Det er mye lykke i en god kaffe... fra Löfbergs

Postet av Skedsmo Rideklubb den 10. Mai 2023

Det går noen kilo kaffe i løpet av ett år i ett idrettslag med mange frivillige i aktivitet og ikke minst en åpen kiosk med salgsvarer. Det er stor sannsynlighet for at kaffe er den varen som er viktigst for både kiosk og frivillig aktivitet i idrettslag rundt om og forbi. Ikke til forkleinelse for viktigheten av verken vaffel eller pølse, men jeg tror mange vil støtte opp om at en kaffekopp - det må man bare ha! 

Skedsmo Rideklubb er utrolig glad for å ha fått på plass en ny sponsor og samarbeidspartner. Löfbergs Norge har sponset oss med ett års forbruk av Löfbergs kaffe. Dette har en utrolig stor verdi for oss. Det har vært en dramatisk prisvekst på kaffe. Økte råvarekostnader og vanskelige produksjonsforholdrig blant annet har nær doblet prisen i markedet. I og med at dette er en av våre viktigste inntektskilder, er det lett å forstå at vår fortjeneste ville gått dramatisk ned i kiosken. 

Gjennom samarbeidet med Löfbergs Norge vil hver kopp kaffe som kjøpes i kiosken framover være ren netto inntekt til Skedsmo Rideklubb. Inntekter som kan gå rett tilbake til våre medlemmer i økt aktivitetstilbud og utvikling av anlegget. 

Vi takker Löfbergs Norge for samarbeidet og sier oss enige i denne uttalelsen: 

Det er mye lykke i en god kaffe! Löfbergs (lofbergs.no)


Litt om Löfbergs:

Kaffebrenneriet Löfbergs er et av de eldste, men også et av de mest moderne kaffehusene i Nord-Europa. Den gode smaken har vi jobbet med helt siden 1906. Lidenskapen for god kaffe har vi altså hatt i mer enn hundre år. Å ta ansvar for mennesker og miljø har vært en selvfølge like lenge. I dag jobber vi med ansvar på mange ulike måter, i de kaffeproduserende landene og her hjemme.

Les mer: Det er mye lykke i en god kaffe! Löfbergs (lofbergs.no)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.