Skedsmo Rideklubb tatt opp i Klubbsatsingsprogrammet til NRYF

Postet av Skedsmo Rideklubb den 2. Jul 2019

Skedsmo Rideklubb ønsker å utvikle seg videre som klubb og gjøre et løft gjennom deltakelse i NRYF's klubbsatsingsprogram.  Vi har nå fått bekreftet at vi er tatt opp i Klubbsatsingsprogrammet.

Vi ønsker å fortsette å ha fokus både på bredden og på de som satser i sporten. Vi ønsker å kunne arrangere enda bedre stevner og tilby enda bedre treningsmuligheter for medlemmene. 

Visjonen til Norges Rytterforbund er «Rytterglede for alle». For å få til dette ønsker NRYF å styrke klubbene gjennom systematisk klubbutvikling med dyktige klubbveiledere. Klubbsatsingsprogrammet legger opp til en systematisk utvikling av rideklubben basert på idrettens organisasjonshjul, hvor klubbene vil bli tilbudt støtte og bistand innenfor følgende områder: anlegg, organisasjon, trenere, ledere, arrangement og aktivitetstilbud. 

Programmet består av to nivåer – Satsingsklubb og Veiviserklubb – og de utvalgte klubbene, sammen med NRYF, jobber for å nå gitte mål innenfor hvert område. Klubben får ved opptak i programmet en klubbveileder som skal følge klubben gjennom prosessen. Les mer om klubbsatsingsprogrammet og hvilke kriterier som legges til grunn for godkjenning her: Dette er NRYFs Klubbsatsingsprogram.pdf


Skedsmo Rideklubb ønsker i tråd med Norges Rytterforbunds visjon å tilby: 

Rytterglede for alle – på alle nivåer uavhengig av alder og kjønn!

Å gi rytterglede for alle medfører et stort samfunnsansvar. Dette ønsker vi i Skedsmo Rideklubb å ta på alvor og utvikle. Ridning er en unik inkluderingsarena, hvor alle er velkomne, uavhengig av alder og kjønn. I tillegg bidrar ridning til fysisk aktivitet, sosial deltakelse, trivsel, god psykisk og fysisk helse. 

Har du lyst til å bidra til å gjøre Skedsmo Rideklubb enda bedre? 

Det arrangeres Kick Off på et utvalgt hotell i Oslo helgen 30. aug-1. sept. Vi ønsker engasjerte medlemmer som kunne tenke seg å være med å bidra i denne prosessen velkommen til å melde sin interesse og eventuelt også delta på kick off. 

Send mail til leder@sked.no  Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.