Invitasjon til ungdomskveld 9. desember

Postet av Skedsmo Rideklubb den 27. Nov 2023

Ungdomskveld for Skedsmo rideklubb  

Skedsmo rideklubb inviterer til ungdomskveld på JumpYard SNØ i Lørenskog 

9. desember klokken 16.00-17.00 


JumpTime - Snø

Det blir god stemning og masse hopping, og når vi er ferdige i trampolineparken møtes vi i kafeen på Sørum fritidsgård for pizza og brus klokken 18.00 

Klubben dekker alle utgifter. 

 Adresse JumpYard: Luhrtoppen 2, 1470 Lørenskog

 

Påmelding til kinehelgesen@gmail.com med navn og eventuelle allergier. Eneste kravet er at du må være medlem av Skedsmo rideklubb og under 18 årJ 

Påmeldingsfrist lørdag 2. desember. 

Dette må du huske:

  • Oppmøte på JumpYard 20 minutter før start. (15.40)
  • Barn under 11 må ha med foresatt til trampolineparken. 
  • Man trenger anti-skli sokker til trampolineparken, kan kjøpes i disken for 35kr eller tas med hjemmefra.
  • Anbefales å ha med hengelås hvis du tar med verdisaker, kan også kjøpes i disken for 39kr. 
  • Ha det gøy!

 

Omriss av et ansikt med solbriller med heldekkende fyll

Jeg håper vi ses på ungdomskveld

 

Hilsen Kine Helgesen 

Vil du være med i klubben vår?

Postet av Skedsmo Rideklubb den 3. Nov 2023

Skedsmo Rideklubb ble stiftet allerede i 1974. Vi er en stor klubb med lange tradisjoner. Klubben har sitt daglige tilhold på Sørum Fritidsgård i Lillestrøm hvor vi avholder klubbtreninger, konkurranser og ikke minst rekruttarrangement for de aller yngste som ønsker å prøve seg i idretten vår.

Medlemsmassen vår er fordelt over ett større område på Romerike og landet forøvrig. Vi er en aktiv klubb med alt fra hobbyryttere til satsende ryttere på landslag og i rekrutteringsgrupper i både feltritt, sprang og dressur. I 2023 teller vi godt over 300 medlemmer. 

Vårt ønske er å være en klubb fra bredde til topp og vi har ett bredt tilbud av aktiviteter og støtteordninger for våre medlemmer. 

Gjennom medlemskapet er du med på å støtte vårt arbeid for å skape gode aktiviteter med hest for barn, unge og voksne i klubben. Vi jobber kontinuerlig for å ha gode samarbeidspartnere; enten som gir direkte tilbake til medlemmene eller indirekte gjennom bistand til klubbens arbeid. 

Å være medlem i Skedsmo Rideklubb gir deg en rekke fordeler! 

Vi står for kostnadene ved deltakelse i lagkonkurranser i regi av Skedsmo Rideklubb. – Dette kan være f.eks. KM og NM. Vi er også åpne for innspill på aktiviteter hvor vi kan delta som klubb. 

Vi gir økonomisk støtte til ryttere som er tatt ut og deltar i internasjonale mesterskap som nordisk, EM og VM. Medlemmer kan også søke om støtte til andre arrangementer, deltakelse internasjonalt, større stevner eller andre spennende aktiviteter. I 2023 har vi budsjettert med 100.000 til støtte til våre medlemmer. 

Vi gir økonomisk støtte til medlemmer som ønsker å utdanne seg til teknisk personell og vi arrangerer og dekker kostnader til ungdomskveld og aktivitet for våre ungdommer og barn og subsidierer klubbkvelder med aktuelle temaer. 

På arenaen vår arrangerer vi ukentlige, faste klubbtreninger i sprang, dressur og feltritt (i sesong). Vi kjører også helgetreninger. Våre medlemmer betaler ingen baneleie for å delta på organisert trening på anlegget.  

Ønsker du å høre mer, ta gjerne kontakt på epost til mari@sked.no eller sjekk ut vår hjemmeside: www.skedsmorideklubb.no 

Om du ikke allerede er medlem kan du enkelt bli det HER 

Overgangsvindu for bytte av representasjonsklubb er åpent fra 1.november og ut februar neste år...ønsker du å bytte representasjonsklubb finner du mer informasjon om hvordan du går fram her: Bytte klubb (rytter.no)

Tilbud på profiltøy fra Skedsmo Rideklubb

Postet av Skedsmo Rideklubb den 1. Nov 2023

Skedsmo Rideklubb har fått et ekstraordinært tilskudd fra Kulturdepartementet via Idrettsforbundet. Dette tilskuddet er øremerket inkludering av barn og ungdom. 

Formålet med tilskuddet er å gi barn og ungdom mellom 6-19 år like muligheter til å delta i medlemsbaserte lag og foreninger som driver idrett eller fysisk aktivitet, uavhengig av hvem de er, hvor de bor og hva foreldrene tjener. 

Skedsmo Rideklubb har vedtatt å bruke noe av midlene til innkjøp av felles klubbutstyr som kan komme alle til gode, men vi ønsker også å tilby medlemstøy til redusert pris.

I forbindelse med at vi nå lanserer en ny profiljakke og vest fra Kingsland har vi laget et tidsbegrenset tilbud til alle medlemmer på både nyheter og eksisterende profiltøy med rideklubbens logo.  


Se vedlagte PDF fil for fullstendig tilbud og oversikt og ta kontakt om det er spørsmål.

Tilbud SKED.pdf


Bestilling sendes på mail til monica@sked.no eller mari@sked.no 

Frist for bestilling er 15. november