Lag NM - Deltakelse Skedsmo rideklubb

Postet av Skedsmo Rideklubb den 19. Jul 2021

Til alle Skedsmo-medlemmer!


Skedsmo Rideklubb er vertskap for årets Lag NM i dressur, som avholdes på hjemmebane på Sørum Fritidsgård 17-19 september 🇳🇴 


Dressurkomiteen ønsker en oversikt over hvem som ønsker å ri på lag for klubben. Interesse meldes til hilde.snilsberg@gmail.com med følgende informasjon:

 

* resultater fra de siste 12 kalendermåneder (uansett klasse)

* hvilke hest(er) du ønsker å starte med

* ønske om klasse/nivå 


Frist 30 August 2021


(Foto: Helene Gjerde Aamdal)


0 Kommentar

Ny rytter fra Skedsmo til EM dressur!

Postet av Skedsmo Rideklubb den 12. Jul 2021

Vi gratulerer Adele fra Skedsmo rideklubb med uttak til EM ponni dressur. Mesterskapet går i Strzgom i Polen 11-15. august. 

0 Kommentar

Benytt deg av Flugger i sommer

Postet av Skedsmo Rideklubb den 9. Jul 2021

Det er sol og sommer 😄 Derfor har vi i Flügger Andelen lyst til å ønske alle våre flotte medlemmer en hyggelig og minnesrik sommer!

Det blir hjemmesommer for mange i år også. Alle medlemmer, venner og kjente kan støtte Skedsmo Rideklubb når de skal ha maling, tapet og verktøy hos Flügger 😊

Husk at det eneste man trenger å si er at "Jeg vil gjerne sette
dette kjøpet på Skedsmo Rideklubb" eller bruk vår unike rabattkode
FA891710 i nettbutikken vår 🙌


STØTT SKEDSMO RIDEKLUBB


0 Kommentar

Troy oppsummerer etter debut i Nordisk i Finland

Postet av Skedsmo Rideklubb den 7. Jul 2021

"Hei😊

Jeg heter Troy Belgen, og ponnien min heter Strandgaards Dance Forever, men vi kaller han bare for Dance. Denne reisen kom brått på, for vi fikk nemlig vite at vi skulle til Finland bare to uker før avreise. Reisen starta kl. 07:00 på søndagen fra Bråthen gård i Aurskog. Dance satt på med Trine og Thia Nielsen som også skulle til Finland...."

Les om resten av Troy sine opplevelser under Nordisk Baltisk mesterskap 2021 i Finland her: 

Nordisk i Finland 2021 Troy Belgen.pdf

Takk for at Skedsmo Rideklubb får følge deg! 0 Kommentar

EM dressur i spania er igang...

Postet av Skedsmo Rideklubb den 6. Jul 2021

Dressurrytterne våre er på plass i Oliva Nova i Spania for å delta i Europamesterskapet for Unge ryttere. Tirsdag har de vært igjennom vetsjekk og i morgen onsdag braker det løs. 

Først ut er Sahra Edseth Solbakken/Kronborg's Highlight med starttid kl. 16.19. Julia Hammer/Vimogaardens Ricca Donna har start 18.57. Heidi Elvenes/Rio Da Carma starter først i 2 pulje og er ikke til start før torsdag kl. 16.43

Det er totalt 63 startende i klassen, så det blir spennende å følge med. Vi heier og gleder oss. 

vi legger ut oppdateringer på Instagram fra jentene og følger med så godt vi kan. Du kan også følge med på Equipe. 0 Kommentar

Vel gjennomført Lillestrøm Horse Show

Postet av Skedsmo Rideklubb den 6. Jul 2021

Vi oppsummerer etter helgen og kan si oss fornøyd med gjennomføring av årets Lillestrøm Horse Show. Fantastiske rammer med sol, varme og blide folk. Vi kunne kanskje ha ønsket oss enda flere startende, men med tanke på året som har gått, er vi i utgangspunktet glade for å i det hele tatt kunne komme i gang med "normal" aktivitet og litt action på arenaen vår igjen.

Ett arrangement som dette krever mye folk og er mye job. Det har som alltid vært en hederlig innsats på dugnadsfronten i flere uker i forkant av selve stevnet. Elin, Tom og Kjetil har bygget baner og både samarbeidspartnere og medlemmer har støttet opp og hjulpet til der det har vært behov. Vi har fått på plass en fin gjeng som begynner å bli rutinerte på dette i klubben, men det er alltid plass til flere. Med gode samarbeidspartnere som Jakhelln Gruppen, Norsk Ferdigplen og Feiring med på laget sammen med eminente banebyggere, så er alltid banen på Sørum tipp topp! 

Banebygger Tom Bartnes -
Fotograf Andrine Bartnes

Stevneleder Jane

 
Stevnet gikk ganske knirkefritt. Den ferske stevnelederen; Jane tok på seg oppgaven med å stå i front under hele arrangementet og klarte dette til toppkarakter. Det ble lange dager, mye jobb, men resultatet ble et flott stevne og fornøyde deltakere. Det ble nok noen ekstra skritt på skrittelleren, men heldigvis hadde Akershus Traktor stilt opp med 2 Can-Am ATV'er som vi kunne bruke under arrangementet når beina sviktet.

Lillestrøm Bar sørget også for fantastiske baguetter som holdt liv i alt og alle - fra teknisk personell til hinderdommere og publikum. 

Selve premiebordet var fullpakket av premier fra KS-Hestesport på Skedsmokorset. De prydet også arenaen med stand og åpen butikk Skedsmo Rideklubb kunne også ta med seg noen premier hjem til egne medlemmer. 


I P90 ble det seier til Dina Flateby/Shadow og Kine Helgesen/Seanmore Mercury ble nummer 2. I 90 Hest ble det seier til Lise Pedersen/La Tresör som ledet fra start til mål. Eline Seime Molvig/Pinocchio tok 3 med Maja Katinka Sørlid/Por Favor på 4 og Just Møller/Godess nummer 6.

I P80 ble det første uplasserte og 3. plass til Josefine Borgen Hamrin/Say if you like it og i 80 hest ble Emma Reneè Medoza Dåvøy/Stall Kankerud's Isis nummer 2, men tok med seg seieren i Best Cup som også gikk i denne klassen. Stina Oug/Outstanding ble nummer 4.


Hobbyfotograf Andrine Bartnes var også tilstede under stevnet og tok masse fine bilder. Besøk facebooksiden hennes og ta kontakt direkte med henne der om du ønsker se og/eller kjøpe bilder fra stevnet: Link her:  https://www.facebook.com/profile.php?id=100063465489723

 Alltid blide funksjonærer - Foto Andrine Bartnes

Vi takker alle våre samarbeidspartnere, teknisk personell, frivillige og startende for en flott helg. 

 


0 Kommentar

Reisebrev fra Mathilde og Rio - Nordisk 2021

Postet av Skedsmo Rideklubb den 2. Jul 2021

Reisen begynte tirsdag morgen kl 05.00 fra Broholm i Sverige. 

Vi er så heldige å få reise sammen med Cathrine Oppegaard, som også trener og jobber på Broholm Slott. 

 Vi kjørte til Flyinge, hvor vi møtte Cathrines mor med stor lastebil. Deretter gikk turen videre til Norrtälje, hvor hestene fikk stå en natt. Etter 15 minutters kjøretid på onsdag morgen kom vi fram til Kapellskär, og tok fergen herfra til Naantali. 9 timer senere kom vi i land, og kjørte ca 1,5 time til Ypäja. 

Hestene har tatt reisen utrolig fint. De har spist masse mash, og fått noen lange gåturer før og etter transport. Vi fikk heldigvis stå ute på dekk på fergen, så de hadde god luft. Vi fikk stå i fast stall med store, kjølige bokser. 


På torsdagen fikk Rio en rolig dag med tre leieturer og en lett jogg i ridehuset. 

Han kjennes fin ut i kroppen etter den lange reisen. Nå gleder vi oss til start på lørdag og søndag!

Thia, Mathilde og Troy samlet i Finland under Nordisk Baltisk mesterskap i dressur 2021

 


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline