Vil du være med i klubben vår?

Postet av Skedsmo Rideklubb den 3. Nov 2023

Skedsmo Rideklubb ble stiftet allerede i 1974. Vi er en stor klubb med lange tradisjoner. Klubben har sitt daglige tilhold på Sørum Fritidsgård i Lillestrøm hvor vi avholder klubbtreninger, konkurranser og ikke minst rekruttarrangement for de aller yngste som ønsker å prøve seg i idretten vår.

Medlemsmassen vår er fordelt over ett større område på Romerike og landet forøvrig. Vi er en aktiv klubb med alt fra hobbyryttere til satsende ryttere på landslag og i rekrutteringsgrupper i både feltritt, sprang og dressur. I 2023 teller vi godt over 300 medlemmer. 

Vårt ønske er å være en klubb fra bredde til topp og vi har ett bredt tilbud av aktiviteter og støtteordninger for våre medlemmer. 

Gjennom medlemskapet er du med på å støtte vårt arbeid for å skape gode aktiviteter med hest for barn, unge og voksne i klubben. Vi jobber kontinuerlig for å ha gode samarbeidspartnere; enten som gir direkte tilbake til medlemmene eller indirekte gjennom bistand til klubbens arbeid. 

Å være medlem i Skedsmo Rideklubb gir deg en rekke fordeler! 

Vi står for kostnadene ved deltakelse i lagkonkurranser i regi av Skedsmo Rideklubb. – Dette kan være f.eks. KM og NM. Vi er også åpne for innspill på aktiviteter hvor vi kan delta som klubb. 

Vi gir økonomisk støtte til ryttere som er tatt ut og deltar i internasjonale mesterskap som nordisk, EM og VM. Medlemmer kan også søke om støtte til andre arrangementer, deltakelse internasjonalt, større stevner eller andre spennende aktiviteter. I 2023 har vi budsjettert med 100.000 til støtte til våre medlemmer. 

Vi gir økonomisk støtte til medlemmer som ønsker å utdanne seg til teknisk personell og vi arrangerer og dekker kostnader til ungdomskveld og aktivitet for våre ungdommer og barn og subsidierer klubbkvelder med aktuelle temaer. 

På arenaen vår arrangerer vi ukentlige, faste klubbtreninger i sprang, dressur og feltritt (i sesong). Vi kjører også helgetreninger. Våre medlemmer betaler ingen baneleie for å delta på organisert trening på anlegget.  

Ønsker du å høre mer, ta gjerne kontakt på epost til mari@sked.no eller sjekk ut vår hjemmeside: www.skedsmorideklubb.no 

Om du ikke allerede er medlem kan du enkelt bli det HER 

Overgangsvindu for bytte av representasjonsklubb er åpent fra 1.november og ut februar neste år...ønsker du å bytte representasjonsklubb finner du mer informasjon om hvordan du går fram her: Bytte klubb (rytter.no)Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.