En sommergave fra LillestrømBanken

Postet av Skedsmo Rideklubb den 23. Jun 2021

Forrige uke fikk Per Arne Helgesen i styret en gledelig telefon fra LillestrømBanken... De ønsket å overrekke oss en gavesjekk fra banken i forbindelse med Lokalbidraget. Idag ble sjekken overrakt utenfor stallen vår på Sørum. Vi fikk jammen tildelt hele kr 63.071,-!! 

Det er søkt om støtte til restaurering/nytt dommertårn og oppbevaring ved utebanen. Dette er kommer godt med og er ett godt stykke på vei for å realisere planene.

Takk til alle som har stemt på oss... det nytter virkelig og vi er


0 Kommentar

Norsk Ferdigplen

Postet av Skedsmo Rideklubb den 21. Jun 2021

Norsk Ferdigplen er en del av Jakhelln Gruppen. Vi er veldig glade for at sponsoravtalen med Jakhelln Gruppen (inkludert Norsk Ferdigplen) er videreført. Gjennom flere år har de bidratt inn til klubben i stor grad og er en av våre aller viktigste samarbeidspartnere. Vi er veldig glad for å at vi har de med på laget også inn i 2021.


Jakhelln Gruppen inkludert Norsk Ferdigplen er en av våre hovedsamarbeidspartner med et Platinum sponsorbidrag i 2021. Den totale verdien er på 50.000,- og vil bli levert i form av tjenester, transport og maskinbistand. 


0 Kommentar

Ny samarbeidspartner med på laget!

Postet av Skedsmo Rideklubb den 21. Jun 2021

Vi er stolte og glade for å ha Akershus Traktor med på laget! De bistår oss under landsstevnet i feltritt i Juli med 2 stk 4-hjulinger slik at vi kan komme oss rundt på arenaen og løse små og store oppgaver. Er du på jakt etter nytt utstyr - ta en titt på hjemmesiden til Akershus Traktor. www.akershustraktor.no 

 


0 Kommentar

Oppussing av Klubbstallen starter 5 Juli

Postet av Skedsmo Rideklubb den 21. Jun 2021

Total rehabilitering av Klubbstallen er nært forestående. Det har vært mange skjær i sjøen underveis og vi er enda ikke helt i havn. Det har sett mørkt ut, men ved hjelp av SISU Hest og Husdyr ser det nå ut som prosjektet kan gå sin gang og at "Vi kan realisere våre drømmer!"

Prosjektet starter 5. juli - da kommer SISU Hest og Husdyr for å starte med innvendige arbeider sammen med GP Elektro som står for det elektriske arbeidet.  

Det er en lenge etterlengtet oppussing som skal finnes sted. Den er også høyst nødvendig. Prosjektet med ny innredning var opprinnelig planlagt sommeren 2020, men pga en langvarig prosess med fornyelse av avtaler med Lillestrøm Kommune ble det utsatt til sommer 2021. 

Prosessen er enda ikke helt i mål med Lillestrøm Kommune. Vi har jobbet mot dette snart i 2 1/2 år. Saken om kommunal garanti skulle vært oppe før sommeren, men er nå først på agendaen til høsten. I og med at vi leier og ikke eier er vi avhengig av kommunal garanti for å få lån på 1,5 MNOK som er det som er vår forpliktelse gjennom leieavtalen. Prosjektet har i tillegg fått en vesentlig høyere prislapp enn hva vi har som øvre tak i vår avtale om leie av bygningen. Dette inkluderer bl.a ett nytt utvendig tak med en prislapp på nær 1 MNOK. Den totale prislappen for rehabilitering av bygget er på over 3 MNOK. Dette er selvfølgelig ikke noe Skedsmo Rideklubb skal bekoste og derfor er prosessen igjen forsinket fra kommunens side. Hele saken skal nå opp i kommunestyret etter sommeren. 

Vi har likevel valgt å starte opp med de planlagte innvendige arbeidene som er i henhold til avtalen vi har og de midlene vi skal ta opp i lån. Taket, som også skal skiftes, vil måtte vente på nødvendige vedtak i kommunen til høsten hvor også finansieringen av dette skal legges fram. Det skal søkes spillemidler, men vi er avhengig av at kommunen kan forskuttere dette. 

Skedsmo Rideklubb er heldigvis et godt driftet idrettslag og vi har noe oppsparte midler som vi kan benytte i påvente av at kommunen får behandlet saken. Likevel har vi ikke midler til å ta hele regningen på innvendige arbeider som er på totalt 1,8 MNOK. Heldigvis har vi gode samarbeidspartnere som stiller opp for oss og vi vil rette en stor takk til SISU Hest og Husdyr som faktisk gjør det mulig at vi kan sette igang som planlagt istedenfor å utsette nok en gang. Sammen har vi fått satt opp en finansieringsløsning inntil kommunen har gjort sine vedtak. 

Det er også startet en Spleis til inntekt for rehabiliteringen i Klubbstallen. Spleisen i seg selv har ikke hentet inn så mange kroner - men i dag fikk vi en hyggelig mail fra Sparebank1 Østlandet. De har gitt oss en gave på spleisen vår - 40.000,- Denne vil være synlig på spleisen om en dag eller tre og blir utbetalt når Spleisen avsluttes. Dette er takket være at dere - våre medlemmer har likt og delt denne spleisen når vi har bedt om det. Det nytter!! 


Spleisen har fortsatt noen dager igjen - vi håper at enda flere tar seg brydderiet med å dele denne med sine venner på Facebook. På Spleisen har du også mulighet til å støtte klubben gjennom å kjøpe en virtuell kaffe og vaffel. Kanskje har du kjente som pleier å handle i kiosken vår som nå er stengt? 

Link til Spleisen: https://spleis.no/177598 


For oppstallører i Klubbstallen vil det måtte påregnes ekstra dugnadstimer i forbindelse med oppussingen. Vi håper alle med tilknytning til Klubbstallen er motivert for å ta i ett tak. Det er mange som har jobbet ekstra hardt for at dette skal komme i mål - vi nærmer oss - og vi håper dere setter pris på det. 

Foreløpige planer og tidsskjema for arbeidene i klubbstallen: 

Fredag 2. - Søndag 4 juli – utflytting og tømming av bokser – DUGNAD

5. juli – demontering stallinnredning - SISU Hest og Husdyr

5. juli kveld eller 6. juli – tømming/klargjøring av stall etter demontering– DUGNAD

(6 eller) 7 juli Støping av betonggulv SISU Hest og Husdyr

10-11 demontering av ventilasjon og maling av stalltak DUGNAD

Montering av innredning, dører og vinduer - start 12 eller 13. juli SISU Hest og Husdyr

GP Elektro står for det elektriske og vil skifte ut alle lamper, varmeovner, samt sørge for nødvendig jording til innredning. 


Ved spørsmål - kontakt mari@sked.no 
0 Kommentar

Vi rydder opp på facebook...

Postet av Skedsmo Rideklubb den 21. Jun 2021

Sosiale medier blir viktigere og viktigere for å nå ut til både kjente og ukjente. Også som idrettslag er det viktig å framstå på en profesjonell måte og evne å nå ut til et stort publikum. 

Vi har i den forbindelse laget en profesjonell side som nå lanseres på Facebook. Denne siden vil erstatte vår gruppe: Skedsmo Rideklubb. Vi vil invitere alle i gruppen til å like og følge vår side istedenfor. Gruppen vil bli stengt ned etter Juli. 

Når det gjelder Skedsmo Rideklubb medlemsgruppen så vil denne bli innlemmet i siden og vil fortsatt bli benyttet til forespørsler og informasjon til medlemmer når relevant. Det vil være aktuelt da i forbindelse med stevner etc. 

Når det gjelder Klubbstallen Sørum Fritidsgård så vil denne også bli tilknyttet siden, men er lukket for de som har hest i klubbstallen.

Vi håper dette vil føre til et mer samlet uttrykk for Skedsmo Rideklubb og at vi kan få flere følgere med oss. 

Link til vår facebook side finner du her: https://www.facebook.com/skedsmorideklubb.no 

0 Kommentar

3 ryttere fra Skedsmo Rideklubb tatt ut til å ri EM i Spania

Postet av Skedsmo Rideklubb den 17. Jun 2021

I går gledet vi oss over 3 ekvipasjer som reiser til Finland for å ri Nordisk Mesterskap i Dressur. I dag er ytterligere 3 Skedsmo ryttere tatt ut til å representere Norge. Denne gangen til EM for U25 som arrangeres i Spania. 

3 av 4 ryttere som er tatt ut til å ri EM er fra Skedsmo Rideklubb. Det er mer enn fantastisk! 

Vi har tidligere fulgt Julia Hammer i EM i 2019, Heidi har nylig hatt en take over på vår Instagram under kvalifiseringsstevne i Hagen, Tyskland. Under EM får også med oss Sahra Edseth Solbakken og vi gleder oss til å følge dem alle 3!  

Vi håper dere får en fantastisk reise og ønsker dere masse lykke til! Gratulerer!

Unge ryttere til EM:

Heidi Elvenes /Rio da Carma /Skedsmo Rideklubb

Julia Hammer /Vimogårdens Ricca Donna /Skedsmo Rideklubb

Sahra Edseth Solbakken/Kronborgs's Highlight /Skedsmo Rideklubb

Siri Thelle Tønnesen /Bonifatius 8 /Tanum rideklubb

 https://www.rytter.no/artikler/em-dressur-2021


Arkivfoto, Julia Hammer- EM i Italia 2019

 0 Kommentar

#STOPP

Postet av Skedsmo Rideklubb den 17. Jun 2021

Norsk idrett står sammen når vi sier #STOPP til alle former for diskriminering. Bli med på det viktige #STOPP-laget nå! 

Styret og ansatte i Skedsmo Rideklubb er med på laget! Vi vil være å se i marineblå #STOPP t-skjorter og hettegensere framover. Blir du med?

Vi har opprettet en nettbutikk med #STOPP-produkter  og annet profileringstøy for Skedsmo Rideklubb. 

– Vi håper vi får se mange med #STOPP-t-skjorter, -gensere og -armbånd på treninger og stevner i tiden fremover.

Nettbutikkene – med #STOPP-produkter inneholder også andre supporter effekter. Her bør det være noe for enhver smak. Løp og kjøp. 

Nettsiden gir idrettslagene en unik mulighet til å skape økte inntekter, samtidig som man skaper bevissthet lokalt rundt kampen mot diskriminering i norsk idrett. 

Takk til alle som er med og sier #STOPP!

Les mer om #STOPP-kampanjen.


0 Kommentar

3 Skedsmo ryttere tatt ut til Nordisk mesterskap i dressur i Finland

Postet av Skedsmo Rideklubb den 16. Jun 2021

Vi har en forrykende gjeng med dressurryttere i klubben vår! I helgen var en gjeng norske dressurryttere i Hagen i Tyskland og deltok under Future Champions. Her var også flere Skedsmo Ryttere tatt ut til å ri og høstet både gode resultater og mye erfaring. Resultater og informasjon om dette arrangementet finnes her https://future-champions.de/en/sport-2/starter-ergebnisse/

14. juni offentliggjorde Norges Rytterforbund hvilke ryttere som er tatt ut til å ri Nordisk Mesterskap i dressur i 2021 - Ypäjä i Finland. 

Følgende ekvipasjer er tatt ut til å representere det norske flagget fra Skedsmo Rideklubb under mesterskapet 30. juni - 4. juli: 

Ponni kat 2:

Thia Elise Nielsen/Gjerdals Firefly /Skedsmo rideklubb

Ponni kat 1:

Troy Grønvold Belgen/Strandagergårds Dance Forever /Skedsmo Rideklubb
Reserve 1: Thia Elise Nielsen/Gjerdals Firefly /Skedsmo rideklubb

Senior:

Mathilde Merethe Klaesson/ Sandbæks Rio-El /Skedsmo rideklubb

Vi gratulerer og gleder oss til å følge dere! 

Thia Elise Nielsen/Gjerdals Firefly /Skedsmo rideklubb


 


0 Kommentar

Vi er endelig i gang! Følg med...

Postet av Skedsmo Rideklubb den 10. Jun 2021

Stevnesessongen startet med et pang og Skedsmo rideklubb har vært veldig godt representert på stevner i helgen som har vært. Våre flotte medlemmer stilte til start i flere grener og på alle nivåer! 


Vi blåser nytt liv i vår Instagram konto og det legges ut og repostes innlegg fra aktiviteter i alle grener fortløpende. Følg oss på Skedsmorideklubb og tagg oss gjerne @Skedsmorrideklubb når dere er ute! 


Internasjonal start: 

Flere av våre dressurryttere har nå ankommet Hagen i Tyskland - ett av verdens største stevner for de aldersbestemte rytterne. Dette er et kvalifiseringsstevne for EM som senere går i Spania. 

Følgende dressurekvipasjer representerer Norge under stevnet i Hagen fra Skedsmo Rideklubb

CDICP ponni:
Thia Elise Nielsen / Gjerdals Firefly

CDIOY Unge rytter: 

Heidi Christin Elvenes /  Rio Da Carma

Julia Lysgård Hammer /Vimogårdens Ricca Donna

Rytterne er igjennom Vetsjekk og Torsdag ettermiddag starter konkurransene for våre ryttere. 

Vi følger med og vil legge ut info fortløpende. 


Heidi Christin Elvenes vil ha "take over" på Skedsmo Rideklubb sin Instagram fredag. 

Vi vil kjøre flere "take over" på kontoen vår fra utvalgte ryttere og medlemmer utover. Følg med og tagg @SKEDSMORIDEKLUBB.

Lykke til!
0 Kommentar

Alle Henda - Vi er med!

Postet av Skedsmo Rideklubb den 4. Jun 2021

Det siste året har idretten og kulturlivet vært hardt rammet. Tomme fotballbaner, lite vaffelsteking og kiosksalg. Nå er det på tide å få alle frivillige hender og ildsjeler i sving igjen. Det ønsker Sparebank1 Østlandet å bidra til. 

Vi har søkt om Alle Henda midler og har derfor startet en spleis hvor vi har beskrevet hva pengene skal brukes til. Det er rehabiliteringen av Klubbstallen på Sørum som det er søkt midler til. Dette fordi stallen og aktiviteten her er selve hjertet i arbeidet som klubben driver. Uten klubbstall, færre frivillige på vår hovedarena. Våre medlemmer som til daglig står oppstallet på Sørum er en vesentlig bidragsyter til all aktivitet som vi kan tilby som klubb. 

Vi håper derfor dere kan være med å bidra med stemmer og dele denne spleisen som nå ligger ute. 

https://spleis.no/177598 

Vi må samle minst 50 stemmer hver uke, samt 1000 kroner for å være med å kjempe om ukespremier i juni. (10.000)

Du kan stemme en gang pr. dag, men har du flere enheter så bruk alle! 

Banken skal i tillegg fordele inntil 10 millioner kroner blant alle søknader som kommer inn på Spleis. Vi har søkt om 150.000,- https://spleis.no/1775980 Kommentar

Fortsatt mulig å bestille stallbag om du misset første frist...

Postet av Skedsmo Rideklubb den 3. Jun 2021

I tillegg til å kunne tilby klubbens medlemmer jakker og vester med klubblogo, kan vi nå også tilby disse superpraktiske stallbagene i samarbeid med KS Hestesport. 


Denne er et "must have" på overnattingsstevner, men kan også være superpraktisk på boksdøra til hverdags og selvfølgelig på dagstevner. De kommer med Skedsmo Rideklubb sin logo trykket på - og du kan bestille navnet til rytter eller hest trykket i tillegg om du ønsker. 

Pris med logo: kr. 720,- 

Pris med logo + navn: kr. 800,- 

Mail med bestilling sendes til mari@sked.no 

Husk å skrive på om du ønsker navn trykket i tillegg til logo. 

 
0 Kommentar

Godt tilbud via Flugger andelen

Postet av Skedsmo Rideklubb den 1. Jun 2021

Kjære Skedsmo Rideklubb
Endelig sol og sommer, og definitivt høysesong for å ferdigstille maleprosjektene. Derfor har vi gleden av å presentere Flügger Andelens største kampanje i 2021!

Fra mandag 31.05 til søndag 06.06 tilbyr vi hele 40% rabatt til medlemmet og ytterligere 5% til din forening 
😄

 Nå er det superviktig å minne medlemmer, venner og kjente på å støtte Skedsmo Rideklubb når de skal ha maling og verktøy 
😊 Bruk gjerne deres unike rabattkode FA891710 i nettbutikken vår, eller sett kjøpet på Skedsmo Rideklubb i din lokale Flügger butikk.

 

 
0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline