Flügger Andelen Sommerkampanje

Postet av Skedsmo Rideklubb den 29. Jun 2023

Skedsmo Rideklubb samarbeider med Flügger og er medlem av Flügger andelen. Det betyr at vi får bonus på alt kjøp registrert på Skedsmo Rideklubb i Flügger sine butikker.

Nå er det tid for sommerkampanje og alle våre medlemmer, venner og bekjente som opplyser om vår klubb får 30 % rabatt på kjøp.

Skal du male eller gjøre innkjøp av verktøy, besøk en av Flügger sine butikker og støtt samtidig opp om Skedsmo Rideklubb. Liste over butikker i nærheten finner du i lenken under. 

Flugger_Andelen_August_2022

Kjære Skedsmo rideklubb! 

Nå er Flügger Andelens sommerkampanje rett rundt hjørnet, og det er store muligheter for å spare penger på prosjektene man har i hjemmet 😊

 

Fra mandag 26. juni til mandag 3. juli gir vi hele 30% rabatt til alle medlemmer, venner og familie, og ytterligere 5% tilbake til Skedsmo rideklubb 😄

 

Nå er det viktig å minne medlemmer, venner og familie på å støtte Skedsmo rideklubb når de skal ha maling og verktøy. Kampanjen gjelder kun eksklusivt i våre butikker og våre serviceinnstilte ansatte står klare til å hjelpe alle Flügger Andelen medlemmene 😊


Les mer om Flügger andelen her:  Flügger Andelen (flugger.no)Sommergave fra Romerike Sparebank - LokalBidraget

Postet av Skedsmo Rideklubb den 27. Jun 2023

Fredag 23. juni fikk vi ett hyggelig besøk av Romerike Sparebank som hadde gleden av å overrekke oss resultatet etter årets LokalBidrag. Vi mottok en sjekk pålydende 74.494 som er øremerket nytt dommertårn. 

Vi er nå godt på vei til å realisere vårt "Drømmetårn". Vi er i gang med planlegging og prosjektering og jobber med ett spennende samarbeidsprosjekt i forbindelse med selve byggingen. Kommunen er også involvert i forhold til eventuell byggesøknad. Så snart vi har mer detaljer på plass vil det komme ut informasjon om videre prosess.  

Nestleder Monica Vandbakk sammen med hesten Sancerre hadde gleden av å ta i mot sjekken på vegne av Skedsmo Rideklubb. 

Vi takker ydmykt for støtten fra Romerike Sparebank og ikke minst fra alle dere som heier på oss og har stemt på oss i LokalBidraget :-) 

God sommer!