NHF - Promotion Cup - uttak

Postet av Skedsmo Rideklubb den 21. Jan 2020


Skedsmo Rideklubb klatret tilslutt opp til en klar 2. plass i Promotion Cup som ble avsluttet søndag ved midnatt. Det var spennende å følge med helt inn til slutt. Den endelige resultatlisten finner du her. 


Med 2 plass i promotion cup er vi så heldig at vi kan sende 5 ponnier til stall Lie Hvalen PonniCup, 2 hester til Skoies dressur cup og 1 hest i Amateur Challenge - inkludert en singel VIP billett som skal brukes av rytter i Amateur Challenge.


Følgende ryttere er tatt ut til å ri og representere Skedsmo Rideklubb: 

Stall Lie Hvalen ponnicup:

Emilie Lid Lindahl med Move on Lady Primrose (kat 1)

Maiken Vandbakk Dragerengen med Lids Armani (kat 3, rir på kat 2 premisser)

Linnea Sjørbotten Jordet med Aagaards´s Beauty (kat 2)

Mathea Halsan med Davino (kat 2)

Martine Bunæs Sørensen med SR Cherokee Charlie (Kat 1)


Skoies dressurcup

Marte Tveit Igland med Samanta Fox

Lise Johanne Pedersen med La Tresô


Amateur Challenge - Gold Tour 

Marte Heistad med Cabaris 


Gratulerer til alle - vi gleder oss til å følge dere under NHF! 


Om uttaksprosessen

Det blir alltid endel spekulasjoner og engasjement rundt slike uttak og vi ønsker derfor å være åpne med hvilke kriterier som er lagt til grunn for dette uttaket til NHF: 

  1. Resultater  på aktuelle høyder hvorav L/E stevner teller mer enn D stevner, deretter UK, K etc.i 2019 (og eventuelt 2020), om likt 
  2. Feil og tid før feil og stil, om likt
  3. Generell erfaring og sannsynlighet for å få en fin opplevelse på NHF for ekvipasjen, om likt
  4. Ekvipasjens (m fam) innsats for klubben i dugnader mm

Sportslige resultater skal veie tungt, men andre elementene er også viktige for klubben i denne vurderingen. 

Når det gjelder dette uttaket så var det stort sett greit å skille ekvipasjene basert på resultat både til Stall Lie Hvalen ponnicup og Skoies Dressur. Til Amateur Challenge derimot, var rytterne så jevne at vi ikke klarte å skille klart mellom de 2 beste totalt sett. Begge ville vært gode representanter for Skedsmo Rideklubb og begge hadde fortjent å ri basert på uttakskriteriene over. Vi har involvert de 2 rytterne i prosessen og de vet hva som har ligget til grunn for likeplasseringen. Plassen ble tilslutt avgjort ved trekning på Sørum FG i dag kl 13.00.

Vi ønsker å understreke at dette er en mulighet vi som klubb har fått som er basert på våre medlemmers og støttespilleres kjøp av billetter til NHF. En mulighet vi skal forvalte på vegne av våre medlemmer. Ett fåtall av rideklubbens ryttere får muligheten til å delta og representere klubben sin på et internasjonalt arrangement. Det er ingen selvfølge å bli tatt ut, og for mange vil dette være en opplevelse for livet. Samtidig skal vi ikke glemme at noen av våre "lagkamerater" sitter igjen og er skuffet for at man denne gangen ikke nådde helt opp eller ikke var kvalifisert. 

Klubben velger å være åpne rundt dette uttaket for å unngå spekulasjoner og meningsutvekslinger. Noe vi forstår det har vært endel av. Vi forstår at alle ikke nødvendigvis er enige i avgjørelsen, men vi oppfordrer da til å sende eventuelle innsigelser, innspill og kommentarer til styret eller sportskomiteer, istedenfor å diskutere dette på "stallgangen". 

Vi retter også en takk til sportskomiteer og involverte personer som har gjort det mulig at vi i Skedsmo Rideklubb nå får sende så mange ryttere til NHF!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.