Dokumenter og saksliste til årsmøte mandag 11/3

Postet av Skedsmo Rideklubb den 4. Mar 2024

Vedlagt finner dere sakslisten til årsmøtet 11. mars 2024. Møtet avholdes i kafeen på Sørum Fritidsgård kl. 19.00. 

Påmelding via eget arrangement finner du her:  Årsmøte 2024 (skedsmorideklubb.no)

Sakliste og saksdokumenter for årsmøte i Skedsmo Rideklubb 2024.pdf

I henhold til sakslisten vedlegges også tilhørende dokumenter: 

Årsberetninger fra styret, komiteer, ungdomsutvalg og stall

Årsberetning styret 2023.pdf

Årsberetning dressur for 2023.pdf

Årsberetning feltritt 2023.pdf

Årsberetning sprang 2023.pdf

Årsberetning ungdomsutvalg 2023.pdf


Organisasjonsplan og valgkomiteens innstilling

Organisasjonsplan Årsmøte 2024 valgkomiteens instilling.pdf


Regnskap og budsjett

Resultat avd. 1 pr. 31.12.2023.pdf

Resultat avd. 2 pr. 31.12.2023.pdf

Balanse pr. 31.12.2023.pdf

Komplett regnskap 2023 inkl. balanse prosjekt og budsjett for 2024 - signert.pdf

Kontrollutvalgets beretning for 2023.pdf


Innkomne forslag med innstilling fra styret

Sak Økonomi klubbstall endringsmulighet 2024.pdf


Vel møtt!

Styret




Ny Massey - Specially made!

Postet av Skedsmo Rideklubb den 9. Feb 2024

 Ny Massey Ferguson! 

Den gamle Kioti traktorens tid er forbi - vi har investert i en splitter ny!

Det har lenge stått på ønskelisten å få byttet ut den gamle traktoren til rideklubben. Vi har klart å holde liv i den med list og lempe og ikke minst litt ekstra kjærlighet, men det ble etterhvert helt klart for oss at den var moden for utskiftning. Vi ble altfor sårbare når vi ikke kunne stole på at traktoren startet når vi trengte den. Kiotien har nå hatt sin siste arbeidsøkt på Sørum og erstatningen ble endelig levert i går.

Den nye traktoren er levert fra Eik Senteret på Bjørkelangen. Vi har testet og fått på plass alle detaljer så denne traktoren skal passe vår bruk. Nå skal vi ha traktor i mange år som er spesialtilpasset til alle våre behov. Den skal være bedre egnet til både gamle og nye oppgaver for rideklubben.


 


Vi er ekstremt fornøyde og retter en stor takk til EIK Senteret på Bjørkelangen (Facebook) som har gitt oss utrolig god service og oppfølging for å få denne maskinen akkurat slik vi ville ha den. Ikke nok med det så ble den levert sammen med en nydelig kake og en liten ekstra profilering som vi syns var veldig kul og satte stor pris på!  

Specially made for Skedsmo Rideklubb 



DA ER DET BARE Å TUTE OG KJØRE! 





Vi søker frivillige - 2024

Postet av Skedsmo Rideklubb den 6. Feb 2024

Vi søker frivillige - 2024


Skedsmo Rideklubb er et stort idrettslag med flotte fasiliteter, engasjerte medlemmer og styre og ikke minst veldig mange fantastiske ryttere og hester i alle aldre. Klubben vår driftes, som dere kanskje vet, i stor grad av frivillige ildsjeler som bruker sin fritid på egne og andres barn, ungdommer, voksne og hester.
 
Så hva er det alle disse frivillige gjør? Her er noe eksempler: 
Deltakelse i drift av privatstall, treninger, konkurranser, rekruttarrangementer og mye, mye mer. Økonomi og regnskap må være i orden. Det arrangeres små og store arrangement som for eksempel distriktsstevner, klubbmesterskap, landsstevner mm. Det må produseres innhold til websiden vår og sosiale medier. Det må holdes orden på politiattester, samtykker, lisensiering og medlemsregister.
 
Vi må organisere og administrere 
medlemmene og oppstalatørene våre, de må orienteres, utvikles og følges opp. Det må jobbes med sponsorer og vi må søke om tilskudd fra forskjellige ordninger og mye, mye mer. 

Så kommer spørsmålet, har du kompetanse, engasjement og kapasitet til å være med på noe av dette? Tilbake får du muligheten til å bli kjent med mange andre engasjerte og flotte mennesker, du kan utvikle deg personlig, bidra til å utvikle et av Norges råeste idrettslag og du kan sette et frivillig verv på CV`en.

 
Vi i valgkomiteen i klubben har allerede startet jobben med å sette sammen styret som skal velges på neste årsmøte (11. mars) og vi ønsker å komme i kontakt med alle som føler de kan bidra. Det trenger ikke å være en styreplass, men kanskje en enkelt oppgave du mener du kan hjelpe til med. Ingen bidrag er for små.
 
Ta kontakt med oss i 
stallen, på treninger etc(det er oss du ser på bildet ), ring oss, send en SMS eller PM. Jan Øyvind Bosvik (Leder) – mobil 922 38 028, Emma Mendoza – mobil 468 86 645, Siri Berntsen Fladeby – mobil 908 46 498

 

 

Et bilde som inneholder person, Menneskeansikt, kvinne, smilAutomatisk generert beskrivelseIMG_8606.jpgEt bilde som inneholder sketch, tegning, clip art, BarnekunstAutomatisk generert beskrivelse

                    Emma                                                     Jan Øyvind                                         Siri

 



Velkommen til Grønt Kort kurs!

Postet av Skedsmo Rideklubb den 5. Feb 2024

SKEDSMO RIDEKLUBB

INVITERER TIL GRØNT KORT KURS

Grønt Kort (GK) er krav for start på utvidede klubbstevner og oppover, og inngangsbilletten

til lisenssystemet i rytterforbundet.



Grønt kort kurset består av følgende deler:

• Elektronisk forkurs

• Praktisk hovedkurs

• Praktisk del med ridning og mønstring


Se vedlagt invitasjon for fullstendig oversikt og informasjon: InvitasjonGKkursFebruar2024.pdf


Påmelding til hovedkurs: https://www.minidrett.no/kurs/11478236

Påmelding til rideprøve: https://www.minidrett.no/kurs/11489117

VELKOMMEN TIL GRØNT KORT KURS!


 



Aktivitetskalender for 2024

Postet av Skedsmo Rideklubb den 22. Jan 2024

Lurer du på hva som skjer i Skedsmo Rideklubb i 2024? Vår aktivitetskalender finner du alltid på hjemmesiden vår under fanen: Aktiviteter

Søndag ble første runde i Sørum Cup dressur arrangert. Dette er en cup som går både i dressur og sprang gjennom vintermånedene. Nytt av året er at vi har åpnet opp cupen for alle! 

Nytt av året er at vi også har planlagt inn egne kjepphest stevner. Dette kommer selvfølgelig i tillegg til andre, faste ukentlige treninger og aktiviteter. Dette kan du lese mer om på våre hjemmesider under grener. 

Aktivitetsplanen oppdateres fortløpende med f.eks. temakvelder, ungdomskvelder og annet. Vi er mer enn gjerne åpne for forslag fra våre medlemmer på aktiviteter vi kan og bør sette på planen. Send gjerne innspill til mari@sked.no eller til sportskomiteer: feltritt@sked.no sprang@sked.no dressur@sked.no