En slapp og deilig slabbedask-dag

Postet av Skedsmo Rideklubb den 14. Jul 2023

En slapp og deilig slabbedask-dag

Hviledag for children-rytterne torsdag. Opp før otta faktisk, og i salen før 0600 for å ri mens det var ledige baner før stevnestart. Etter nattens regn var det faktisk friskt og deilig og komme i stallen. Etter en trim-økt var det bort å heie fra kl 08 på young-riderne. Birgitte gikk null idag også, Ada hadde to bommer ned og Hanna fikk det ikke til å stemme med hesten i dag heller. Dermed er det kun Ada og Birgitte som er med videre for å kjempe individuelt. 

IMG_6222.jpg

Etter litt dusjing, leiing og møkking bestemte vi oss for å dra til Lake Como med noen av de andre norske. For ett fantastisk sted! Enda bedre enn på bildene.

Surret oss inn i de smale gatene i gamlebyen med bilen (!) så det måtte flyttes stoler og bord fra restaurantene så vi kunne komme oss ut igjen. Maiken var bare litt flau. Jeg tenkte det var fint vi hadde norske skilter på bilen. Fant omsider et parkeringshus (som vi nesten ikke fant igjen senere).

IMG_1878.jpgLitt vindusshopping, italiensk iskrem og så en tur til fjelltoppen over byen med gondolheis. Vi var en litt slapp heiagjeng i dag og heia via clip my horse på juniorene fra lake Como. Siri og Ingrid gjorde igjen gode runder og Martine var også veldig fornøyd med to bommer ned og en tidsfeil. Mathea hadde igjen en skuffende runde med sin hest og er ferdig i mesterskapet dessverre.

 

IMG_6209.jpgMaiken og Sofia

Det ble landsbyen med middag på en lokal pizzeria for Maiken, meg og hotellnabo Nina Bråthen. En skikkelig hyggelig jentekveld med mengder av god mat. Maiken kunne ha vært med på Foam-Party på stevneplassen, men droppet det for selskap med de «gamle damene». Det er nemlig arrangementer for ungdommen hver dag her nede, i går var det Neon-Party og i dag altså Foam-party hvor hele ridehuset var fylt opp med skum og alle barna (mest de yngste) gikk helt bananas. 

IMG_6207.jpgI morgen er det stor rytterfest så det skal nok alle få med seg. Children-rytterne rir individuelt i morgen ettersom de er ute av lagkonkurransen. Maiken og Madelen har valgt å stå over ettersom de ville hatt med seg for mange feilpoeng inn for å klare kvalifisering til hovedfinalen på lørdag, og velger heller å ri B-finalen lørdag kl 13.

Men vi skal selvsagt heie alt vi kan på Alexandra og Sofia kl 08 i morgen tidlig. Etter dette er det runde to for young-riderne som også er ute av lagkonkurransen men med gode prestasjoner av både Ada og Birgitte – så det er spennende om de klarer å kvalifisere seg til hovedfinalen på søndag.

Ellers har vi shoppet ny kost, hestesnack og nye ridehansker i dag. Små gleder og Sancerre likte snacken godt. Gondolheisen tok såpass lang tid at når vi kom tilbake til stallene hadde Sancerre lekt at han var Bally og ramponert litt utenfor boksen sin (vi lot døra stå åpen med kun stallgardin for å få nok luft inn i boksen – og Sancerre er jo en forsiktig type som ikke tør å stikke hodet ut engang – trodde vi. Nå hadde han overraskende tatt for seg av interiøret til naboen..). Rare hesten.

 Buona notte!

Sancerre, Maiken & Monica


Jeg får digg og usunn frokost hver dag som groom mellom 6 og 8

IMG_6199.jpg


Masse aktiviteter for ungdommen hver dag
IMG_6198.jpg


Velkomsthestene
IMG_6197.jpg


 VIP teltene (vi har IKKE adgang)
IMG_6195.jpg


 Maiken og Madelen heier på Young-riderne
IMG_6194.jpg


 På vei til morgen-økt 0630
IMG_6193.jpg

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.