Bli med Mathilde bak scenen på Kingsland Oslo Horse show

Postet av Skedsmo Rideklubb den 12. Okt 2021

Mathilde M. Klaesson deltok nylig i EM dressur med Sandbæks Rio-El og har startet en rekke større, internasjonale klasser og mesterskap i dressur og gjort det veldig bra gjennom 2021. 


Nå er de klare for å ri under Kingsland Oslo Horse show i helgen. Vi blir med Mathilde bak i kulissene på KOHS for å se hvordan hun forbereder Rio og seg selv til start og hvilke rutiner de har. Du vil også få en titt inn "backstage" på KOHS. Hvordan er det å være på store, internasjonale stevner og ri med de store stjernene? 

Fredag følger vi Mathilde på vår Instagram konto - Følg med :-) 

https://www.instagram.com/skedsmorideklubb/ 0 Kommentar

Lag NM Dressur 2021 er nå historie... Takk for innsatsen!

Postet av Skedsmo Rideklubb den 5. Okt 2021

Etter et særdeles vellykket og hyggelig Lag NM i dressur, så vil vi med dette få lov å takke alle som var med bidro med sin innsats. Takk til alle frivillige og til alle funksjonærer, og ikke minst takk til alle dyktige og positive deltakere.

En helt spesiell takk må og rettes til alle våre rause sponsorer – som sørget for at Skedsmo Rideklubb kunne lage en fin og profesjonell ramme rundt dette mesterskapet. Uten disse verdifulle bidragene hadde det ikke blitt det samme.

   

Dette legges merke til, både i sporten og i lokalmiljøet, blant alle de mange som bruker Sørum Fritidsgård som rekreasjonssted. Så igjen, tusen takk!

   0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline