Norwegian Horse Festival 2019

Postet av Skedsmo Rideklubb den 26. Feb 2019

Norwegian Horse Festival på Norges Varemesse er nå historie. Det var et flott arrangement totalt sett og ikke minst for de 4 rytterne som ble valgt ut til å representere Skedsmo Rideklubb gjennom Promotion Cup. En stor heiagjeng fra Skedsmo Rideklubb samlet seg også på tribunene når de 4 jentene var i aksjon i sine klasser.


Yngst var Thia Nielsen (12 år) med ponnien Mohito som deltok i Stall Lie Hvalen ponni cup. Ekvipasjen gjennomførte to feilfrie innledende runder med over 70 i stilpoeng. I finaleomgangen ble det 4 feil, men totalt sett en strålende oppvisning av den unge ekvipasjen. 


Camilla Sønsteby Holen og Valiero deltok i Skoies dressur Cup. De red til en flott 2. plass første dag hvor konkurransen gikk i LA. I finalen ble det første uplasserte på ekvipasjen og en flott 3. plass. Finalen gikk i MB.


Isabella Olsen med Lavintos og Marte Bartnes med Cabaris deltok begge i Skoies Cup sprang. Første omgang ble det clear round på Marte, mens Isabella dessverre fikk 4 feilpoeng i 1.10 klassen. 

Dag 2 gikk klassen i 1.15 cm. Her ble det 4 feil på Marte - noe som holdt til en 8. plass og plassering i klassen. Isabella ble nr. 18 med 8 feilpoeng.  Marte red finalen i 1.20 på lørdag og med 4 feil holdt det til en fin 10. plass i klassen.. kun noen sekunder fra plassering.  

Vi gratulerer alle med en flott innsats under Norwegian Horse Show 2019. 

Fullstendige resultater finner du her: Resultater NHF 2019


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.