Aktivitetskalender 2023

Postet av Skedsmo Rideklubb den 24. Jan 2023

Aktivitetskalender for Sørum Fritidsgård for 2023 er klar. Det kan forekomme endringer, men vi oppdaterer fortløpende. Aktivitetskalenderen omhandler all aktivitet på Sørum Fritidsgård, inkludert Skedsmo Rideklubb sine stevner og arrangementer. 


Har du innspill eller ønsker om spesielle aktiviteter, temakvelder eller annet som vi kan arrangere? Send oss gjerne noen ord! Sendes til mari@sked.no

Aktivitetskalender 2023.pdfHusker du spleisen vår og lurer på hvordan det gikk?

Postet av Skedsmo Rideklubb den 3. Jan 2023

I høst søkte vi om midler fra Alle Henda! gjennom Sparebank 1 Østlandet. Her søkte vi om midler til nytt dommertårnet vårt som står for fall... Dommertårnet er viktig for å sikre videre aktivitet for store og små på Sørum Fritidsgård. 

Midler ble søkt gjennom å starte en Spleis og skape aktivitet rundt denne. Det klarte vi og det rullet inn penger fra nær og fjern med tilknytning til klubben vår og folk heiet på oss underveis. 

Såpass stor aktivitet ble det at vi ble ukesvinner i Uke 45 og fikk tildelt 10.000 fra Sparebank 1 Østlandet. Ved spleisens slutt hadde vi klart å samle inn totalt 17.800,- og måtte jo si oss godt fornøyd med det. 

MEEEN det viser seg at vi ikke var helt i mål enda likevel. Det kommer mer....!  Ikke nok med at vi ble ukesvinner i uke 45 - vi er også en av de spleisene som har fått en del av selve hovedpremien etter at selve spleisen ble avsluttet! 

Sparebank 1 Østlandet har overført ytterligere 50.000 til vårt prosjekt og totalt 67.800,- er overført vår konto! En stor takk for bidraget! 

Takk også for alle øvrige bidrag, loddsalg, at dere heiet på oss og ikke minst all aktivitet som ble skapt gjennom deling av spleisen vår! Det nyttet!

Godt Nytt år!

Postet av Skedsmo Rideklubb den 3. Jan 2023

Skedsmo Rideklubb ønsker alle Godt Nytt år og velkommen inn i 2023 som forhåpentligvis blir et aktivt år med hest i fokus! 

Vi har masse spennende aktiviteter å by på. Først ut er Sørum Cup som vanlig og så snart hele aktivitetsplanen er helt ferdig blir den lagt ut her.