Lisa Lindquist ansatt i Klubbstallen fra 01.10.2019

Postet av Skedsmo Rideklubb den 27. Aug 2019

image1.jpeg

Etter sommeren valgte Elisabeth Leknes Lund å si opp sin stilling i Klubbstallen for å søke nye utfordringer utenfor hestemiljøet. Elisabeth har vært vår stallmedarbeider i Klubbstallen på Sørum i nesten 10 år og vi takker henne for jobben hun har gjort og ønsker henne lykke til med nye utfordringer. Elisabeth jobber ut September. 

I påvente av fornyelse av gjeldende avtale med kommunen om drift av klubbstallen, har vi foreløpig lyst ut et vikariat ut året med mulighet for forlengelse i våre interne kanaler/FB. (til orientering: Det er enighet med kommunen om videre drift av klubbstallen, men det er rammene rundt en ny avtale som skal på plass.)  

Vi mottok 4 søknader på stillingen og samtlige fikk muligheten til å stille til intervju. Vi er glade for å kunne ønske Lisa Lindquist velkommen som ny stallmedarbeider fra 1. oktober. Lisa vil i utgangspunktet ha arbeidstid fra 08.00 - 14.00. 

Lisa er godt kjent på Sørum Fritidsgård og har drevet med ridning her siden hun var 5 år gammel. Har selv eid 2 hester sammen med sin søster som hun har hatt oppstallet i Klubbstallen . Lisa har også jobbet på Sørum Fritidsgård en kort periode som ekstrahjelp, og har hatt utplassering i Klubbstallen når hun gikk på Hvam VGS.  


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.