Emilie Lid-Lindahl forteller om NHF 2020

Postet av Skedsmo Rideklubb den 17. Feb 2020

Norwegian horse festival 2020

Skedsmo rideklubb fikk 2. plass under årets promotion cup, og fikk da muligheten til å sende åtte ryttere til Norwegian horse festival 2020! Fem ponniryttere som deltok i Stall Lie Hvalen Cup, en rytter i Jensen Byggteam Gold Leage, og to ryttere i Skoies dressur cup.

Et bilde som inneholder bakke, utendørs, idrett, sport
Automatisk generert beskrivelseEt bilde som inneholder bakke, hest, bygning, utendørs
Automatisk generert beskrivelseEt bilde som inneholder bakke, bygning, utendørs, stående
Automatisk generert beskrivelseEt bilde som inneholder gjerde, sport, ridning, bygning
Automatisk generert beskrivelse

Av ponnitytterene var det Martine Bunæs Sørensen på SR Cherokee Charlie, Linnea Sjørbotten Jordet på Aagaard`s Beauty, Mathea Halsan på Davino, Emilie Lid-Lindahl på Move On Lady Primrose og Maiken Vandbakk Dragerengen på Lids Armani. 

Det var en spent gjeng som møtte opp på Varemessa i Lillestrøm Tirsdag 11. Februar for å sjekke inn hestene og teste de forskjellige arenaene før første start onsdag kl. 10:40. Alle Skedsmorytterene inkludert foreldre møttes og vi merket allerede etter første dagen at dette var en bra gjeng!  

Et bilde som inneholder tak, innendørs, bakke, telt
Automatisk generert beskrivelseEt bilde som inneholder bygning
Automatisk generert beskrivelseEt bilde som inneholder person, innendørs, gruppe, bord
Automatisk generert beskrivelse

Onsdags kveld var hele gjengen ute og spiste på Casa Mia i Lillestrøm. Det var en veldig koselig kveld med god mat og vi ble enda bedre kjent med hverandre. Selve oppholdet har vært veldig bra! Rolig i stallene, fine baner, hjelpsomme og hyggelige mennesker og en herlig heiagjeng som det var umulig å ikke legge merke til. 

Resultatmessig har det gått ganske greit. 3/5 ryttere fikk plassering i Stall Lie Hvalen cup på torsdagen, så det var veldig gøy. Selv om det ikke har gått like bra for alle ekvipasjene, har alle gått rundt med et smil om munnen.

Maiken og Lids Armani klatret til toppen av resultatlisten siste dagen med null feil og 82,25% i stil! 


Et bilde som inneholder person, bakke, stående, gruppe
Automatisk generert beskrivelseEt bilde som inneholder bakke, bygning, ku
Automatisk generert beskrivelse

Et bilde som inneholder innendørs, bakke, tak, bygning
Automatisk generert beskrivelse
Til slutt vil jeg bare takke Skedsmo rideklubb for at vi fikk denne muligheten, og takk for en koselig uke med dere. 


Emilie LId-LIndahl


0 Kommentar

Sterke prestasjoner i dressur under NHF 2020

Postet av Skedsmo Rideklubb den 17. Feb 2020

Sterke prestasjoner av Skedsmo rideklubb sine dressurryttere under NHF 2020!

Under dressuren i år hadde Skedsmo rideklubb 2 til start i den nasjonale klassen og 2 til start under de internasjonale klassene.  Det ble flere plasseringer og seiere!

Til start i Skoies dressurcup hadde vi Marte Tveit Igland på Samanta Fox og Lise Johanne Pedersen på La Tresôr. Marte Tveit Igland og Samanta Fox stakk av med 2. plass begge dager med 65,370 % i LA og 64,559% i MB.

Marte Tveit Igland og Samanta FoxI den internasjonale klassen for YR hadde vi Sahra Edseth Solbakken til start på hesten Krongborg’s Highlight. De gikk av med seieren de to første dagene med med 67.843% , 69.118% og tok en 2. plass i Kûr finalen søndag med 70.925%.

I den internasjonale lilletour klassen hadde vi Stine Bråthen og hesten Respekt til start. De sikret seg en fin 5, plass første dagen med 66.265% og rei en fin kûr til 65,235% siste dagen.

Stine Bråthen - RespektSahra Edseth Solbakken - Krongborg's Highlight

 

Skedsmo Rideklubb gratulerer alle med flotte resultater!

0 Kommentar

Promotion Cup på NHF 2020 – Sprang

Postet av Skedsmo Rideklubb den 17. Feb 2020

Skedsmo Rideklubb hadde hele seks ekvipasjer som stilte til start i sprang i årets hestefestival på varemessa her i Lillestrøm. Fem av dem var ponniryttere og startet i Stall Lie Hvalens ponni cup og den siste red Gold League i Amatør Challenge klassene.  


  

Emilie Lid Lindahl på Move on Lady Primrose og Martine B. Sørensen med Cherokee Charlie stilte i ponni kategori I og Linnea S. Jordet med Aagaards Beauty, Mathea Halsan med Davino, og Maiken Vandbakk Dragerengen med Lids Armani stilte i ponni kategori II.

  

Spente rett før startLinnea og Stina går banenStina - en av mange hjelpere


Onsdag var det oppvarmingsklasse i den store hovedarenaen og både Mathea og Maiken klarte feilfrie runder, men nådde ikke helt opp på stilpoeng og havnet utenfor premielista. Linnea og Emilie fikk begge fire feil, men hadde fine runder. Martine og Charlie fikk utfordringer på hinder 1 og ble dessverre eliminert. Det var tett i toppen og mye høye stilpoeng. Klassen ble vunnet av Ingrid Eline Matre Eriksen med Grey Hawk fra Larvik og Sandefjord Rideklubb.  

Marte Bartnes Heistad med Cabaris red også sin første klasse på onsdag i Gull-ligaen som gikk i 120. Hun red feilfritt, på god tid og fikk en flott 5. plass blant hele 42 startende.   


Marte og "lille" Cabaris etter premieutdeling og en flott 5. plass

Torsdag red ponniene 85 cm på den lille arenaen og her ble det både null runder og stilpoeng nok til hele tre av «våre» på premielista. Linnea og Maiken delte 8. plass og Emilie fikk en 10 plass – hakk i hel – kun et halvt stilpoeng bak. Mathea og Davino fikk en bom ned og Martine fikk ett stopp – kom seg i gang over noen hindre men valgte så og trekke seg.. Vinner av klassen var fra Hønefoss og Ringerike Rideklubb og fikk hele 84,5 stilpoeng så her var det mye pen ridning.  

 

Marte med Cabaris på Arena 1 slo til med nok en super runde i 120 cm- Gold League klassen, Igjen holdt det til en flott 5. plass knappe hundredeler bak tredje plassen. Hele fire plasseringer i sprang for Skedsmo på dag 2 – over all forventning. Heiagjengen var på plass og det gjorde det ekstra gøy! 

  

Emilie og Prim på vei til ridehalleneBeauty og Linnea etter 8.plassen                Fredag var det pause før det lørdag var duket for finaler – denne gangen tilbake til den store arenaen også for ponniene. Først ute var ponnigjengen som skulle hoppe 90 cm/100 cm – Martine og Charlie valgte å trekke seg så de stilte dessverre ikke til start – men resten var klare. Emilie og Mathea red godt men fikk begge dessverre 4 feil. Linnea fikk et stopp og deretter krysset hun eget spor og ble eliminert etter å ha ridd ferdig banen – med en ellers super runde.  


Maiken, Linnea og Mathea går banen før finalen Maiken og Armani hadde dagen og red feilfritt til supre stilpoeng. Det holdt hele veien til seier i klassen og stor jubel fra tribunene. Dessverre var det kun sammenlagt premiering i dag – og det var nervøs stemning utenfor arenaen mens man ventet på opptelling av stilpoeng etter begge dagene – ingen hadde helt oversikt. Maiken ble jublende glad da det viste seg at det holdt til en fjerde plass sammenlagt. Dermed fikk de jammen være med inn til premieutdeling også. Det liker Armani veldig godt! 


Armani og Maiken i 80 cm onsdag 

      Jennie, Beauty og Linnea er klar for finale Martine med Charlie og Linnea med Beauty.    

Marte og Cabaris startet finalen i Gold League (125 cm) litt senere på dagen. De hadde en fin runde i dag også men dessverre ble det to bommer ned og dermed var de ute av premielista. Uansett – kjempeinnsats og fine runder av Marte og Cabaris – det var gøy og være medlem av Skedsmo Rideklubb i dag!  

Alle som har ridd sier de er veldig glade over at de fikk denne muligheten og ekstra stas var det å ri på «hjemmebane» med så mye bra heiing fra tribunene. 
0 Kommentar

Gjelsten stipend til Skedsmo rideklubb!

Postet av Skedsmo Rideklubb den 16. Feb 2020

Lørdag kveld under Norwegian Horse Festival ble det delt ut ti stipender på 100 000 kr til ti forskjellige klubber, rundt om kring i landet.

Under fjorårets Norwegian Horse Festival ble det kunngjort at Bjørn Rune Gjelsten skal sponse ryttersporten med til sammen ti millioner kroner, som årlig deles ut i 10 stipend på 100 000 kr i 10 år. Og i år ble det for første gang delt ut stipend. Frem mot årets utdeling var det hele 101 søkere til å få stipendet.

Å være en av de ti klubbene som var så heldige å motta et slikt bidrag er helt rått!

Takk til alle som står på dag og natt for klubben vår! 
0 Kommentar

Klubbkveld hos KS Hestesport

Postet av Skedsmo Rideklubb den 13. Feb 2020

Vår fantastiske sponsor og støttespiller, KS Hestesport, inviterer alle medlemmer og samarbeidspartnere i Skedsmo Rideklubb til klubbkveld i butikken på Skedsmokorset 3. mars. 

I tillegg til litt lett servering og hygge, vil det bugne av gode tilbud!
Noen teasere på hvilke kupp du kan gjøre:
-20% på alle ridestøvler (inkludert DeNiro målsøm)
-20% på hjelmer
-20% på hansker og sokker
-20% på Kentucky
.....og det kommer mer!

Oppstart kl. 18 (etter butikkens ordinære åpningstid). Det holdes åpent til vi forsvinner...

Vi håper alle har mulighet til å komme, enten om du skal shoppe, titte, eller bare vil benytte anledningen til å slå av en prat med andre medlemmer og den fantastiske betjeningen på KS Hestesport.


Meld deg gjerne på via arrangement på FB sidene våre, så har vi en formening om hvor mange som kommer!

https://www.facebook.com/events/846389589143873/ 0 Kommentar

Årsmøte Skedsmo Rideklubb 11.03.2020

Postet av Skedsmo Rideklubb den 8. Feb 2020


Styret innkaller herved til årsmøte i Skedsmo Rideklubb.

Årsmøtet avholdes onsdag 11.03 kl 19.30 i Kantinen i Skedsmohallen, Leiraveien 2, 2000 Lillestrøm.

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest 25.02.2020 til leder@sked.no eller i post til Skedsmo Rideklubb, Leiraveien 2, 2000 Lillestrøm. Det ønskes at vedlagte mal brukes.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på www.skedsmorideklubb.no og på våre facebooksider.


Fullstendig innkalling: Innkalling årsmøte 11.03.2020 Skedsmo Rideklubb.docx

Mal for innsending av forslag: forslag-forslagsskjema-til-arsmote-i-skedsmo rideklubb-2020.docx


Vel møtt! 


0 Kommentar

Innkalling til årsmøte

Postet av Skedsmo Rideklubb den 8. Feb 2020

Styret innkaller herved til årsmøte i Skedsmo Rideklubb.

Årsmøtet avholdes onsdag 11.03 kl 19.30 i Kantinen i Skedsmohallen, Leiraveien 2, 2000 Lillestrøm.

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest 25.02.2020 til leder@sked.no eller i post til Skedsmo Rideklubb, Leiraveien 2, 2000 Lillestrøm. Det ønskes at vedlagte mal brukes.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på www.skedsmorideklubb.no og på våre facebooksider.


Fullstendig innkalling: Innkalling årsmøte 11.03.2020 Skedsmo Rideklubb.docx

Mal for innsending av forslag: forslag-forslagsskjema-til-arsmote-i-skedsmo rideklubb-2020.docx


Vel møtt! 


0 Kommentar

Skedsmo Rideklubb inviterer til Ungdomskveld

Postet av Skedsmo Rideklubb den 7. Feb 2020

Skedsmo rideklubb inviterer klubbens ungdommer (13-18 år) til

UNGDOMSKVELD

søndag 22.03, kl 17.00 på Fangene på fortet (Nydalsveien 28).Fangene på fortet er et aktivitetssted med 45 ulike rom hvor man konkurrerer i alt fra klatring til gåter. Gruppen deles først opp i lag, og hvert lag får en nøkkel som kan åpne rommene hvor man skal prøve å finne løsningene. Nøkkelen er aktivert i den tiden man velger, og når alle er ferdige kåres et vinnerlag. Når vi er ferdig med aktiviteten blir det servert pizza.

Det er anbefalt å ta på lette klær, da det er mye aktivitet!

For de som ønsker blir det felles avreise med tog L13 Drammen fra Lillestrøm togstasjon til Oslo S kl. 16:06 (skriv gjerne i påmeldingen om du tar tog eller om du kommer deg til Fangene på fortet på egenhånd).

Vi møtes senest 16:45 på Fangene på fortet.

Påmelding til Maiken Laasby Lindstad innen mandag 16. mars, enten på facebook eller mail (maiken@sked.no), meld ifra om allergener i forhold til mat.

For mer informasjon kontakt Maiken Laasby Lindstad, eventuelt besøk hjemmesiden til Fangene på fortet (https://oslo.fangenepafortet.no).


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline