Les om Maiken og Armani på hestesport.no - TOPSPEC CUP

Postet av Skedsmo Rideklubb den 27. Okt 2020

Ett av sesongens desiderte høydepunkter for sportens yngste fant sted på Vallmyrene denne helgen. Gjennom kvalifiseringer i egne rytterkretser, deltok 33 ponniekvipasjer i helgens TopSpec finaler presentert av Mariero Equine AS.

Cupfinalen gikk over 3 dager og det var tett i toppen. Maiken Vandbakk Dragerengen med Lids Armani viste at de taklet presset når det gjaldt som mest og klinket til med null i omhoppingen, men ble slått på tid. De endte tilslutt på en tredje plass i årets TopSpec finale for treere.

Har du vært ute på stevne, trening, arrangement eller kurs som du ønsker å dele med klubben; send innspill til mari@sked.no

Skedsmo Rytter tatt ut til Unghest VM

Skedsmo rytter Helene Bibow Todal er tatt ut til Unghest-VM med hesten Schickimicki.

Det er avlsforbundene Norsk Varmblod og Dansk Varmblod Norge som har nominert ekvipasjene til deltakelse til UVM 2020 som finner sted 9-13. desember i Verden, Tyskland.