Gjennom vetsjekk - Mathilde og Rio klar for start torsdag!

Postet av Skedsmo Rideklubb den 26. Jun 2024

Reisebrev fra Mathilde og Rio - Onsdag


I dag hadde vi også en snill lagkamerat som kunne gi Rio frokost, så jeg var i stallen kl 9. Det er da Rio bruker å komme ut i paddocken sin når vi er hjemme og jeg prøver å holde rutinene så like som mulig. Han ble børstet og stelt med, også fikk han en leietur og gressing, imens boksen ble møkket. Det fikk han igjen midt på dagen, og på kvelden var det tid for vet. sjekk og trening. 

Vet. sjekken gikk fint for alle de norske, og Rio oppførte seg som vanlig bra. Jeg hadde hjelp av Isabel online i dag også. Starten av timen var litt utfordrende med tekniske problemer og veldig mange hester inne på banen. Mitt flinke team fikk heldigvis løst de tekniske problemene, og det ble etterhvert åpnet en bane til, så da ble det bedre plass. Rio føltes fin ut i dag også. Vi jobbet ikke så hardt, for det er ganske varmt her. 

Etter trening fikk han en dusj og kveldsmat, også var det åpningsseremoni. Da gikk alle ekvipasjene fra hvert land inn på banen og ble ønsket velkommen av arrangørene. 

I morgen er det første start for seniorene, og jeg har fått starttid kl. 19.24. Jeg har take over på Skedsmo rideklubb sin Instagram i morgen, så da kan dere følge meg der. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.