Vi søker engasjert ungdom til lederkurs!

Postet av Skedsmo Rideklubb den 4. Jun 2024

Lederkurs for ungdom Sarpsborg

Skedsmo Rideklubb ønsker å motivere unge medlemmer til personlig utvikling. Norges idrettsforbund/Viken idrettskrets arrangerer lederkurs for ungdom. Dette er en fin mulighet til å lære og ikke minst utvikle seg personlig. Ett slikt kurs kan også være fint å ha på CV'n til senere bruk i jobb- og skolesammenheng. 

Vi søker etter engasjert ungdom i alderen 15 - 19 års som ønsker å delta på kurset. Kurset avholdes på Quality Hotel Sarpsborg 30.08-01.09. og innebærer overnatting fra fredag til søndag. Skedsmo Rideklubb dekker kursavgift og hotellopphold hele helgen for de som ønsker å være med! Vi ser positivt på at det er flere som reiser sammen og deltar, så her er det bare å samle ett lag til en hyggelig og sosial helg!

Kurset skal gi deltakerne økt kunnskap om det å være en frivillig ressurs i idretten og ikke minst skape motivasjon til at de vil, kan og tør ta ansvar i eget idrettslag. I tillegg vil man lære om temaer som det å være en rollemodell, kommunikasjon, presentasjonsteknikk og å sette mål ut i handling. 

Er du interessert eller lurer på noe? Ta kontakt med mari@sked.no eller andre i styret/sportskomiteer. 

Påmeldingsfrist 16. august.

Mer om kursets innhold, program og praktisk info finner du her: Lederkurs for ungdom Sarpsborg (idrettsforbundet.no)
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.