Ny ansatt i Klubbstallen fra 1. januar 2020

Postet av Skedsmo Rideklubb den 3. Des 2019

I påvente av fornyelse av gjeldende avtale med kommunen om drift av klubbstallen har Lisa Linquist vært ansatt i et vikariat ut 2019. Lisa har valgt å takke ja til et annet jobbtilbud og avslutter derfor sitt vikariat etter dette. Vi ønsker å takke Lisa for den jobben hun har utført i disse månedene og ønsker henne lykke til med nye utfordringer utenfor hestemiljøet. 

Når det gjelder prosessen med ny avtale for Klubbstallen så har dette stått litt stille etter sommeren i påvente av kommunen. Vi har nå hatt to effektive møter og har en positiv prosess. Nytt møte med kommunen er satt til rett over nyttår og det vil ikke foreligge noen ny avtale før nærmere sommeren. Vi har forøvrig fått bekreftet at dagens avtale videreføres inntil en ny avtale er på plass. 

På bakgrunn av denne forsikringen fra kommunen vil ny stallmedarbeider i Klubbstallen fra 01.01.2020 være fast ansatt og det vil igjen være en 100 % stilling. Vi hadde flere gode kandidater som var interessert tidligere i høst og vi er veldig glade for at Lene Horvath fortsatt var interessert og nå har takket ja til vårt tilbud om fast ansettelse i Klubbstallen fra 01.01.2020. 

Lene er godt kjent på Sørum Fritidsgård og har vært oppstallør i Klubbstallen fra 2004 og fram til 2018. Hun har vært aktiv rytter for Skedsmo Rideklubb, særlig innen feltritt og har nok et mål om å komme igang igjen med sin nye hest. Etter et lite opphold på en annen stall er hun tilbake i Klubbstallen fra 1. desember med unghesten sin og starter da også opp som vår nye stallmedarbeider fra 1. januar 2020.   


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.