2 nye sponsorer på plass!

Postet av Skedsmo Rideklubb den 9. Mai 2019

I forbindelse med klargjøringen til utesesongen har vi formalisert 2 nye sponsoravtaler med henholdsvis Jakhelln Gruppen (inkludert Norsk Ferdigplen) og Feiring Bruk. Både Jakhelln Gruppen og Feiring har i flere år bidratt inn til klubben i stor grad og vi er glad for å ha fått en mer formalisert avtale på plass.
Jakhelln Gruppen går inn som en av våre hovedsamarbeidspartnere med et Platinum sponsorbidrag i 2019. Den totale verdien er på 50.000,- og vil bli levert i form av tjenester, transport og maskinbistand. 


Feiring Bruk har inngått en avtale som Gull sponsor for 2019 og 2020. Den totale verdien er på 45.000 fordelt på de to årene. 


Bidraget fra Feiring ble tirsdag levert i form av 8 lastebil med hengerlass med vasket sand til utebanen på Sørum. I tillegg leverer de grus til terrengbanen. Jakhelln Gruppen stod for transport av varene som endel av sin avtale fra Feiring sine avdelinger på Grefsrud og Bjøndalen bruk. 

Vi takker ydmykt for støtten fra fra både Jakhelln Gruppen og Feiring Bruk. Det er helt fantastisk å få sånne leveranser levert helt inn på gården! Nå gleder vi oss til første utestevne som er allerede førstkommende helg. 
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.