En skikkelig møkkadag...

Postet av Skedsmo Rideklubb den 11. Jul 2023

Oppe med sola og fletting av hest kl 0600 før banegåing kl 07. Godt å være tidlig igang for da er det ikke så varmt.


 Cooling-point for hestene
IMG_6137.jpg

Vi hadde med bøtte og håndklær slik at Sancerre kunne få litt nedkjøling i skrittepausene under oppvarmingen, og så var det rigget eget cooling-point til hestene rett etter de hadde vært i arenaen. Og så noe kaldt å drikke til rytteren også. Maiken og Sancerre var start nr 10 og vi skjønte det var en teknisk vanskelig bane, men satset på å forsere alle hindringer. Det gikk ikke helt etter planen og det ble to stopp på hinder nr 1 og eliminering. En skikkelig nedtur og skuffelse. Sancerre hoppet jo godt på banetreningen dagen før, og hinder nr 1 var det desidert enkleste hinderet på banen. Mulig det var en blanding av nerver hos dem begge – vi vet jo at Sancerre kan være en skrulling innimellom.




Siste pep-talk før start
IMG_6128.jpg

Etter litt trøst av Tom Vidar og nedkjøling av både hest og rytter, så fikk Maiken mange gode ord fra resten av den norske gjengen – og det føltes skikkelig godt med støtte. Hver eneste en av de andre norske rytterne kom med sine elimineringshistorier – også fra mesterskap, og det ga litt trøst. Heldigvis var alt litt bedre litt senere på dagen og vi kunne glede oss over de andre children rytterne med 4 (Sofia), 8 (Alexandra) og 9 (Madelen) feil – gode runder men med litt mange feilpoeng med videre dessverre. Young riderne var også ute i ilden i dag, men først kl 15 når det var på det varmeste. Ada, Hanna og Birgitte red supert på en helt vanvittig krevende bane i 145. En bom ned på Ada og Birgitte og tre på Hanna. Men tror alle var veldig fornøyde.



IMG_6132.jpg Etter klasseslutt var det stell av hester og sjekk med veterinær før alle tok en tidlig kveld. I morgen er det junior og children igjen – og vi har lovet Sancerre en vifte til i boksen hvis han er litt greiere i morgen. Alt sendes på Clip My Horse forresten så følg med. Vi er forsiktige optimister før morgendagenJ


Ikke bare hesteutstyr men makroner også
IMG_6138.jpg


 



  


 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.