Nordisk Baltisk mesterskap 2024 er i gang - vi følger Mathilde og Rio

Postet av Skedsmo Rideklubb den 26. Jun 2024

Nordisk Baltisk mesterskap i dressur og paradressur er i gang i regi av Hovgaard Rideklub i Skårup på Fyn. Vi er så heldige å få følge Mathilde og Rio på veien til og under mesterskapet gjennom reisebrev og bilder. Onsdag er det vetsjekk for seniorene og deretter er mesterskapet virkelig i gang. 

Torsdag vil Mathilde ha en "take over" på instagram hvor vi får være med de gjennom dagen. Følg med!


REISEBREV FRA MATHILDE OG RIO

Mandag:

Kl. 04.15 på mandag morgen, travet Rio opp på bilen, og vi satte kursen mot Larvik. Vi tok fergen fra Larvik til Hirtshals, sammen med et par dressurrytterne og en stor gjeng med sprangryttere, som også skulle på Nordisk, men ikke på samme sted som oss. Overfarten gikk like fint som alltid. Rio koste seg med mash og høy. Han elsker å være på tur! 


Etter å ha kjørt et par timer i Danmark, fikk Rio komme ut på en parkeringsplass og strekke på beina og spise litt gress. Så kjørte vi et par timer til før vi kom fram til Hovgaard Ridecenter. Rio ble sjekket av veterinær og tatt tempen på med en gang vi kom fram. Her var selvfølgelig alt i orden, og han fikk en liten leietur imens boksen hans ble gjort klar. Så fikk han masse mash og høy, og vi pakket ut av bilen. Deretter fikk han litt lysterapi  og senere på kvelden en leietur til og litt lett longering. Han fikk kveldsmaten sin, og jeg reiste opp litt senere på kvelden for å legge på dekken.

Tirsdag: 

I dag er det egentlig ingenting spesielt som står på planen. Noen av klassene har vet. sjekk i dag, men for seniorene er det ikke før på onsdag, så de fleste kommer fram i dag. Vi hadde ganske lang reisevei, så jeg valgte å reise en dag tidligere, så han fikk en ekstra hviledag før start. Rio fikk frokost av en god lagkamerat, så jeg var ikke i stallen før kl 9. Da ble han børstet, fikk en lang leietur i skogen og masse gressing mens boksen hans ble møkket. Deretter tok vi oss en liten tur på stranden og nøt solen noen timer, før vi reiste tilbake til Rio igjen. Han fikk igjen en lang leietur, gressing, mash, høy og massasje. 


På kvelden hadde jeg online time med treneren min, Isabel. Før trening fikk Rio nyte litt lysterapi. Det har vært ganske varmt i dag, så det var deilig å ri litt senere. Det ble bare en lett, løsgjørende økt og Rio føltes fin ut i kroppen. Etter ridning fikk han en dusj og kveldsmat, også var det natta😴Vi ønsker lykke til og gleder oss til å følge med! 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.