Sponsoravtale med KS Hestesport

Postet av Skedsmo Rideklubb den 27. Feb 2019

KS Hestesport går inn som "PLATINUM" sponsor til Skedsmo rideklubben i 2019. Skedsmo Rideklubb har formalisert en avtale med butikken som har vært en betydelig samarbeidspartner gjennom mange år. Vi er glad for å ha de med på laget med en god avtale for begge parter.
Litt om avtalen: 

KS Hestesport vil være tilstede med stand på et utvalg av våre stevner gjennom sesongen. De vil også være profilert på stevneplassen, våre nettsider og på facebook. KS Hestesport vil arrangere lukkede "medlemskvelder" i butikken på Skedsmokorset med gode tilbud - kun for medlemmer. Invitasjon vil bli lagt ut på hjemmesider og på medlemsiden til klubben på FB.

Alle Skedsmo Rideklubb sine medlemmer får 10 % på kjøp i butikken. Gyldig medlemskort må kunne forevises for å få rabatt. (Dette finner du i MinIdrett)

Klubben har forøvrig utarbeidet pakker og profileringsmuligheter i forskjellige størrelser som nå kan brukes for å gjøre sponsoravtaler. Disse finner du under KLUBBEN - SPONSORER. Her kan du lese mer om de forskjellige mulighetene som finnes. 

Vi takker for støtten fra KS Hestesport og håper våre medlemmer benytter både netthandel og butikken som ligger sentralt på Skedsmokorset. Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.