma`n til Thia om hun ville skrive en liten stevnerapport for oss, og det ville hun!

 

Fredag 18.09.20 reiste 2 lag fra Skedsmo Rideklubb til Borge i Sarpsborg for deltakelse i NM Dressur for LAG 2020. 

Hestelaget bestod av:

Mathilde Merethe Klaesson/Sandbæks Rio El

Sahra Edseth Solbakken/Lucas Af Langsmosegaard

Heidi Christin Elvenes/Rio da Carma

Gunn Christin Skovholt/Tailormade JJ Donatella

 

Ponnilaget bestod av: 

Adele Christensen Larsen/Hedemand's Dumbledore

Thea Synnøve Christensen Larsen/Kjeldalsgaards Bea

Thia Elise Nielsen/Gjerdals Firefly

 

Et bilde som inneholder person, bygning, poserer, utendørs

Automatisk generert beskrivelse

Fredag red alle en økt på konkurransebanen før veterinærsjekken. Merethe Blikstad hadde ansvaret for treningen til 5 av de 7 deltakerne, og hadde nok å gjøre fra vi ankom fredag og til etter premieseremonien søndag. Med oppvarming både i ridehuset og på utebanen bød det på utfordringer når noen av klubbens ryttere hadde starttid omtrent samtidig på hver sin bane. Men løsningsorientert som vi hestefolk er, så lar alt seg gjennomføre. 

 

Et bilde som inneholder utendørs, person, hest, gress

Automatisk generert beskrivelseVeterinærsjekken fredag forløp uten problemer og alle gikk rett gjennom!

 

Lørdag var det duket for morgenridning for de som ønsket det, og flere av våre var grytidlig oppe og tok seg en liten økt (mens andre sov). 

 


 

 

  

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.Først ut lørdag kl 09.38 var Heidi og Rio da Carma i FEI’s Lagprogram for Juniorer. De red en god runde som bare ble bedre underveis. Heidi og Carma ble belønnet med 69,865 % og tok ledelsen i klassen. Denne holdt klassen ut og sikret de seier blant de 26 startende.

Neste ut var hakk i hæl kl 09.50 – Regjerende Norgesmester for U25: Mathilde og Sandbæks Rio El. De leverte nok en fantastisk oppvisning i Prix St.Georg – en ren nytelse å se på. Dette syntes nok dommerne også, for totalen ble 77,5 % hvor en dommer var oppe i 79,737 %. Mathilde tok ledelsen med god margin, og dette holdt til seier i klassen – 2,85 % foran nr 2 i klassen som var selveste Norgesmesteren for Senior 2020 – Louise og Mr. Gold. 

Heia Mathilde!!!!

 

Ponniene stod nå for tur og Thia og Gjerdals Firefly hadde første start i LA:2 kl 12.55. De red en fin runde (med en feilridning) som endte på 64,932. Noe sprik blant dommere med 66,167/61,352/67,278 – totalen ble 64,932 og nr 6 i klassen (første uplasserte).

Thea og Kjeldalsgaards Bea var neste ut kl 14.41. De red et stødig og pent program som ble belønnet med 64,198  og ble totalt nr 7 i denne klassen – rett bak Thia og Gjerdals Firefly.

Adele og Hedemand's Dumbledore var neste ut på ponnilaget  i FEIs innledende program for ponnier – kl 17.07. Dessverre ble Dumle skremt da han kom inn på banen og Adele hadde store problemer med å få han opp midtlinjen. Etter å tappert ha forsøkt å ri gjennom programmet innså Adele at Dumle rett og slett var så redd at det beste for ponnien var å få komme ut av banen. De trakk seg midt i programmet og forlot skuffet banen.  Etter reglene var da dessverre Skedsmo sitt ponnilag ute av lagkonkurransen. Lag er lag – og lagånden blant ponnijentene var veldig fin. Adele fikk full forståelse av sine lagvenninner og når den første skuffelsen hadde lagt seg var det 3 glade jenter som hadde fokus for individuell start i klassene neste dag. 

 Et bilde som inneholder skjermbilde

Automatisk generert beskrivelseInnimellom ponniene hadde vi Gunn og Tailormade JJ Donatella til start i MB:3. De leverte en stødig runde uten feil og ble belønnet med 65,294 % og 8. plass i klassen totalt.

Sahra og Lucas var siste ekvipasje fra hestelaget ut denne dagen. De red en fin runde som nesten holdt til seier i klassen – 67,647 %, kun 0,196 % bak vinneren av klassen. En solid 2. plass i klassen blant 32 startende

 


Første avdeling NM Lag dressur var en særdeles vellykket gjennomføring av vårt dyktige hestelag – ledelse med 215 % sammenlagt foran Borge med 208,809 % og Solberg med 208,435.

Kvelden ble avsluttet på Egon i Sarpsborg med litt mat og hygge før alle tok slitne, men fornøyde kvelden i god tid før det var natt. 

 Et bilde som inneholder person, bord, innendørs, sitter

Automatisk generert beskrivelse

 

Søndag var de samme morgenfugler oppe til morgenridning, mens noen av oss fikk sove litt lengre J

Mathilde og Heidi var første ute i dag igjen – og i dag startet de omtrent samtidig på samme bane. Med en på oppvarming i ridehuset og en på utebanen fikk Merethe litt logistikkutfordringer og det ble litt løping. 

Mathilde og Rio El entret banen kl 11.12 og jeg tror nok samtlige øyne var festet på denne flotte ekvipasjen da de red opp midtlinjen. Mathilde og Rio red igjen stødig og sikkert fra midtlinje til midtlinje – 76,579 % og rett opp i ledelsen i klassen foran Louise og Mr. Gold G som red til 74.342 %. Tenk at vår Mathilde og Rio slår Norgesmesteren for senior 2 dager på rad!.

Heidi og Rio da Carma red opp midtlinjen på banen ved siden av Mathilde kl 11.15. De rir nok en stødig runde i FEIs individuelle program for juniorer og denne gangen helt fra start.  De ender på 70,833 % og rett opp i ledelse og vinner klassen foran Jonas Elvebakk og Zenit med 1,5 % margin. 

Gunn og Donatelle rir igjen et stødig program uten feil i FEIs innledende program for juniorer til 63,872 % og ender totalt opp som nr 11 av 32 startende i denne klassen. Før Sahra og Lucas har sin start er gullet så å si sikret etter Gunn sin runde. 

Sahra og Lucas rir kl 16.48 og leverer en super runde til 70,392 % - og ingen kan slå Skedsmo Rideklubb!!!!  Vi vinner Gullmedaljen for Lag 2020 med 432,546 % - 14,298 % foran Solberg Rideklubb på sølvplass og Borge hakk i hæl med 417.188 % på bronsjeplass. 

Ponniene rir søndagen individuelt i hver sine klasser: 

 Et bilde som inneholder utendørs, person, gress, kvinne

Automatisk generert beskrivelseThia og Fly red en sikker og fin runde i LA:3: Igjen litt sprik blant dommerne og totalt 64,568 % gir de nok en 6. plass i klassen.

Thea og Bea rir også en stødig og fin runde i samme klasse og også her synes vi de får litt dårlig betalt (ikke innhabile….. J) – 63,951 % og nr 8 i klassen. 

Til sist i FEIs lagprogram for ponnier skal Adele og Dumle prøve seg. Anett har gått mye i området med Dumle tidligere på dagen, for han var oppriktig redd og ukomfortabel fra dagen før. 


Adele leverer et flott program med en Dumle som er på jobb som normalt. (Denne dagen går de på den andre banen og ikke der som han var så redd dagen før). De får et resultat på 66,453 % og ender som nr 6 av 14 i klassen. Godt gjennomført og med 68,333 % fra en dommer tar vi den med oss videre J

Borge har bydd på fint vær, lite vind og god stemning. Flott gjennomføring av stevnet og masse hyggelige folk. Borge-bollen var en hit i kafeen, som ellers hadde litt av hvert å by på. 

For oss som bodde på stevneplassen var det fine muligheter for å dusje og vi kommer gjerne tilbake. 

Til sist; Gratulerer så mye til Mathilde, Heidi, Sahra og Gunn for å ha tatt hjem Gullmedaljen og neste års arrangement av LAG NM Dressur J

Hilsen Trine Nielsen

 
Fire nye feltrittmestere kåret

Postet av Skedsmo Rideklubb den 13. Sep 2020

Norgesmesterskap Feltritt 2020

Alle foto: Helene Gjerde Aamdal 

Årets norgesmesterskap i feltritt på Sørum Fritidsgård. Ett vellykket arrangement og vel blåst til alle deltakere, sponsorer og frivillige som har stått på for å få dette til. 


Etter to spennende stevnedager og hele tre delprøver der selve medaljekampen ble avgjort på sprangbanen denne søndagen, kan vi gratulere våre fire nye norgesmestere og øvrige medaljører i feltritt 2020.

Skedsmo Rideklubbs egen Andrea Løseth Moheim med Annaharvey Springbok gikk av med seieren og NM gull i Champion's H100 m/innlagt NM for Junior. Madelen Hansen Sørlie og Chasing Hilo og Just Møller med Goddess fullførte også denne klassen hvor endel ekvipasjer ble eliminert underveis. 

I Høøks NM for ponni fikk Kine Aurora Helgesen med Seanmore Mercury en fin bronsemedalje med Kamilla Sæther Hovstø og ponnien Millifox Butterfly ble nummer 5. 

I Lillestrøm Bar's CCN** med innlagt NM for Unge ryttere ble Rosa Helene Sabbasen med Lord Richello nummer 4 i NM og nummer 5 totalt i klassen. 

I Nitteberg Bils NM senior hadde ikke Skedsmo Rideklubb noen deltakende ekvipasjer, men vi gratulerer Hans Bauer som nok en gang ble Norgesmester på Sørum. 

KS Hestesport's 90 klassen hadde totalt 17 startende. Ingen mesterskapsklasse, men våre egne tronet på toppen. Lise Johanne Pedersen med La tresor vant klassen foran Ingeborg Berven Sundt og ballybolger Bestman. På 3. plass kom Eline Seime Molvig med Pinocchio og nummer 4 ble Maja Katinka Sørlid. Rett utenfor premieringen på en 6 plass kom Ingeborg Berven Sundt med sin andre hest Chandon Espirit. Det kan man vel rett og slett ikke kalle noe annet enn en real hjemmeseier :-) 

Les hva Hestesport skriver om vårt arrangement her

Etter lørdagens dressurprøve og terrengdel: http://www.hestesport.no/web.aspx?page=105234&newsarticle=61141 

Etter søndagens sprangfinale: http://www.hestesport.no/web.aspx?page=105234&newsarticle=61143

Fotograf Helene Gjerde Aamdal var tilstede og tok bilder under hele arrangementet. Albumet fra helgens mesterskap finner du her: Helenes Album NM Feltritt sørum 2020
Klubbmesterskap i Sprang - en liten stevnerapport

Postet av Skedsmo Rideklubb den 10. Sep 2020

To dagers sprangstevne med innlagt klubbmesterskap 5.- 6. september på Sørum Fritidsgård

Alle foto: Helene Amdal Gjerde

 Endelig var værgudene på vår side – og vi hadde et perfekt stevnevær hele helgen. Litt regn hver natt holdt banene myke og fine.

 

A picture containing sitting, colorful, table, different

Description automatically generated Rosetter og dekken ligger og venter på å bli delt ut

 Det manglet ikke på dugnadsånd og hjelpere i helgen – kakebakere, parkeringsvakter, banemannskap og andre hjelpere var på plass i tilstrekkelig antall og vel så det. 

Det var i overkant av 30 startende ekvipasjer på lørdag hvor det ble avviklet ponniklasser. Søndag var det ca 110 startende fordelt på klasser fra 60 cm clear round og helt opp til 130 cm.

 

A group of people standing in a field

Description automatically generatedEn gjeng ponniryttere diskuterer banene til banebygger Frank Helk

 

Det ble kåret Klubbmester i ponni LB. Her tok Mathea Halsan med Davino sitt andre klubbmesterskap på rad, tett fulgt av Torborg Amalie Hegna med Skoglys Linnea. På tredje plass kom Linnea Sjørbotten Jordet med Move on Lady Primrose – en ponni hun nettopp har fått – så dette var jo en fin start på samarbeidet.

 

A group of people walking down a dirt road

Description automatically generatedDet bygges og det flyttes hindre i løpet av dagen og alle hjelper tilA person riding a horse

Description automatically generatedÅrets klubbmester i ponni sprang; Mathea Halsan og Davino

 

Det ble delt ut rosetter og gavekort helt opp til MB for ponni og alle ponniene på første plass fikk gulrøtter.

 

A group of people standing in front of a building

Description automatically generatedUpåklagelig humør på helgens tekniske personell, SDA, OD, Stildommer og banebygger var på plass i tårnet – her ute på balkongen til ære for fotografen

 

Søndagen startet kl 09 med clear round klasser for hestene og allerede i 80 cm ble årets første klubbmester for hest kåret, Thea Sylling med Gyno-Mixx var raskest og best, fulgt av Karianne Klaveness Holmen med Tobajo Piri Piri og Elise Hagrim med Shakira II.

 

A person riding a horse

Description automatically generatedThea Sylling med Gyno-Mixx tar æresrunden

 I klasse 100 cm for hest vant Elise Seime Molvig med sin Pinoccio og på andre plass kom Maja Sørlid med Por Favor og på tredje plass Andrea Løseth Moheim med Annaharvey Springbok

 

A person riding a horse

Description automatically generatedElise Seime Molvig og «Nicco»

 

I den høyste klubbmesterskapsklassen 110 cm var det Isabella Olsen med Lavintos som stakk av med seieren, fulgt av Madelen Hansen Sørlie og Chasing Hilo og med Rosa Hele Sabbasen med Lord Ricello på bronsjeplass.

 

Ett stevne på hjemmebane betyr at alle må trå til og det kan bli hektisk løping mellom arbeidsoppgaver og klargjøring av hest og start. Mange av klubbens startende denne helgen hadde det på denne måten og vi er utrolig glade for at alle bidrar.

A person riding a horse

Description automatically generatedIsabella Olsen (resultatservice) med Lavintos

 

Vi avslutter med et luftig bilde fra 130 cm med Marte Bartnes og Cabaris og gleder oss allerede til NM i feltritt om bare to dager!!

 

A person riding a horse

Description automatically generatedMarte Bartnes (banesjef) og Cabaris

 Vi takker alle som var med og vi gratulerer alle vinnere så mye.

På vegne av Sprangkomiteen - Monica Vandbakk

 
Stem på Skedsmo Rideklubb i Lokalbidraget fra 25. september

Postet av Skedsmo Rideklubb den 9. Sep 2020

Lillestrømbanken - 2 millioner kroner skal deles ut

Lillestrømbanken valgte å utsette Lokalbidraget da korona-viruset stengte ned landet, men nå er det åpnet opp på nytt og Skedsmo Rideklubb har registrert sitt sitt prosjekt på Lokalbidraget.

Når avstemmingen åpner 25. september vil LillestrømBankens kunder stemme i mobilbank, og fordele 2 millioner kroner mellom foreningene som deltar på Lokalbidraget. 

Vi håper våre medlemmer, venner og bekjente kan støtte opp om vårt prosjekt og stemme aktivt på Skedsmo Rideklubb. 

Uttak NM lag 2020 Dressur

Postet av Skedsmo Rideklubb den 4. Sep 2020

Skedsmo Rideklubb - NM Lag dressur 2020
Dressurkomiteen i Skedsmo Rideklubb har gleden av å presentere uttaket til årets lag NM i dressur. Det var i år mange interesserte, og mange svært gode ekvipasjer. Vi gratulerer følgende ekvipasjer med uttak:

NM Lag ponni 2020:
· Adele Christensen Larsen/Hedemand`s Dumbledore
· Thia Elise Nielsen/Gjerdals Firefly
· Thea Synnøve Christensen Larsen/Kjeldalsgaards Bea
· Reserve: Astrid Sofie Dæhlen Harper/Hero

Lagleder: Anett Christensen

NM lag hest 2020:
· Mathilde Merethe Klaesson/Sandbæks Rio-El
· Sahra Edseth Solbakken/Lucas Af Langsmosegaard
· Heidi Christin Elvenes/Rio da Carma
· Elise Merethe Klaesson/Don Rosso

Lagleder: Mona Edseth

Vi ønsker alle lykke til - heia Skedsmo!!!


Ny klubbtrener i sprang - Tom Vidar Leren Gjeldnes

Postet av Skedsmo Rideklubb den 3. Sep 2020

Ukentlige klubbtreninger med Tom Vidar Leren Gjeldnes

Skedsmo Rideklubb har gjort avtale med Tom Vidar Leren Gjeldnes om faste, ukentlige klubbtreninger på Sørum fritidsgård hver tirsdag. Treningen vil foregå på Sørum Fritidsgård på tirsdager fra 16.30 - 19.30 utendørs, og fra 20.30 - 22.15 innendørs. Klubbtreningene er et tilbud om fast trening og oppfølging til klubbens sprang og eventuelt feltrittsryttere. Vi har allerede engasjert Thomas Matson som weekendtrener over flere år og kommer til å fortsette med dette i tillegg til tilbudet om ukentlige treninger. 

Litt om Tom Vidar:

Tom Vidar er en del av trenerteamet til Nina Bråthen og han er også landslagsleder for ponni/children sammen med Jon Harald Gulliksen. Tom Vidar har konkurrert opp til 140 nivå og har utdannet unghester opp til dette nivået. Tom Vidar er en allsidig kar som i tillegg til både nasjonale og internasjonale starter i sprang, tilridning og salg, faktisk kan skilte med en NM deltakelse i dressur for junior litt tilbake i tid. 

Kontaktperson for treningene er Monica Vandbakk
NM gull og sølv for våre U25 jenter

Postet av Skedsmo Rideklubb den 30. Aug 2020

Dressur NM på Biri Travbane på Gjøvik er over. Rekordmange ryttere fra Skedsmo Rideklubb deltok og for en fest det ble! 

Vi har tidligere nevnt Thia Elise Nielsen som tok gull i dag i ponniklassen for kategori II og III.

Ikke nok med det, så fikk vi i går også NM gull og sølv i U25. 

Mathilde Merethe Klaesson med sin Rio-El red inn til ett overbevisende gull etter 3 dager med over 70%. Sahra Edseth Solbakken med Kronborgs Highligh red inn til sølv i samme klasse. Vi gratulerer. 

Mer om de sterke prestasjonene til Mathilde og Sahra kan du lese om her: http://www.hestesport.no/web.aspx?page=105234&newsarticle=61119 

De øvrige deltakerne fra Skedsmo har også hatt fine runder og vi gratulerer alle med vel gjennomført NM i dressur 2020. Fullstendige resultater finner dere på Equipe. 

Gratulerer Thia! Norgesmester 2020 dressur!

Postet av Skedsmo Rideklubb den 30. Aug 2020

Etter 2 seire i de innledende rundene under nm på Gjøvik, toppet Thia Elise Nielsen og Fly resultatlistene under dagens finale for ponni kat II og III. De gjennomførte sitt Kur program til 69,395 % og er dermed norgesmester! Thia selv sier det var langt over forventet. Hun og Fly har ikke så lang fartstid sammen... Vi gratulerer til hele teamet!

Bilde bildetekst

 Uttakskriterier for mesterskap, cuper og konkurranser

Postet av Skedsmo Rideklubb den 13. Jul 2020

Det nærmer seg  mesterskap i forskjellige grener og vi har derfor gjennomgått og vedtatt uttakskriterer som vil være gjeldende for uttak til mesterskap, cuper og konkurranser hvor man representerer Skedsmo Rideklubb. . 


Uttakskriterier Skedsmo Rideklubb  -  Vedtatt juni 2020 

Ved uttak til mesterskap, cuper og konkurranser på vegne av Skedsmo Rideklubb må følgende kriterier være til stede for at en ekvipasje kan være aktuell for deltagelse:

 

 • Kvallifisering i henhold til NRYFs og konkurransens gjeldende krav
 • Gyldig medlemskap i Skedsmo Rideklubb

 

Uttak til mesterskap, cuper og konkurranser gjøres av Sportskomite for gjeldende gren.Ved tilfeller hvor sportskomiteen opplever utfordringer ved uttak, eller ved innhabilitet, vil styret bistå ved uttak.

 

Ved flere aktuelle ekvipasjer vil sportslige resultater benyttes som grunnlag til uttak og da etter følgende prioritering:

 

 1. Resultater siste 12 måneder for ekvipasjen på det aktuelle nivået, eller høyere. 
 2. Resultater på L/E og internasjonale stevner vektlegges høyest, deretter D, UK og K.
  1. I sprang vil feil og tid klasser vektlegges før feil og stil. 
 3. Generell erfaring og sannsynlighet for at ekvipasjen får en fin opplevelse ved deltagelse

 

Ved fortsatt likestilte ekvipasjer vil uttak gjennomføres ved loddtrekning.
Programtrening 23. og 24. mai på Sørum Fritidsgård

Postet av Skedsmo Rideklubb den 2. Mai 2020

Det blir programtrening 23 og 24 mai på Sørum fritidsgård.

Lørdag er allerede full, men vi har åpnet for en dag til. 


Programtreningen starter klokken 10:00 og avsluttes ca 16:00. Dressurdommer for dagen er Elise Ratvik DD3. Du velger selv program som må gå på 20*60 og fra LC til Inter 1. 

Du kan velge om du vil ri 20 min ( en gjennomridning, tilbakemelding og gjennomridning av enkeltøvelser ) 200,-

Eller 30 min ( En gjennomridning, tilbakemelding, samt en ny gjennomridning av hele eller deler av programmet) 250,-

Husk å printe ut protokoll (er) med navn og lever denne ved ankomst. All ridning foregår utendørs. 

Påmelding gjøres til : Helene Bibow på tlf: 92290332 med navn på rytter og ønsket klasse. Tider blir annonsert på Skedsmo rideklubb sin FB side torsdag 21  mai. 

Oppfordrer alle til å forholde seg til myndighetenes retningslinjer og NRYF sine koronavettregler. 

Husk at anlegget er stengt, og at vi kun har tilgang på uteområdene. 
Tildeling av midler til ny kjepphestbane

Postet av Skedsmo Rideklubb den 2. Mai 2020

Skedsmo Rideklubb får 25.000 av Romerikes blad og Sparebankstiftelsen DNB til ny kjepphesthinderbane for barn. 

Romerikes Blad mottok mange gode søknader, og vi er veldig glad for at nettopp Skedsmo Rideklubb fikk tildelingen! Takk til Åse for ypperlig søknad.

les mer på Romerikes blad og Sparebankstiftelsen DNB sine hjemmesider. 

En hyggelig telefon fra LillestrømBanken

Postet av Skedsmo Rideklubb den 8. Apr 2020

I forrige uke fikk Monica i sprangkomiteen en telefon fra Lillestrømbanken. De lurte på hvordan rideklubben opplevde korona-krisen og om situasjonen har gått utover medlemmer og aktivitet i klubben.

Monica hadde en lang prat med Trine Ullereng og fortalte at vi hadde avlyst Sørum cup, rekruttstevner, ungdomskveld og at det var et generelt lavt aktivitetsnivå med en rekke begrensninger for to- og firbente. Mange barn og unge får ikke dratt på stallen eller rideskolen. Hele Sørum er stengt.

Trine kunne melde at Lillestrømbanken ønsket å bidra til klubber og foreninger i nærmiljøet som har konto i banken, har deltatt i lokalbidraget og som har aktiviteter rettet mot barn og unge - og da var vi en av de heldige! 

Vi snakket litt om de økonomiske tapene og forventninger om at også aktiviteter i mai vil bli avlyst... og gjett hva? 

Vi får 25000,- av Lillestrømbanken som overføres til vår konto der! 

Såå hyggelig beskjed😃👏🙋‍♀️

Takk til Lillestrømbanken! Og god påske til alle 
Godkjent Satsningsklubb!

Postet av Skedsmo Rideklubb den 24. Mar 2020

Logo satsingsklubb


Skedsmo Rideklubb er nå godkjent som Satsningsklubb gjennom NRYFs klubbsatsingsprogram. Dette er en gledelig nyhet i disse spesielle tider. Det har vært gjort en stor jobb i form av dokumentasjon av arbeidsformer, rutiner og styrearbeid. Mye er lagt ut på hjemmesidene, mens endel vil bli samlet til en klubbhåndbok. Dette er også et krav dersom man velger å gå videre og bli en veiviserklubb. 


Gratulerer til alle! 


Oppdatering Koronavirus

Postet av Skedsmo Rideklubb den 18. Mar 2020

Skedsmo Rideklubb følger helsemyndighetenes, idrettsforbundets og NRYF's føringer i den vanskelige koronasituasjonen. 

Vi følger nøye med på utviklingen og ny informasjon og pålegg som kommer, men for å holde deg oppdatert om de siste endringer og oppdateringer henviser vi til NRYF's hjemmesider: https://www.rytter.no/koronavirus/samleside-om-koronavirus 

Foreløpig er alle stevner og arrangement avlyst ut april, men vi gjør oppmerksom på at dette fortsatt kan endre seg.

Se vår aktivitetsplan under fanen Stevner for å se hvilke aktiviteter som blir berørt. 

Vi oppfordrer alle våre medlemmer til å følge de anbefalinger og pålegg som helsemyndighetene har satt. 
Søndagens finalerunde i Sørum Cup dressur avlyses

Postet av Skedsmo Rideklubb den 11. Mar 2020

Skedsmo Rideklubb avlyser søndagens finale i Sørum Cup dressur etter innskjerpede rutiner rundt arrangement i Lillestrøm Kommune i forbindelse med det pågående Corona utbruddet. 

Vi beklager de ulemper dette måtte medføre for startende og funksjonærer, men vi forholder oss til de retningslinjer som myndighetene gir. De siste føringer fra Lillestrøm kommune er at arrangementer med mer enn 100 deltakere anbefales avlyst inntil videre. 

Skedsmo Rideklubb har i samarbeid med daglig leder på Sørum Fritidsgård blitt enige om at vi vurderer vårt stevne til å falle inn under disse kriteriene. Vi vil vurdere fortløpende øvrige arrangement og aktiviteter i dialog med Sørum Fritidsgård og de retningslinjer som kommunen og helsemyndighetene gir til enhver tid. 

Vi kommer tilbake til eventuelt muligheter for å gjennomføre siste runde ved en senere anledning. 


NB: årsmøtet flyttes til kafeen på Sørum FG

Postet av Skedsmo Rideklubb den 11. Mar 2020


Årsmøtet i rideklubben flyttes til kafeen på Sørum fritidsgård. Samme tid: 1930

Beklager sen beskjed, men håper alle kan bidra til å spre ordet👍

Vel møtt! 
Årsmøtet gjennomføres som planlagt

Postet av Skedsmo Rideklubb den 11. Mar 2020

Skedsmo Rideklubb vil gjennomføre sitt årsmøte i kveld som planlagt. 

Med tanke på den situasjonen vi har med pågående utbrudd av Koronavirus forholder vi oss til NIF sine anbefalinger som er i tråd med helsemyndighetenes anbefalinger. Disse ble i går oppskalert ytterligere. 


Nødvendig informasjon og forholdsregler for alle finnes her: 

https://www.idrettsforbundet.no/nyheter/2020/viktig-informasjon-vedrorende-koronavirus/ 

Mer info finnes også på FHI sine hjemmesider: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/rad-og-informajon-til-befolkningen-om-nytt-koronavirus-coronavirus-2019-nco/  

Vi ber om at samtlige deltakere følger de råd som er gitt av helsemyndighetene og NIF og minner samtidig om de viktigste forebyggende tiltakene. 

Forebyggende råd:

 • Unngå kontakt med syke personer, spesielt personer med luftveissymptomer. 
 • Som ved alle infeksjoner er god håndvask med såpe og vann et viktig forebyggende tiltak, både på reisen og for å avgrense videre smitte.
 • Alkoholbasert hånddesinfeksjon kan være et alternativ hvis ikke håndvaskmuligheter er tilgjengelig. 
 • Dersom du føler deg syk, har vært i et område med utbredt spredning av koronaviruset de siste 14 dagene eller har hatt nærkontakt med en person som er bekreftet syk med det nye koronaviruset i løpet av de siste 14 dagene, bør du holde deg hjemme. 


Vi 
Saksliste og dokumenter til årsmøte

Postet av Skedsmo Rideklubb den 4. Mar 2020

Vedlagt finner dere sakslisten til årsmøtet 11. mars 2020.

Saksliste årsmøte Skedsmo Rideklubb 2020.pdf


I henhold til sakslisten vedlegges også tilhørende dokumenter: 

Årsberetninger fra styret, komiteer, ungdomsutvalg og stall

Styrets beretning Skedsmo Rideklubb 2019.pdf

Årsberetning dressur skedsmo rideklubb 2019.pdf

Årsberetning Feltritt Skedsmo Rideklubb 2019.pdf

Årsberetning for sprang Skedsmo Rideklubb 2019.pdf

Årsberetning Kjøring Skedsmo Rideklubb 2019.pdf

Årsberetning for ungdomsutvalget Skedsmo Rideklubb 2019.pdf

Årsberetning Klubbstallen Skedsmo Rideklubb 2019.pdf


Organisasjonsplan og valgkomiteens innstilling

Organisasjonsplan årsmøte 2020 inkl valgkomiteens instilling.pdf


Regnskap og budsjett

Resultatregnskap - 2019 avdeling Rideklubb(1) med budsjett 2020.pdf

Resultatregnskap - 2019 avdeling Klubbstall(2) med budsjett 2020.pdf

Balanse - per 31.12. 2019.pdf


Vel møtt!

Styret

Emilie Lid-Lindahl forteller om NHF 2020

Postet av Skedsmo Rideklubb den 17. Feb 2020

Norwegian horse festival 2020

Skedsmo rideklubb fikk 2. plass under årets promotion cup, og fikk da muligheten til å sende åtte ryttere til Norwegian horse festival 2020! Fem ponniryttere som deltok i Stall Lie Hvalen Cup, en rytter i Jensen Byggteam Gold Leage, og to ryttere i Skoies dressur cup.

Et bilde som inneholder bakke, utendørs, idrett, sport

Automatisk generert beskrivelseEt bilde som inneholder bakke, hest, bygning, utendørs

Automatisk generert beskrivelseEt bilde som inneholder bakke, bygning, utendørs, stående

Automatisk generert beskrivelseEt bilde som inneholder gjerde, sport, ridning, bygning

Automatisk generert beskrivelse

Av ponnitytterene var det Martine Bunæs Sørensen på SR Cherokee Charlie, Linnea Sjørbotten Jordet på Aagaard`s Beauty, Mathea Halsan på Davino, Emilie Lid-Lindahl på Move On Lady Primrose og Maiken Vandbakk Dragerengen på Lids Armani. 

Det var en spent gjeng som møtte opp på Varemessa i Lillestrøm Tirsdag 11. Februar for å sjekke inn hestene og teste de forskjellige arenaene før første start onsdag kl. 10:40. Alle Skedsmorytterene inkludert foreldre møttes og vi merket allerede etter første dagen at dette var en bra gjeng!  

Et bilde som inneholder tak, innendørs, bakke, telt

Automatisk generert beskrivelseEt bilde som inneholder bygning

Automatisk generert beskrivelseEt bilde som inneholder person, innendørs, gruppe, bord

Automatisk generert beskrivelse

Onsdags kveld var hele gjengen ute og spiste på Casa Mia i Lillestrøm. Det var en veldig koselig kveld med god mat og vi ble enda bedre kjent med hverandre. Selve oppholdet har vært veldig bra! Rolig i stallene, fine baner, hjelpsomme og hyggelige mennesker og en herlig heiagjeng som det var umulig å ikke legge merke til. 

Resultatmessig har det gått ganske greit. 3/5 ryttere fikk plassering i Stall Lie Hvalen cup på torsdagen, så det var veldig gøy. Selv om det ikke har gått like bra for alle ekvipasjene, har alle gått rundt med et smil om munnen.

Maiken og Lids Armani klatret til toppen av resultatlisten siste dagen med null feil og 82,25% i stil! 


Et bilde som inneholder person, bakke, stående, gruppe

Automatisk generert beskrivelseEt bilde som inneholder bakke, bygning, ku

Automatisk generert beskrivelse

Et bilde som inneholder innendørs, bakke, tak, bygning

Automatisk generert beskrivelse
Til slutt vil jeg bare takke Skedsmo rideklubb for at vi fikk denne muligheten, og takk for en koselig uke med dere. 


Emilie LId-LIndahl
Sterke prestasjoner i dressur under NHF 2020

Postet av Skedsmo Rideklubb den 17. Feb 2020

Sterke prestasjoner av Skedsmo rideklubb sine dressurryttere under NHF 2020!

Under dressuren i år hadde Skedsmo rideklubb 2 til start i den nasjonale klassen og 2 til start under de internasjonale klassene.  Det ble flere plasseringer og seiere!

Til start i Skoies dressurcup hadde vi Marte Tveit Igland på Samanta Fox og Lise Johanne Pedersen på La Tresôr. Marte Tveit Igland og Samanta Fox stakk av med 2. plass begge dager med 65,370 % i LA og 64,559% i MB.

Marte Tveit Igland og Samanta FoxI den internasjonale klassen for YR hadde vi Sahra Edseth Solbakken til start på hesten Krongborg’s Highlight. De gikk av med seieren de to første dagene med med 67.843% , 69.118% og tok en 2. plass i Kûr finalen søndag med 70.925%.

I den internasjonale lilletour klassen hadde vi Stine Bråthen og hesten Respekt til start. De sikret seg en fin 5, plass første dagen med 66.265% og rei en fin kûr til 65,235% siste dagen.

Stine Bråthen - RespektSahra Edseth Solbakken - Krongborg's Highlight

 

Skedsmo Rideklubb gratulerer alle med flotte resultater!Promotion Cup på NHF 2020 – Sprang

Postet av Skedsmo Rideklubb den 17. Feb 2020

Skedsmo Rideklubb hadde hele seks ekvipasjer som stilte til start i sprang i årets hestefestival på varemessa her i Lillestrøm. Fem av dem var ponniryttere og startet i Stall Lie Hvalens ponni cup og den siste red Gold League i Amatør Challenge klassene.  


  

Emilie Lid Lindahl på Move on Lady Primrose og Martine B. Sørensen med Cherokee Charlie stilte i ponni kategori I og Linnea S. Jordet med Aagaards Beauty, Mathea Halsan med Davino, og Maiken Vandbakk Dragerengen med Lids Armani stilte i ponni kategori II.

  

Spente rett før startLinnea og Stina går banenStina - en av mange hjelpere


Onsdag var det oppvarmingsklasse i den store hovedarenaen og både Mathea og Maiken klarte feilfrie runder, men nådde ikke helt opp på stilpoeng og havnet utenfor premielista. Linnea og Emilie fikk begge fire feil, men hadde fine runder. Martine og Charlie fikk utfordringer på hinder 1 og ble dessverre eliminert. Det var tett i toppen og mye høye stilpoeng. Klassen ble vunnet av Ingrid Eline Matre Eriksen med Grey Hawk fra Larvik og Sandefjord Rideklubb.  

Marte Bartnes Heistad med Cabaris red også sin første klasse på onsdag i Gull-ligaen som gikk i 120. Hun red feilfritt, på god tid og fikk en flott 5. plass blant hele 42 startende.   


Marte og "lille" Cabaris etter premieutdeling og en flott 5. plass

Torsdag red ponniene 85 cm på den lille arenaen og her ble det både null runder og stilpoeng nok til hele tre av «våre» på premielista. Linnea og Maiken delte 8. plass og Emilie fikk en 10 plass – hakk i hel – kun et halvt stilpoeng bak. Mathea og Davino fikk en bom ned og Martine fikk ett stopp – kom seg i gang over noen hindre men valgte så og trekke seg.. Vinner av klassen var fra Hønefoss og Ringerike Rideklubb og fikk hele 84,5 stilpoeng så her var det mye pen ridning.  

 

Marte med Cabaris på Arena 1 slo til med nok en super runde i 120 cm- Gold League klassen, Igjen holdt det til en flott 5. plass knappe hundredeler bak tredje plassen. Hele fire plasseringer i sprang for Skedsmo på dag 2 – over all forventning. Heiagjengen var på plass og det gjorde det ekstra gøy! 

  

Emilie og Prim på vei til ridehalleneBeauty og Linnea etter 8.plassen                Fredag var det pause før det lørdag var duket for finaler – denne gangen tilbake til den store arenaen også for ponniene. Først ute var ponnigjengen som skulle hoppe 90 cm/100 cm – Martine og Charlie valgte å trekke seg så de stilte dessverre ikke til start – men resten var klare. Emilie og Mathea red godt men fikk begge dessverre 4 feil. Linnea fikk et stopp og deretter krysset hun eget spor og ble eliminert etter å ha ridd ferdig banen – med en ellers super runde.  


Maiken, Linnea og Mathea går banen før finalen Maiken og Armani hadde dagen og red feilfritt til supre stilpoeng. Det holdt hele veien til seier i klassen og stor jubel fra tribunene. Dessverre var det kun sammenlagt premiering i dag – og det var nervøs stemning utenfor arenaen mens man ventet på opptelling av stilpoeng etter begge dagene – ingen hadde helt oversikt. Maiken ble jublende glad da det viste seg at det holdt til en fjerde plass sammenlagt. Dermed fikk de jammen være med inn til premieutdeling også. Det liker Armani veldig godt! 


Armani og Maiken i 80 cm onsdag 

      Jennie, Beauty og Linnea er klar for finale Martine med Charlie og Linnea med Beauty.    

Marte og Cabaris startet finalen i Gold League (125 cm) litt senere på dagen. De hadde en fin runde i dag også men dessverre ble det to bommer ned og dermed var de ute av premielista. Uansett – kjempeinnsats og fine runder av Marte og Cabaris – det var gøy og være medlem av Skedsmo Rideklubb i dag!  

Alle som har ridd sier de er veldig glade over at de fikk denne muligheten og ekstra stas var det å ri på «hjemmebane» med så mye bra heiing fra tribunene. 


Gjelsten stipend til Skedsmo rideklubb!

Postet av Skedsmo Rideklubb den 16. Feb 2020

Lørdag kveld under Norwegian Horse Festival ble det delt ut ti stipender på 100 000 kr til ti forskjellige klubber, rundt om kring i landet.

Under fjorårets Norwegian Horse Festival ble det kunngjort at Bjørn Rune Gjelsten skal sponse ryttersporten med til sammen ti millioner kroner, som årlig deles ut i 10 stipend på 100 000 kr i 10 år. Og i år ble det for første gang delt ut stipend. Frem mot årets utdeling var det hele 101 søkere til å få stipendet.

Å være en av de ti klubbene som var så heldige å motta et slikt bidrag er helt rått!

Takk til alle som står på dag og natt for klubben vår! 


Klubbkveld hos KS Hestesport

Postet av Skedsmo Rideklubb den 13. Feb 2020

Vår fantastiske sponsor og støttespiller, KS Hestesport, inviterer alle medlemmer og samarbeidspartnere i Skedsmo Rideklubb til klubbkveld i butikken på Skedsmokorset 3. mars. 

I tillegg til litt lett servering og hygge, vil det bugne av gode tilbud!
Noen teasere på hvilke kupp du kan gjøre:
-20% på alle ridestøvler (inkludert DeNiro målsøm)
-20% på hjelmer
-20% på hansker og sokker
-20% på Kentucky
.....og det kommer mer!

Oppstart kl. 18 (etter butikkens ordinære åpningstid). Det holdes åpent til vi forsvinner...

Vi håper alle har mulighet til å komme, enten om du skal shoppe, titte, eller bare vil benytte anledningen til å slå av en prat med andre medlemmer og den fantastiske betjeningen på KS Hestesport.


Meld deg gjerne på via arrangement på FB sidene våre, så har vi en formening om hvor mange som kommer!

https://www.facebook.com/events/846389589143873/ 

Årsmøte Skedsmo Rideklubb 11.03.2020

Postet av Skedsmo Rideklubb den 8. Feb 2020


Styret innkaller herved til årsmøte i Skedsmo Rideklubb.

Årsmøtet avholdes onsdag 11.03 kl 19.30 i Kantinen i Skedsmohallen, Leiraveien 2, 2000 Lillestrøm.

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest 25.02.2020 til leder@sked.no eller i post til Skedsmo Rideklubb, Leiraveien 2, 2000 Lillestrøm. Det ønskes at vedlagte mal brukes.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på www.skedsmorideklubb.no og på våre facebooksider.


Fullstendig innkalling: Innkalling årsmøte 11.03.2020 Skedsmo Rideklubb.docx

Mal for innsending av forslag: forslag-forslagsskjema-til-arsmote-i-skedsmo rideklubb-2020.docx


Vel møtt! 
Innkalling til årsmøte

Postet av Skedsmo Rideklubb den 8. Feb 2020

Styret innkaller herved til årsmøte i Skedsmo Rideklubb.

Årsmøtet avholdes onsdag 11.03 kl 19.30 i Kantinen i Skedsmohallen, Leiraveien 2, 2000 Lillestrøm.

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest 25.02.2020 til leder@sked.no eller i post til Skedsmo Rideklubb, Leiraveien 2, 2000 Lillestrøm. Det ønskes at vedlagte mal brukes.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på www.skedsmorideklubb.no og på våre facebooksider.


Fullstendig innkalling: Innkalling årsmøte 11.03.2020 Skedsmo Rideklubb.docx

Mal for innsending av forslag: forslag-forslagsskjema-til-arsmote-i-skedsmo rideklubb-2020.docx


Vel møtt! 
Skedsmo Rideklubb inviterer til Ungdomskveld

Postet av Skedsmo Rideklubb den 7. Feb 2020

Skedsmo rideklubb inviterer klubbens ungdommer (13-18 år) til

UNGDOMSKVELD

søndag 22.03, kl 17.00 på Fangene på fortet (Nydalsveien 28).Fangene på fortet er et aktivitetssted med 45 ulike rom hvor man konkurrerer i alt fra klatring til gåter. Gruppen deles først opp i lag, og hvert lag får en nøkkel som kan åpne rommene hvor man skal prøve å finne løsningene. Nøkkelen er aktivert i den tiden man velger, og når alle er ferdige kåres et vinnerlag. Når vi er ferdig med aktiviteten blir det servert pizza.

Det er anbefalt å ta på lette klær, da det er mye aktivitet!

For de som ønsker blir det felles avreise med tog L13 Drammen fra Lillestrøm togstasjon til Oslo S kl. 16:06 (skriv gjerne i påmeldingen om du tar tog eller om du kommer deg til Fangene på fortet på egenhånd).

Vi møtes senest 16:45 på Fangene på fortet.

Påmelding til Maiken Laasby Lindstad innen mandag 16. mars, enten på facebook eller mail (maiken@sked.no), meld ifra om allergener i forhold til mat.

For mer informasjon kontakt Maiken Laasby Lindstad, eventuelt besøk hjemmesiden til Fangene på fortet (https://oslo.fangenepafortet.no).
Førstereis - en stevnerapport fra Baltic Cup i Danmark

Postet av Skedsmo Rideklubb den 28. Jan 2020

På stevne i det store utland – en rapport fra Baltic Cup i Danmark

Vi skulle ikke så langt – men det tok likevel 9,5 timer med bil og henger fra Lillestrøm til Riders Cup i Herlufmagle på Sjælland. Alle papirer var heldigvis i orden i tollen og etter løpende vurderinger av vindforholdene satset vi på ferge mellom Helsingborg og Helsingør framfor å kjøre over Øresundbroen. Vel framme noen timer senere ramlet vi ut i knehøy gjørme på stevneplassen. Vi fikk både ponni, utstyr og fõr på plass i en av de mange teltstallene som var satt opp. Mer enn 250 ponnier og hester fra Norge, Sverige og Danmark var etterhvert på plass. Norge var i klart undertall med kun 7 ryttere med tilsammen 15 hester/ponnier. 

                 A picture containing indoor, ground

Description automatically generated

                                                   Fredagens bane i 85 cm.

Når man er norsk i utlandet holder man som kjent sammen – og det var skikkelig trivelig og topp støtte i den norske gjengen – alle heiet på hverandre – også når det innebar å stå opp klokken sju selv om man selv egentlig kunne sovet til ni denne dagen. Det var kun Emilie Helgesen med treer ponnien Amy og toer ponnien Ruby og vi som var ferskinger i Baltic Cup. Ellers fra Norge var det Emma Behn med Carsall og Prince, Oda Oddsen med Fabel og Salsa, Rasmus Aasland med Erasmus og Floura, Siri Endresen med Comic og Clover og Birgitte Meyer med Hyacintha og Queenly. Tom Vidar Leren Gjeldnes var «leder» for de norske utøverne. Heldigvis kjenner Maiken han godt fra før siden hun har ridd for ham tidligere på Stall Hektner. Alle hadde i tillegg med seg alt fra trenere til foreldre, besteforeldre og bikkjer. 

       A close up of a horse

Description automatically generated A picture containing ground, sport

Description automatically generated

        Litt sol mellom slagene                            Her i fredagens 85 cm klasse – stort og bredt!

Maiken og Armani startet Small Tour for kategori 3 i årets første runde av Baltic cup. De red 85 cm fredag, 90 cm lørdag og 90 cm søndag i helgens finale. Fredagen fikk de en litt for krapp sving og måtte legge inn en volte og pådro seg fire feilpoeng. Ellers var det en fin runde og vi hadde iallefall vist at vi hadde noe der å gjøre. 

 

                                        A person riding a horse

Description automatically generated

                                              Fra lørdagens 90 cm.

Lørdagen var planen og ri fort – og det gjorde de. Armani er en ponni som er glad i å hoppe og får han muligheten legger han gjerne inn et ekstra sprang. Så når Maiken hadde planlagt å hoppe hinder nr 8, lande og ri kjapt til høyre på innsiden av en rekk (som ikke var med i klassen) for å få en kjapp ridevei til hinder nr 9, syntes Armani han kunne ta med seg den rekken på veien og jumpet likesågodt over. Skuffelsen var stor da de ble blåst ut for feil bane – iallfall for Maiken – Armani var kjempelykkelig. 

Det var nervøs stemning på søndagen – og denne gangen safet Maiken og red forsiktig. Tiden ble laang – men de var feilfrie og det holdt til en super tredjeplass i hard konkurranse med 15 andre rutinerte ekvipasjer. Stor lykke og lovende for stemningen i bilen på den lange veien hjem litt senere.

 

                                A group of people standing in a train station

Description automatically generated

                                     De norske rytterne blir intervjuet 

                                av Hest360 og synger nasjonalsangen 

                                            for Rasmus sin seier!

 

Utover klassene som ble ridd går slike stevnedager fort av gårde. Det var veldig vått og gjørmete og vinden ulte rundt ørene. Ponnien må leies noen turer hver dag, det må møkkes, fõres og vannes, stulles og stelles. Det må shoppes og spises og til og med soves. Søndagen var det avskjed med alle og vi kjørte hjemover. Denne gangen over Øresundbroen med rolige vindforhold og strålende sol. Det var deilig å komme hjem og Armani knegget gjenkjennende da vi kjørte inn humpeveien til Sørum. Han rullet seg 12 ganger i boksen. 

 

Vi er en erfaring rikere og gleder oss til neste stevne i det store utland – alt var litt høyere, litt vanskeligere, litt med skremmende og kaotisk enn hjemme – men nå er vi iallefall enda bedre forberedt.

 • Hilsen Maiken, Armani og Monica (+ mormor)

 
Champion - sponsor til NM feltritt 2020

Postet av Skedsmo Rideklubb den 28. Jan 2020

Vi har i år igjen formalisert en avtale med Felleskjøpet / Champion som klassesponsor til NM i feltritt. I tillegg vil de være profilert gjennom 2020 på vår hovedarena.
NM Feltritt også i 2020

Postet av Skedsmo Rideklubb den 28. Jan 2020

Vi er veldig glad for at vi også i 2020 skal avholde NM i feltritt på Sørum Fritidsgård. NM vil bli avholdt under Lands- og elitestevnet 4-5 Juli. Vi gleder oss! 


Besøk på Wærhaug Gård

Postet av Skedsmo Rideklubb den 24. Jan 2020

Besøk på Wærhaug Gård

Wærhaug Gård drives av Vigdis og vi tok turen innom en vindfull desemberdag. Her er et bilde av hovedhuset hvor «sjefen» bor.

 

Vi møtte flere Skedsmo-medlemmer og i ridehuset var Thia Elise Nielsen i fin galopp med dressurponnien Fly. Vi fikk ta et bilde av dem etter treningen.

 

This forteller at hun anslår at det er 10-15 medlemmer av klubben totalt blant oppstallørene.

Wærhaug gård har 26 hester totalt, fordelt på to staller. Her er hovedstallen med boksene i venstre fløy og utstyr og for i midten. 

 


Mens Thia rir tar Mari Stensrud oss med på en liten omvisning. «Lillestallen» er den eneste stallen som står igjen etter den tragiske brannen noen år tilbake – hovedstallbygget er nytt og lyst og flott og flesteparten av hestene står her. Her er det utøver i mange grener, dressur, sprang, mounted games, fridressur, feltritt og spansk dressur!

 


Thia forteller at det er organiserte dressurtreninger 3 dager i uken og sprang en dag. Wærhaug Gård har flotte turmuligheter i nærområdet og de har to utebaner og et ridehus som benyttes flittig. Thia sier at det beste med å stå på Wærhaug er det gode miljøet, gode rutiner som Vigdis har innarbeidet på alt og som fører til trivsel for både to- og firbente. 

Thia liker godt sprang, men har konkurrert i både sprang, dressur og feltritt. Med den nye ponnien Fly blir det nok mest dressur. Vi ønsker Thia lykke til med trening og stevner og tar gjerne turen igjen ved en annen anledning.

Hilsen Hilde og Monica

Sponsoravtalen med KS Hestesport videreføres i 2020

Postet av Skedsmo Rideklubb den 23. Jan 2020

Vi er veldig glad for å kunne videreføre sponsoravtalen med KS Hestesport for 2020. KS Hestesport vil også i 2020 være "PLATINUM" sponsor til Skedsmo rideklubben. KS Hestesport er en betydelig samarbeidspartner og har vært det gjennom mange år. Vi er glad for å ha de med på laget med en god avtale for begge parter.

Litt om avtalen: 

KS Hestesport vil være tilstede med stand på et utvalg av våre stevner gjennom sesongen. De vil også være profilert på stevneplassen, våre nettsider og på facebook. KS Hestesport vil arrangere lukkede "medlemskvelder" i butikken på Skedsmokorset for medlemmer og inviterte samarbeidspartnere. Invitasjon legges ut på hjemmesider og på medlemsiden på FB.

Skedsmo Rideklubb sine medlemmer får 10 % på kjøp i butikken. Gyldig medlemskort må kunne forevises for å få rabatt. (Dette finner du i MinIdrett) 

NHF - Promotion Cup - uttak

Postet av Skedsmo Rideklubb den 21. Jan 2020


Skedsmo Rideklubb klatret tilslutt opp til en klar 2. plass i Promotion Cup som ble avsluttet søndag ved midnatt. Det var spennende å følge med helt inn til slutt. Den endelige resultatlisten finner du her. 


Med 2 plass i promotion cup er vi så heldig at vi kan sende 5 ponnier til stall Lie Hvalen PonniCup, 2 hester til Skoies dressur cup og 1 hest i Amateur Challenge - inkludert en singel VIP billett som skal brukes av rytter i Amateur Challenge.


Følgende ryttere er tatt ut til å ri og representere Skedsmo Rideklubb: 

Stall Lie Hvalen ponnicup:

Emilie Lid Lindahl med Move on Lady Primrose (kat 1)

Maiken Vandbakk Dragerengen med Lids Armani (kat 3, rir på kat 2 premisser)

Linnea Sjørbotten Jordet med Aagaards´s Beauty (kat 2)

Mathea Halsan med Davino (kat 2)

Martine Bunæs Sørensen med SR Cherokee Charlie (Kat 1)


Skoies dressurcup

Marte Tveit Igland med Samanta Fox

Lise Johanne Pedersen med La Tresô


Amateur Challenge - Gold Tour 

Marte Heistad med Cabaris 


Gratulerer til alle - vi gleder oss til å følge dere under NHF! 


Om uttaksprosessen

Det blir alltid endel spekulasjoner og engasjement rundt slike uttak og vi ønsker derfor å være åpne med hvilke kriterier som er lagt til grunn for dette uttaket til NHF: 

 1. Resultater  på aktuelle høyder hvorav L/E stevner teller mer enn D stevner, deretter UK, K etc.i 2019 (og eventuelt 2020), om likt 
 2. Feil og tid før feil og stil, om likt
 3. Generell erfaring og sannsynlighet for å få en fin opplevelse på NHF for ekvipasjen, om likt
 4. Ekvipasjens (m fam) innsats for klubben i dugnader mm

Sportslige resultater skal veie tungt, men andre elementene er også viktige for klubben i denne vurderingen. 

Når det gjelder dette uttaket så var det stort sett greit å skille ekvipasjene basert på resultat både til Stall Lie Hvalen ponnicup og Skoies Dressur. Til Amateur Challenge derimot, var rytterne så jevne at vi ikke klarte å skille klart mellom de 2 beste totalt sett. Begge ville vært gode representanter for Skedsmo Rideklubb og begge hadde fortjent å ri basert på uttakskriteriene over. Vi har involvert de 2 rytterne i prosessen og de vet hva som har ligget til grunn for likeplasseringen. Plassen ble tilslutt avgjort ved trekning på Sørum FG i dag kl 13.00.

Vi ønsker å understreke at dette er en mulighet vi som klubb har fått som er basert på våre medlemmers og støttespilleres kjøp av billetter til NHF. En mulighet vi skal forvalte på vegne av våre medlemmer. Ett fåtall av rideklubbens ryttere får muligheten til å delta og representere klubben sin på et internasjonalt arrangement. Det er ingen selvfølge å bli tatt ut, og for mange vil dette være en opplevelse for livet. Samtidig skal vi ikke glemme at noen av våre "lagkamerater" sitter igjen og er skuffet for at man denne gangen ikke nådde helt opp eller ikke var kvalifisert. 

Klubben velger å være åpne rundt dette uttaket for å unngå spekulasjoner og meningsutvekslinger. Noe vi forstår det har vært endel av. Vi forstår at alle ikke nødvendigvis er enige i avgjørelsen, men vi oppfordrer da til å sende eventuelle innsigelser, innspill og kommentarer til styret eller sportskomiteer, istedenfor å diskutere dette på "stallgangen". 

Vi retter også en takk til sportskomiteer og involverte personer som har gjort det mulig at vi i Skedsmo Rideklubb nå får sende så mange ryttere til NHF!
Skedsmo Rideklubb sertifisert som Rent IL

Postet av Skedsmo Rideklubb den 17. Jan 2020


Rent IL er et program for idrettslag tilknyttet særforbund underlagt Norges idrettsforbund (NIF).

Skedsmo Rideklubb er sertifisert som Rent Idrettslag pr. 17.01.2020

Rent Idrettslag er et program fra Antidoping Norge – med Norges Idrettsforbund som samarbeidspartner. 

Som Rent Idrettslag har vi et særskilt ansvar for å spre gode holdninger og kunnskap om antidoping gjennom klare mål og handlinger. Vi skal sammen ta ansvar for idrettslagets holdningskapende arbeid, lage og gjennomføre en målrettet handlingsplan og jobbe for et sunt og dopingfritt miljø. 

Les mer om Skedsmo Rideklubbs handlingsplan og antidopingpolicy under fanen KLUBBEN - RENT IDRETTSLAG
Jakhelln Gruppen Platinum Sponsor 2020

Postet av Skedsmo Rideklubb den 17. Jan 2020

Vi er veldig glade for at sponsoravtalen med Jakhelln Gruppen (inkludert Norsk Ferdigplen) er videreført. Jakhelln Gruppen har i flere år bidratt inn til klubben i stor grad og vi er veldig glad for å at vi har de med på laget også inn i 2020.  

Jakhelln Gruppen er en av våre hovedsamarbeidspartnere med et Platinum sponsorbidrag i 2020. Den totale verdien er på 50.000,- og vil bli levert i form av tjenester, transport og maskinbistand.  
Godt Nyttår - Da er vi definitivt i gang med 2020

Postet av Skedsmo Rideklubb den 15. Jan 2020


Skedsmo Rideklubb i samarbeid med Sørum Fritidsgård utarbeider hvert år en aktivitetskalender. Denne inneholder både aktiviteter i regi av Sørum Fritidsgård og Skedsmo Rideklubb. Aktivitetskalenderen for 2020 ligger nå ute under fanen STEVNER. Her finner du oversikt over hva som skjer på vår hovedarena gjennom hele året. 

Vi starter allerede førstkommende helg med første runde i Sørum Cup Dressur søndag 19. 

Sørum Cup er åpen for rytter som er medlem i Skedsmo Rideklubb. Cupen arrangeres over tre omganger i grenene dressur og sprang i Q1, gjerne i forbindelse med D-stevne eller som UK.  (og med åpne klasser for andre). I 2019 hadde vi fulle stevner under Sørum Cup og det ser ikke ut som 2020 blir noe annerledes da første stevnet var fulltegnet før påmeldingsfristen gikk ut. 

Vi gleder oss og er takknemlige for alle som positivt bidrar for at vi skal klare å opprettholde vårt aktivitetstilbud. 

Velkommen til Sørum Cup og øvrige arrangementer i 2020. Vi gleder oss!
Grønt Kort kurs vinter 2020

Postet av Skedsmo Rideklubb den 15. Jan 2020Skedsmo rideklubb inviterer klubbens medlemmer til grønt kort kurs, oppstart 3. februar! 🤩 

Grønt Kort (GK) er krav for start på utvidede klubbstevner og oppover, og inngangsbilletten til lisenssystemet i rytterforbundet.

Se vedlagt invitasjon. 


Invitasjon til grønt kort SKED 2020.pdf
Julegave fra Gjensidigestiftelsen

Postet av Skedsmo Rideklubb den 7. Jan 2020

Kjære, søker!

Gratulerer! Gjensidigestiftelsen har innvilget søknaden deres om støtte til «Hindermateriell og tidtakingsutstyr» med kr. 50625,-. 

Dette var det glade budskap som ramlet inn i epostkassen til styret rett før jul. For en julegave! 


Julegaven blir levert allerede denne  uken og det er bare å glede seg til utesesongen med ny bomtralle, ny flatvogn, 30 nye sikkerhetsoppheng, 30 nye opphengskopper og 10 nye sukkerbiter. 

Takk til Gjensidige Stiftelsen for bidraget. 
Endringer i NIFs regelverk fra 1. januar 2020

Postet av Skedsmo Rideklubb den 5. Jan 2020

For å sikre at alle idrettslag har en lov som til enhver tid er i samsvar med NIFs regelverk, vedtar NIF en lovnorm for idrettslag. Lovnormen inneholder et minimum av det alle idrettslag må ha i sin egen lov. I den forbindelse har styret sørget for å oppdatere Skedsmo Rideklubbs vedtekter slik at disse er i samsvar med den nye lovnormen.

Til informasjon så kreves det ikke et ekstraordinært årsmøte for å vedta endringer som må innarbeides som følge av endringer i lovnormen. Styret har anledning til å gjøre dette gjennom et ordinært styrevedtak og de nye vedtektene ble vedtatt 16.12.2019.  

Styret i Skedsmo Rideklubb informerer herved om at våre vedtekter er oppdatert og i samsvar med gjeldende lovnorm fra 01.01.2020. De oppdaterte vedtektene ligger ute på hjemmesiden under fanen Styret/vedtekter: http://skedsmorideklubb.no/p/32847/vedtekter 


Les gjerne mer om de endringer som er gjort på Nifs hjemmesider: https://www.idrettsforbundet.no/tema/juss/diverse/nyhet---endringer-i-nifs-regelverk-fra-1.-januar-2020/