Sørum Cup 2023 - sponset av SISU

Postet av Skedsmo Rideklubb den 10. Mai 2023

Stevneåret i Skedsmo Rideklubb starter hvert år med den populære Sørum Cup`n – til stor glede for store og små ryttere! Cupen går i både sprang og dressur, og hver av grenene går over tre omganger.

Dressur: 

Årets Sørum Cup dressur ble arrangert den 29. januar, 19. februar og finale 19. mars. Vi opplevde i år litt mindre pågang til cupen enn vanlig, men kunne med glede se at det igjen er mange rideskole-ekvipasjer til start – dette er stas!

I år ble det kun cup-klasser i LC og LB, men det betyr ikke at det var mindre spennende av den grunn. Det var tett i teten, og ingenting var avgjort før siste ekvipasje hadde ridd.

Vi gratulerer de premierte:


Sørum Cup Dressur 2023 - LC:

1 plass - Tomine Grov og Dille Donkey Diva

2 plass - Martine Meyn Ruud og Scarlet Empress

3 plass - Kari Anne Bjørnseth Nøkleby og Gira

Sørum Cup Dressur 2023 - LB:

1 plass - Emma René Mendoza Dåvøy og Stall Kankerud`s Isis

2 plass - Emma Sofie Bergset Nuland og Jahrs mr Clyde

3 plass - Hannah Foss Jentoft og Tobajo Alvarado

 


Sprang: 

Sørum Cupen i sprang ble i år arrangert 12. februar, 26. februar, og med finale 12. mars. Vi startet første runde med ca 60 startende. Deretter fikk vi flere påmeldinger for hver runde. Det var egentlig hele 101 påmeldte starter den 12. mars, men vi er svært fornøyde med de 98 som stilte til start under finalen. Det er gøy å arrangere stevner når det kommer mange startende!

I flere av klassene var det mange som kjempet om plasseringene. I 70 cm ble det endringer på pallen i finaleomgangen, og i 80 cm var det helt likt i gullkampen før finalen.


Sørum Cup Sprang 2023 – 70 cm

1.plass - Celine Nordal Nielsen og Gamblers Sweet Ella

2.plass - Emma Sofie Bergset Nuland og Jahr mr Clyde

3.plass - Leona Beyrer og The Grumpy Bagder

Sørum Cup Sprang 2023 – 80 cm

1.plass - Mie Bosvik og Sugar Man

2.plass - Olivia Jensine Hansen og Juels Santana

3.plass - Amanda Kittilsen Nisson og Niblisse Van Bareelhof


Sørum Cup Sprang 2023 – 90 cm

1.plass - Mille Nysæther-Faanes og Noble Forest

Sørum Cup Sprang 2023 – 100 cm

1.plass - Synne Breidalen Granum og Joy Envoy

2.plass - Mira Valjord og Enterprice

3.plass - Karina Ekern og Bjørndalens Caralina

Vi gratulerer de premierte i cupen og retter en stor takk til våre sponsorer SISU Hest & Husdyr og TopHorse

Vi vil også benytte anledningen til å takke alle de frivillige som bidrar med alt fra kaker, banebygging og dirigering av biler og hengere. Dere er helt uunnværlige.
Det er mye lykke i en god kaffe... fra Löfbergs

Postet av Skedsmo Rideklubb den 10. Mai 2023

Det går noen kilo kaffe i løpet av ett år i ett idrettslag med mange frivillige i aktivitet og ikke minst en åpen kiosk med salgsvarer. Det er stor sannsynlighet for at kaffe er den varen som er viktigst for både kiosk og frivillig aktivitet i idrettslag rundt om og forbi. Ikke til forkleinelse for viktigheten av verken vaffel eller pølse, men jeg tror mange vil støtte opp om at en kaffekopp - det må man bare ha! 

Skedsmo Rideklubb er utrolig glad for å ha fått på plass en ny sponsor og samarbeidspartner. Löfbergs Norge har sponset oss med ett års forbruk av Löfbergs kaffe. Dette har en utrolig stor verdi for oss. Det har vært en dramatisk prisvekst på kaffe. Økte råvarekostnader og vanskelige produksjonsforholdrig blant annet har nær doblet prisen i markedet. I og med at dette er en av våre viktigste inntektskilder, er det lett å forstå at vår fortjeneste ville gått dramatisk ned i kiosken. 

Gjennom samarbeidet med Löfbergs Norge vil hver kopp kaffe som kjøpes i kiosken framover være ren netto inntekt til Skedsmo Rideklubb. Inntekter som kan gå rett tilbake til våre medlemmer i økt aktivitetstilbud og utvikling av anlegget. 

Vi takker Löfbergs Norge for samarbeidet og sier oss enige i denne uttalelsen: 

Det er mye lykke i en god kaffe! Löfbergs (lofbergs.no)


Litt om Löfbergs:

Kaffebrenneriet Löfbergs er et av de eldste, men også et av de mest moderne kaffehusene i Nord-Europa. Den gode smaken har vi jobbet med helt siden 1906. Lidenskapen for god kaffe har vi altså hatt i mer enn hundre år. Å ta ansvar for mennesker og miljø har vært en selvfølge like lenge. I dag jobber vi med ansvar på mange ulike måter, i de kaffeproduserende landene og her hjemme.

Les mer: Det er mye lykke i en god kaffe! Löfbergs (lofbergs.no)
Stem på oss i LokalBidraget nå!

Postet av Skedsmo Rideklubb den 4. Mai 2023Dette er verdens enkleste dugnad i regi av Romerike Sparebank - Alt vi trenger er din stemme! 

I første omgang av LokalBidraget er det foreninger innen idrett og kultur som kjemper om sin andel av potten. Til høsten er det humanitære- og interesseorganisasjoner sin tur. Året avsluttes med LokalBidraget Julespesial - der en intern jury velger ut et utvalg kandidater fra de to første rundene som går videre og har mulighet til å vinne mer penger til sitt prosjekt.

Skedsmo Rideklubb er ett av 110 lag og foreninger på Romerike som er med på vårens utgave av LokalBidraget. Nå er endelig avstemmingen i gang, og vi håper å sanke mange stemmer! 

Vi har ett stort ønske om å realisere vårt nye Drømmetårn - altså ett nytt Dommertårn med tilhørende oppbevaring av utstyr. Vi har allerede samlet inn noe midler, men håper at vi med mange stemmer i LokalBidraget kan komme et godt stykke nærmere målet, slik at planer kan settes ut i virkelighet. 

Mer informasjon om LokalBidraget finner du på bankens hjemmeside: https://www.rsbank.no/lokalbidraget

For å stemme logger du deg inn på EIKA mobilbank sin app og følger stegene under. 

Slik stemmer du på 1-2-3!

Logg deg på mobilbank

Trykk på knappen ”Gi din stemme på Lokalbidraget”

Bla deg frem til foreningen du vil gi din stemme til, og velg ”Stem”.


Stem på vårt prosjekt :-)